sadosia75 18.03.09, 09:26 bo jak akurat doszlo co do czego w rozmowie to tesciowa zadzwonila i jak na zlosc nie moglam dojrzec czy byl czy nie byl! po ponad 10 latach ataka kacja w serialu a tu tesciowa dzwoni! no pech jak nic! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Agacia Re: Byl ten seks w klanie czy nie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.09, 09:35 był seks, był. oczywiscie poza planem, ale jak dla mnie było to bardziej obleśne niz Moni z Felim/Szymonem, Kinga z Robertem i Jacek z Denatką/Karoliną razem wzięci. Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: Byl ten seks w klanie czy nie? 18.03.09, 09:45 Az tak tragicznie??? Myslalam, ze Moni i Szymonka to NIC nie przebije! Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Re: Byl ten seks w klanie czy nie? 18.03.09, 09:50 Ale o czyj seks chodzi? Agi i Smosarskiego, czy czyj? :) Tak w ogóle, to jak Smosarski ma na imię? Domyślam się, że nie Profesor :P A tylko tak o nim mówią :D Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: Byl ten seks w klanie czy nie? 18.03.09, 10:03 O ludzie no pamietalam jak ma na imie! No chodzi o Age i Smosarskiego. przegailam a tu sie dowiaduje, ze to obrzydlistwo bylo :D Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Wiem! Czarus sie nazywa :) 18.03.09, 10:05 i pewnie z powodu tego imienia tak czaruje caly babski klan lubiczow :D Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Re: Wiem! Czarus sie nazywa :) 18.03.09, 10:12 Cezary Smosarski- zapamiętam :) No było, było... Najlepsza byla scena jak w rozmemłanym szlafroku kawę do wyrka Agnieszce podał, a Agunia do domu zadzwonila i poinformowała rodziców, że nie wróci, bo u przyjaciela nocuje :D I cala familia Lubiczów przy pysznej zapiekance przyrządzonej przez Oleńkę ( aż dziw, że nie przez panią Stenię :D) zastanawiała się u jakiegoż to przyjaciela nocuje Agusia. Z ogólnych rozważań wyłączony został jeno Pawełek Junior, który zapewne w tym czasie z pasją klocki na stoliku przesuwał :P Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: Wiem! Czarus sie nazywa :) 18.03.09, 10:15 No odcinek pelen emocji i dochodzen detektywistycznych a ja przegapilam! no nie wybacze sobie tego never! to sie olcia zdziwi jak sie dowie, ze jej profesorek czarus nad czarusiami siostre no ten tego :) Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Re: Wiem! Czarus sie nazywa :) 18.03.09, 10:27 Też nie mogę się doczekać na reakcję Oleńki ;) Walentynkę dostała, razem na imprezie byli, sielankowo się zapowiadało, a tu taki cios! ;) Wyczytalam, że w MjM skłóci się Mysza z Martą, ciekawe czy siostry Lubicz też na wojenną ścieżkę wstąpią :) Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: Wiem! Czarus sie nazywa :) 18.03.09, 10:38 A o co mysz z czolgistka sie skloca? o tego loverboya? no siostry lubicz na pewno pogodza sie po dluzszej przerwie. ola bedzie zyczyla szczescia w milosci a panstwo lubicz glowy rodziny na pewno beda na poczatku malo zachwycenia le kiedy juz czarus podbije ich serca aga znowu pojdzie w tango z innym. Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Re: Wiem! Czarus sie nazywa :) 18.03.09, 10:48 Ano, o niego. Bo wpomnianym loverboyem najwyraźniej zaczną targać wyrzuty sumienia i wyzna myszce ( bodaj na 3 dni przed ślubem) o pocałunku, co to go był z Martunią połaczył. A mysza marcie krzyknie : nie chcę cię znać", czy coś równie dramatycznego i ruszy na oślep samochodem. Czyim samochodem- tego jeszcze nie wiemy ;) Eee, Lubiczowie będą zachwyceni pewno. Przecież to taki wybitny profesor, w dodatku przyjaciel innego wybitnego profesora- Vujkovicia, który, tak nawiasem mówiąc, też z Agnieszką łoże dzielił ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: Wiem! Czarus sie nazywa :) 18.03.09, 10:54 z Agnieszka to pol serialu loze dzielilo. dziewczyna taka podzielna i z bliznim sie dzieli. taka mija telewizyjna! A mysza to mnie sie kojarzy tylko i wylacznie z akcja typu : och mam zlamane serce, biore koszyk wiklinowy na zakupy i biegne przed siebie pelna rozpaczy i rozterek! Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Re: Wiem! Czarus sie nazywa :) 18.03.09, 11:02 TO W Grabinie tak z rozwianym włosem przez pola mogła pędzić, a następnie w pełnej cierpienia pozie paść pod brzozą, ukryć twarz w wonnym kwiecie i łkać rozpaczliwie- bohaterka tragiczna. A w mieście to gdzie popędzi? Do Biedronki z eko- torbą? :P Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: Wiem! Czarus sie nazywa :) 18.03.09, 11:08 No tak masz racje. w Grabinie to mogla popylac po polach i lakach. A w miescie to juz sprawa trudniejsza. Poczekam pelna cierpliwosci i jednoczesnie niepokoju o sarne myszowata! oby tylko nie zagalopowala sie zbytnio i pod ta biedronka nie padla! bo tam to ukryc twarz jedynie w jednorazowkach mozna a to bardzo nie higieniczne. Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Re: Wiem! Czarus sie nazywa :) 18.03.09, 11:13 Niech się mysza z Szymonem zwiąże.. Oboje tacy zranieni i z mieszkaniem nie będzie problemu, poprzenoszą wzajemnie graty i już. Z drugiej strony, Szymona na myszę trochę szkoda... Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: Wiem! Czarus sie nazywa :) 18.03.09, 11:18 Ida Ty nie panikuj! zaraz sie znajdzie jakis wielbiciel myszowatych i znow myszka bedzie szczesliwa. ja to z nadzieja, ze nie bedzie jak w Lalce (?) nikt nikogo kwasem polewac nie bedzie. choc przyznam, ze to kuszaca wizja serialu :) Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Re: Wiem! Czarus sie nazywa :) 18.03.09, 11:23 No wiesz?! Ktoś tu chyba bryki w ogólniaku czytał, zamiast jak Pan Bóg przykazał lektury :D Kwasem to się w ' Granicy' polewali ;) Szalona Justyna to zdaje się była, co to głowę dla Zenka stracila ;) Odpowiedz Link Zgłoś
renatka_1 Re: Byl ten seks w klanie czy nie? 18.03.09, 11:32 to było tak obrzydliwe,ze sie wzdrygam na samo wspomnienie. Było obrzydliwsze od Szymona wychodzącego z łozka Moni w samych gatkach, od Denatki owinietej tylko recznikiem, ba od półnagiego Rafalskiego wymykającego sie nad ranem od Beatki. A Czarusiowi ten szlafroczek chybA żonka zostawiła:p A tak na marginesie to kto ich tam ubiera w tym Klanie, mogli przynajmniej pięknej Adze podrzucic jakas seksowna koszulke kontrastującą z jej karnacja a nie takie mdłe cos:/ Odpowiedz Link Zgłoś
kelle1986 Re: Byl ten seks w klanie czy nie? 18.03.09, 11:51 No co wy! Uwazacie ze to bylo obrzydliwsze niz Moni+Szymon (Feli)??? To jest niemozliwe, tamtych nic nie przebije. Ciekawe ze taka rodzinka och i ach bulke przez bibulke a nie zwrocili nigdy uwagi na to ze ich corka taka puszczalska. Dziewczyne spoza klanu Lubiczow juz by potepili ale Agusie gdziez tam! Odpowiedz Link Zgłoś
renatka_1 Re: Byl ten seks w klanie czy nie? 18.03.09, 12:04 mi sie wogole nie podoba jak pokolenie 20-30 latkow jest przedstawione w tym serialu. Pokolenie Eli i pozostalych starszych Lubiczow jakos sobie zycie ulozylo, ustatkowalo sie, no pomijajac zdrady:p ale np moje pokolenie? nie wierze, ze nikt z nich nie potrafi sie ustatkowac, nikt tam nie ma szczescia w milosci, nikomu sie nie uklada. Ja mam 23 lata i męza:) znam sporo osob nawet mlodszych ode mnie, ktore prowadza bardziej szczesliwe życie niz np Michał czy Olka. Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Re: Byl ten seks w klanie czy nie? 18.03.09, 12:47 Tam cała ta 'młodzież' wiecznie na życiowych zakrętach ;) - Michał - Olka - Aga - Kinga - Bogna - Daniel - Bożenka nawet ( bo przecież wciąż biedna nie wie, czy kocha tego swojego Karola, czy nie kocha ;) ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ikarr Re: Byl ten seks w klanie czy nie? IP: *.as.kn.pl 18.03.09, 16:41 A Cześka ( emocjonalnie )i ta kochanka Darka ( formalnie )to mogą sobie życie ułożyć? A Mariusz, kolega Michała, była Michała itp.,itd. Odpowiedz Link Zgłoś
kelle1986 Re: Byl ten seks w klanie czy nie? 18.03.09, 17:00 Bo tam wszyscy nieszczesliwi sa, tragedia goni tragedie. A jak nie ma nowych problemow to Elżunia jakies wymysli:) Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Re: Byl ten seks w klanie czy nie? 18.03.09, 17:22 Elżunia kłopoty do siebie przyciąga, jak magnez opiłki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maja Seks w klanie?! :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.09, 19:27 A czy tam ktoś w ogóle uprawia jeszcze seks?! Jak patrzę na piżamy doktorostwa Lubiczów, Ryśków, czy Eli, dopięte pod szyję, to w to powątpiewam! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jowita771 Re: Byl ten seks w klanie czy nie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.09, 10:16 Dla mnie najobrzydliwszym serialową parą była Mysza z pisarzem. Flaki mi się odwracały na lewą stronę na sam widok tego dziada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JK Re: Byl ten seks w klanie czy nie? IP: *.aster.pl 18.03.09, 23:20 Agacia napisała: >jak dla mnie było to bardziej obleśne niz Moni z Felim/Szymonem, Kinga z Robertem i Jacek z Denatką/Karoliną razem wzięci. A Deptuła z Kaczorkiem? On też byli fajni:) Odpowiedz Link Zgłoś
fossoyeur Re: Byl ten seks w klanie czy nie? 24.03.09, 20:37 Deptuła z Kaczorkiem to najlepsza para. On taki niby sztywniak, ona ze sztywną fryzurą, a jak wzięła ich miłość to bez granic - oboje szaleją, włos rozwiany, profesor bez krawata :D Piękne! Odpowiedz Link Zgłoś