agnieszka_mila 07.01.09, 01:00 Gdzie mogę znaleść napisy do odc 5x11? Na napisy.info sa jedynie po angielsku :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rodzynia Re: GDZIE NAPISY DO 5x11 ??? HELP!!! 07.01.09, 11:52 nie ma jeszcze napisów, bądź cierpliwa :) Paranojaa tłumaczy i napisała, że będa w czwartek. Odpowiedz Link Zgłoś
pawel.91 Re: GDZIE NAPISY DO 5x11 ??? HELP!!! 08.01.09, 23:11 O, to ja z utesknieniem czekam na owoc pracy Paranoii [nie wiem przez ile "a" się pisze, przepraszam]. Nie moge sie doczekać! :D Obejrzałbym odcinek z angielskimi napisami, z czego pokumałbym pewnie 50%, a dialogi straciłyby swój "urok", więc czekam na dobrą, jak zawsze wersje :) Szkoda tylko, ze nie udało się wyrobić do czwartku :((( Odpowiedz Link Zgłoś
izka100 Re: GDZIE NAPISY DO 5x11 ??? HELP!!! 09.01.09, 11:15 Ja korzystam z napi projekt i on mi znalazł napisy, ale ich jakośc jest kiepska. W sumie i tak wiekszosc rozumiem ale chcialabym obejrzec z napisami. A te które mam denerwują mnie bardzo bo to tłumaczył chyba ktoś z pomoca translatora, wielokrotnie jest tłumaczone tam że Carlos zgubił wzrok zamiast stracił. Takich perełek jest wiecej. Nie mam pojecia kto to tłumaczył ale raczej kiepsko sie starał, czekam więc na lepsze napisy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
galaxian1 Re: GDZIE NAPISY DO 5x11 ??? HELP!!! 09.01.09, 15:00 izka100 napisała: > tłumaczył chyba ktoś z pomoca translatora, Dlatego nie uzywam zadnych durnych napiprojektow, tylko sam pobieram napisy od www.napisy24.pl :) A ParanojaA chyba zamarzla ;) Supernatural forum Odpowiedz Link Zgłoś
agamasia Re: GDZIE NAPISY DO 5x11 ??? HELP!!! 09.01.09, 17:07 No właśnie dostałam maila: Uprzejmie informujemy, że tłumaczenie, na które zapisałeś się, zostało usunięte z listy tłumaczeń. Autor: Paranojaa Tytuł: Desperate Housewives 5x11 Z tłumaczenia zrezygnował tłumacz, bądź też usunął je administrator. Odpowiedz Link Zgłoś
rodzynia Re: GDZIE NAPISY DO 5x11 ??? HELP!!! 09.01.09, 22:28 W takim razie musiało się jej stać cos niespodziewanego, że nie zdążyła na czwartek, a potem całkowicie zrezygnowała... Odpowiedz Link Zgłoś
rodzynia Re: GDZIE NAPISY DO 5x11 ??? HELP!!! 10.01.09, 11:01 Już są napisy Paranojii :) napisy.info/SzukajNapisow.php?to=Desperate+Housewives+05x11&tp=Gotowe+na+wszystko+05x11 Odpowiedz Link Zgłoś