Dodaj do ulubionych

Byl ten seks w klanie czy nie?

18.03.09, 09:26
bo jak akurat doszlo co do czego w rozmowie to tesciowa zadzwonila i jak na
zlosc nie moglam dojrzec czy byl czy nie byl!
po ponad 10 latach ataka kacja w serialu a tu tesciowa dzwoni!
no pech jak nic!
Obserwuj wątek
    • Gość: Agacia Re: Byl ten seks w klanie czy nie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.09, 09:35
      był seks, był. oczywiscie poza planem, ale jak dla mnie było to bardziej obleśne
      niz Moni z Felim/Szymonem, Kinga z Robertem i Jacek z Denatką/Karoliną razem
      wzięci.
      • sadosia75 Re: Byl ten seks w klanie czy nie? 18.03.09, 09:45
        Az tak tragicznie??? Myslalam, ze Moni i Szymonka to NIC nie przebije!
        • idasierpniowa28 Re: Byl ten seks w klanie czy nie? 18.03.09, 09:50
          Ale o czyj seks chodzi? Agi i Smosarskiego, czy czyj? :) Tak w
          ogóle, to jak Smosarski ma na imię? Domyślam się, że nie Profesor :P
          A tylko tak o nim mówią :D
          • sadosia75 Re: Byl ten seks w klanie czy nie? 18.03.09, 10:03
            O ludzie no pamietalam jak ma na imie! No chodzi o Age i Smosarskiego.
            przegailam a tu sie dowiaduje, ze to obrzydlistwo bylo :D
          • sadosia75 Wiem! Czarus sie nazywa :) 18.03.09, 10:05
            i pewnie z powodu tego imienia tak czaruje caly babski klan lubiczow :D
            • idasierpniowa28 Re: Wiem! Czarus sie nazywa :) 18.03.09, 10:12
              Cezary Smosarski- zapamiętam :)

No było, było... Najlepsza byla scena jak w rozmemłanym szlafroku
              kawę do wyrka Agnieszce podał, a Agunia do domu zadzwonila i
              poinformowała rodziców, że nie wróci, bo u przyjaciela nocuje :D I
              cala familia Lubiczów przy pysznej zapiekance przyrządzonej przez
              Oleńkę ( aż dziw, że nie przez panią Stenię :D) zastanawiała się u
              jakiegoż to przyjaciela nocuje Agusia. Z ogólnych rozważań wyłączony
              został jeno Pawełek Junior, który zapewne w tym czasie z pasją
              klocki na stoliku przesuwał :P
              • sadosia75 Re: Wiem! Czarus sie nazywa :) 18.03.09, 10:15
                No odcinek pelen emocji i dochodzen detektywistycznych a ja przegapilam! no nie
                wybacze sobie tego never! to sie olcia zdziwi jak sie dowie, ze jej profesorek
                czarus nad czarusiami siostre no ten tego :)
                • idasierpniowa28 Re: Wiem! Czarus sie nazywa :) 18.03.09, 10:27
                  Też nie mogę się doczekać na reakcję Oleńki ;) Walentynkę dostała,
                  razem na imprezie byli, sielankowo się zapowiadało, a tu taki
                  cios! ;)
                  Wyczytalam, że w MjM skłóci się Mysza z Martą, ciekawe czy siostry
                  Lubicz też na wojenną ścieżkę wstąpią :)
                  • sadosia75 Re: Wiem! Czarus sie nazywa :) 18.03.09, 10:38
                    A o co mysz z czolgistka sie skloca? o tego loverboya?
                    no siostry lubicz na pewno pogodza sie po dluzszej przerwie. ola bedzie zyczyla
                    szczescia w milosci a panstwo lubicz glowy rodziny na pewno beda na poczatku
                    malo zachwycenia le kiedy juz czarus podbije ich serca aga znowu pojdzie w tango
                    z innym.
                    • idasierpniowa28 Re: Wiem! Czarus sie nazywa :) 18.03.09, 10:48
                      Ano, o niego. Bo wpomnianym loverboyem najwyraźniej zaczną targać
                      wyrzuty sumienia i wyzna myszce ( bodaj na 3 dni przed ślubem) o
                      pocałunku, co to go był z Martunią połaczył. A mysza marcie
                      krzyknie : nie chcę cię znać", czy coś równie dramatycznego i ruszy
                      na oślep samochodem. Czyim samochodem- tego jeszcze nie wiemy ;)

Eee, Lubiczowie będą zachwyceni pewno. Przecież to taki wybitny
                      profesor, w dodatku przyjaciel innego wybitnego profesora-
                      Vujkovicia, który, tak nawiasem mówiąc, też z Agnieszką łoże
                      dzielił ;)
                      • sadosia75 Re: Wiem! Czarus sie nazywa :) 18.03.09, 10:54
                        z Agnieszka to pol serialu loze dzielilo. dziewczyna taka podzielna i z bliznim
                        sie dzieli. taka mija telewizyjna!

A mysza to mnie sie kojarzy tylko i wylacznie z akcja typu :
                        och mam zlamane serce, biore koszyk wiklinowy na zakupy i biegne przed siebie
                        pelna rozpaczy i rozterek!
                        • idasierpniowa28 Re: Wiem! Czarus sie nazywa :) 18.03.09, 11:02
                          TO W Grabinie tak z rozwianym włosem przez pola mogła pędzić, a
                          następnie w pełnej cierpienia pozie paść pod brzozą, ukryć twarz w
                          wonnym kwiecie i łkać rozpaczliwie- bohaterka tragiczna.
                          A w mieście to gdzie popędzi? Do Biedronki z eko- torbą? :P
                          • sadosia75 Re: Wiem! Czarus sie nazywa :) 18.03.09, 11:08
                            No tak masz racje. w Grabinie to mogla popylac po polach i lakach.
                            A w miescie to juz sprawa trudniejsza. Poczekam pelna cierpliwosci i
                            jednoczesnie niepokoju o sarne myszowata! oby tylko nie zagalopowala sie zbytnio
                            i pod ta biedronka nie padla! bo tam to ukryc twarz jedynie w jednorazowkach
                            mozna a to bardzo nie higieniczne.
                            • idasierpniowa28 Re: Wiem! Czarus sie nazywa :) 18.03.09, 11:13
                              Niech się mysza z Szymonem zwiąże.. Oboje tacy zranieni i z
                              mieszkaniem nie będzie problemu, poprzenoszą wzajemnie graty i już.
                              Z drugiej strony, Szymona na myszę trochę szkoda...
                              • sadosia75 Re: Wiem! Czarus sie nazywa :) 18.03.09, 11:18
                                Ida Ty nie panikuj! zaraz sie znajdzie jakis wielbiciel myszowatych i znow
                                myszka bedzie szczesliwa. ja to z nadzieja, ze nie bedzie jak w Lalce (?) nikt
                                nikogo kwasem polewac nie bedzie.
                                choc przyznam, ze to kuszaca wizja serialu :)
                                • idasierpniowa28 Re: Wiem! Czarus sie nazywa :) 18.03.09, 11:23
                                  No wiesz?! Ktoś tu chyba bryki w ogólniaku czytał, zamiast jak Pan
                                  Bóg przykazał lektury :D Kwasem to się w ' Granicy' polewali ;)
                                  Szalona Justyna to zdaje się była, co to głowę dla Zenka stracila ;)
          • czekolada72 Deptuła 18.03.09, 12:28
            A Deptuła ma jakos na imie??
            • sadosia75 Julian 18.03.09, 12:31

• czekolada72 Re: Julian 18.03.09, 13:31
                Dziekuje pieknie :)
                • sadosia75 Re: Julian 18.03.09, 13:33
                  A nie ma za co :) Do imion mam pamiec :)
    • renatka_1 Re: Byl ten seks w klanie czy nie? 18.03.09, 11:32
      to było tak obrzydliwe,ze sie wzdrygam na samo wspomnienie. Było obrzydliwsze od
      Szymona wychodzącego z łozka Moni w samych gatkach, od Denatki owinietej tylko
      recznikiem, ba od półnagiego Rafalskiego wymykającego sie nad ranem od Beatki. A
      Czarusiowi ten szlafroczek chybA żonka zostawiła:p A tak na marginesie to kto
      ich tam ubiera w tym Klanie, mogli przynajmniej pięknej Adze podrzucic jakas
      seksowna koszulke kontrastującą z jej karnacja a nie takie mdłe cos:/
      • kelle1986 Re: Byl ten seks w klanie czy nie? 18.03.09, 11:51
        No co wy! Uwazacie ze to bylo obrzydliwsze niz Moni+Szymon (Feli)??? To jest niemozliwe, tamtych nic nie przebije.

Ciekawe ze taka rodzinka och i ach bulke przez bibulke a nie zwrocili nigdy uwagi na to ze ich corka taka puszczalska. Dziewczyne spoza klanu Lubiczow juz by potepili ale Agusie gdziez tam!
        • renatka_1 Re: Byl ten seks w klanie czy nie? 18.03.09, 12:04
          mi sie wogole nie podoba jak pokolenie 20-30 latkow jest przedstawione w tym
          serialu. Pokolenie Eli i pozostalych starszych Lubiczow jakos sobie zycie
          ulozylo, ustatkowalo sie, no pomijajac zdrady:p ale np moje pokolenie? nie
          wierze, ze nikt z nich nie potrafi sie ustatkowac, nikt tam nie ma szczescia w
          milosci, nikomu sie nie uklada. Ja mam 23 lata i męza:) znam sporo osob nawet
          mlodszych ode mnie, ktore prowadza bardziej szczesliwe życie niz np Michał czy Olka.
          • idasierpniowa28 Re: Byl ten seks w klanie czy nie? 18.03.09, 12:47
            Tam cała ta 'młodzież' wiecznie na życiowych zakrętach ;)
            - Michał
            - Olka
            - Aga
            - Kinga
            - Bogna
            - Daniel
            - Bożenka nawet ( bo przecież wciąż biedna nie wie, czy kocha tego
            swojego Karola, czy nie kocha ;) )
            • Gość: ikarr Re: Byl ten seks w klanie czy nie? IP: *.as.kn.pl 18.03.09, 16:41
              A Cześka ( emocjonalnie )i ta kochanka Darka ( formalnie )to mogą sobie życie
              ułożyć?
              A Mariusz, kolega Michała, była Michała itp.,itd.
              • kelle1986 Re: Byl ten seks w klanie czy nie? 18.03.09, 17:00
                Bo tam wszyscy nieszczesliwi sa, tragedia goni tragedie. A jak nie ma nowych problemow to Elżunia jakies wymysli:)
                • idasierpniowa28 Re: Byl ten seks w klanie czy nie? 18.03.09, 17:22
                  Elżunia kłopoty do siebie przyciąga, jak magnez opiłki ;)
                  • Gość: Maja Seks w klanie?! :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.09, 19:27
                    A czy tam ktoś w ogóle uprawia jeszcze seks?! Jak patrzę na piżamy
                    doktorostwa Lubiczów, Ryśków, czy Eli, dopięte pod szyję, to w to
                    powątpiewam! :))
                    • renatka_1 Re: Seks w klanie?! :) 18.03.09, 19:45
                      no Maciuś sie garnie
      • Gość: jowita771 Re: Byl ten seks w klanie czy nie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.09, 10:16
        Dla mnie najobrzydliwszym serialową parą była Mysza z pisarzem. Flaki mi się
        odwracały na lewą stronę na sam widok tego dziada.
    • Gość: JK Re: Byl ten seks w klanie czy nie? IP: *.aster.pl 18.03.09, 23:20
      Agacia napisała:
      >jak dla mnie było to bardziej obleśne niz Moni z Felim/Szymonem,
      Kinga z Robertem i Jacek z Denatką/Karoliną razem wzięci.

A Deptuła z Kaczorkiem? On też byli fajni:)
      • fossoyeur Re: Byl ten seks w klanie czy nie? 24.03.09, 20:37
        Deptuła z Kaczorkiem to najlepsza para. On taki niby sztywniak, ona ze sztywną
        fryzurą, a jak wzięła ich miłość to bez granic - oboje szaleją, włos rozwiany,
        profesor bez krawata :D Piękne!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka