Gość: :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.08, 14:19 TVN7 godz.17.10 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ja Re: Dziś Twin Peaks :)) IP: 193.151.50.* 14.12.08, 15:40 Leciało dopiero na Dwójce. Odpowiedz Link Zgłoś
karen64 Re: Dziś Twin Peaks :)) 14.12.08, 16:45 oooooooo jak miło :)) jestem uzależniona od agenta Coopera :)) i jeszcze go nie mam na DVD :( Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Re: Dziś Twin Peaks :)) 14.12.08, 17:10 Kurcze, czemu zawsze jest tak, że wszystko jest naraz? :( Tu Kapitalny pomysł;p, tu Ojciec Mateusz i jeszcze Twin Peaks. Nawet reklamyw tym samym czasie zazwyczaj lecą :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koklusz Re: Dziś Twin Peaks :)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.08, 18:44 karen64 napisała: > i jeszcze go nie mam na DVD :( Nie ukazało się w Polsce na dvd, niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
pizza_adoloran Re: Dziś Twin Peaks :)) 22.12.08, 08:28 Gość portalu: koklusz napisał(a): > karen64 napisała: > > > i jeszcze go nie mam na DVD :( > > > Nie ukazało się w Polsce na dvd, niestety. Też nad tym ubolewam. Za to "Przyjaciele" ukazali się w dziesięciu tysiącach różnych wersji. Lubię, gdy dystrybutorzy myślą. Odpowiedz Link Zgłoś
stara_dominikowa Re: Dziś Twin Peaks :)) 14.12.08, 20:28 przegapiłam pierwszy odcinek:(((( w dodatku chyba nie będzie powtórek w tygodniu:/ <płak, płak> Odpowiedz Link Zgłoś
kasiamilan Re: Dziś Twin Peaks :)) 14.12.08, 22:46 cuudownie, oglądałam znów jakby pierwszy raz, eh ta atmosfera.. kurczę tylko znów w tej samej porze co "Ojciec Mateusz" , i też zastanawiam się dlaczego nie ukazało się na DVD ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mozambique n/z Re: Dziś Twin Peaks :)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.08, 14:54 i agent Cooper taki jeszcze nie-ponaciągany na twarzyczce! Odpowiedz Link Zgłoś
bazyl82 Re: Dziś Twin Peaks :)) 15.12.08, 21:53 kasiamilan napisała: > cuudownie, oglądałam znów jakby pierwszy raz, eh ta atmosfera.. > kurczę tylko znów w tej samej porze co "Ojciec Mateusz" , i też > zastanawiam się dlaczego nie ukazało się na DVD ? Eeej "Ojciec Mateusz" jest dla konkurencją dla "Twin Peaks"? Odpowiedz Link Zgłoś
kasiamilan Re: Dziś Twin Peaks :)) 15.12.08, 22:01 nie jest, dlatego oglądałam "Twin Peaks", a Mateo obeję na powtórkach, no gdzież bym odpuściła taki klimat ;) taki music, James`a, szeryfa, eh..... Odpowiedz Link Zgłoś
karen64 Re: Dziś Twin Peaks :)) 15.12.08, 22:58 ja sie podkochiwałam w agencie Cooperze :) www.davidlynch.de/tpimages/images/twin_peaks_4.jpg ale James,ach ten James Hurley...(James Marshall) www.celebrities.pl/james_marshall/james6.jpg i szeryf Truman (Michael Ontkean) www.northernstars.ca/actorsmno/Media/ontkean_michael_250.jpg i Bobby Briggs content6.flixster.com/photo/10/19/89/10198976_gal.jpg www.nndb.com/people/001/000029911/danaashbrook01.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
pizza_adoloran Re: Dziś Twin Peaks :)) 22.12.08, 08:29 Fajnie wyglądały Sherylin Fenn i Lara Flynn Boyle. Tym bardziej smutno mi, gdy widzę co ta ostatnia z siebie zrobiła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elmo Re: Dziś Twin Peaks :)) IP: *.spray.net.pl 22.12.08, 17:11 To prawda :-( Lara taka piekna kobieta byla ... az zal patrzec, co te baby robia, zeby siebie oszpecic. To samo Hunter Tylo. Odpowiedz Link Zgłoś
pizza_adoloran Re: Dziś Twin Peaks :)) 03.01.09, 23:33 Eeee Hunter Tylo nie grała w Twin Peaks, z tego co pamiętam??? Odpowiedz Link Zgłoś
karen64 Re: Dziś Twin Peaks :)) 03.01.09, 23:51 Elmo miał pewnie na myśli to,że obydwie przesadziły z ilością kolagenu wstrzykniętego w usta :))) tiny.pl/6vlw www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-551488/Puffy-cheeks-drooping-jowls-huge-trout-pout--just-happened-Lara-Flynn-Boyles-face.html www.awfulplasticsurgery.com/2005/08/01/hunter-tylo-and-her-shelf-boobs/ Odpowiedz Link Zgłoś
bazyl82 Re: Dziś Twin Peaks :)) 06.01.09, 16:30 Eee, marnie się to ogląda z lektorem. Przynajmniej nie cenzurują mięsa jak w Deadwood, bo go tam nie ma, ale zdecydowanie wolę słuchać wywodów Coopera w oyginale. Odpowiedz Link Zgłoś
pizza_adoloran Re: Dziś Twin Peaks :)) 06.01.09, 22:04 karen64 napisała: > Elmo miał pewnie na myśli to,że obydwie przesadziły z ilością kolagenu wstrzykn > iętego w usta :))) Ano niestety. Chociaż Lara Flynn Boyle to ostatnimi czasy w ogóle jakoś tak dziwnie wyglądała. A przecież taka śliczna dziewczyna z niej była. Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: Dziś Twin Peaks :)) 11.02.09, 21:19 bazyl82 napisał: > > > Eeej "Ojciec Mateusz" jest dla konkurencją dla "Twin Peaks"? Niestety tak:(Na tv chodzę do mamy,a ona ogląda Żmijewskiego"co mu się oczy śmieją" Odpowiedz Link Zgłoś
stara_dominikowa Re: Dziś Twin Peaks :)) 08.02.09, 16:35 Dziś znowu pierwszy odcinek:)))))))))) poprzednio przegapiłam. Odpowiedz Link Zgłoś
stara_dominikowa Re: Dziś Twin Peaks :)) 08.02.09, 17:30 eh, oczywiście wcale nie ma pierwszego odcinka, chociaż we wszystkich programach tv tak "pisało":/ Odpowiedz Link Zgłoś
mhadau1 Re: Dziś Twin Peaks :)) 09.02.09, 11:25 pierwszy odcinek - drugiej serii, czyli pewnie ósmy. Odpowiedz Link Zgłoś
stara_dominikowa Re: Dziś Twin Peaks :)) 09.02.09, 15:26 mhadau1 napisał: > pierwszy odcinek - drugiej serii, czyli pewnie ósmy. no, ale pisało przecież "odcinek 1/22" :( liczyłam na bałagan i ignorowanie widza i w efekcie powtórkę pierwszej serii przed wejściem wiosennej ramówki:) bo przegapiłam.... Odpowiedz Link Zgłoś