Dodaj do ulubionych

PlayBox w "Klanie"

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.09, 18:24
Jak zobaczyłam Maćka z dumą trzymającego w rekach opakowanie z konsolą "PlayBox" i wszystkich dookoła zachwyconych prezentem, to aż się za głowę złapałam. Wiadomo, że prawdziwej marki pokazać nie mogą, ale żeby reklamować jakieś chińskie podróbki (czy może to dzieło naszych rodzimych inżynierów)? Co na to Microsoft? :P
Obserwuj wątek
    • Gość: Ewka Re: PlayBox w "Klanie" IP: *.toya.net.pl 08.05.09, 20:38
      A mnie najbardziej zaszokowało to od kogo był ten prezent. Prawie z krzesła spadłam jak zobaczyłam Moni wpadającą do pokoju i wręczającą duuużą paczkę :P
      • Gość: klan Re: PlayBox w "Klanie" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.09, 00:12
        Spoko, na następne urodziny Moni kupi mu buty Reebox, potem
        telewizor Panasonix i kurtkę Adidax oraz paczkę cukierków Nickers.
    • Gość: Agacia Re: PlayBox w "Klanie" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.09, 00:54
      bez przesady. marka "playbox" stworzona na potrzeby serialu, a wiadomo ze chodzi
      o konsole do gry, wiec nie doszukujcie sie w tym prawdziwej marki dostępnej na
      rynku. na podobnej zasadzie "wymyśla sie" na przyklad nazwy piwa do filmu, zeby
      nie reklamowac konkretnego.
      i nie widze tez nic w tym złego ze kupila to Monika. Stac ją przeciez na drozszy
      prezent, a byc moze konsultowala to z rodzicami Maćka.
      • Gość: Monika Re: PlayBox w "Klanie" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.09, 08:05
        Chodzi o to, że na opakowaniu było zdjęcie prawdziwej konsoli, więc nie
        stworzyli swojej marki, jedynie wymyślili inną nazwę.
      • Gość: ewka Re: PlayBox w "Klanie" IP: *.toya.net.pl 09.05.09, 08:59
        Moni się skonsultowała ale...z Felim bo przecież on twierdził, że pomoże jej wybrać najlepszy prezent dla bratanka. ;) Ja wiem, że Monike stać na takie prezenty, (Szymonowi też podarowała wypasiony laptop) ale przecież ona zawsze taka mało rodzinna była a teraz co? Jest słodko aż do przesady.
        A jeszcze wracając do marki. Maciek podaruje konsole Martynce a jej chyba firma nie będzie przeszkadzać. Mnie chyba też by nie przeszkadzała.
      • Gość: swistak Re: PlayBox w "Klanie" IP: *.aster.pl 11.09.09, 15:44
        Marta playbox nie jest stworzona na potrzeby serialu
        podczas zeszłorocznch wakacji w indonezji zauważyłem konsole takie jak playbox lub nintendro wee
    • dusia25 Re: PlayBox w "Klanie" 09.05.09, 18:36
      a ja myślę, że PlayBox to po prostu kompilacja dwóch nazw najpopularniejszych
      konsole: playstation i xbox. W ten sposób jest wilk syty i owca cała ;D
    • Gość: zirtowana... Re: PlayBox w "Klanie" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.09, 12:27
      Witam ... niewiem co o tym całym Playbox-ie myśleć ... tu na forum jest pokazany
      sprzęt do gier.... a na you tube jest pokazana seria durex Play box...
      www.youtube.com/watch?v=vd3vERy7z5E
      zobaczcie... sami... :/:/
      • Gość: Monia Re: PlayBox w "Klanie" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.09, 19:44
        Jestem zszokowana ;P

Ale Maciek będzie mógł bawić się tym Playboxem z Martynką ;D
    • Gość: piterg1 Re: PlayBox w "Klanie" IP: *.144.c80.petrotel.pl 14.05.09, 18:30
      Tu macie rozwiązanie co było w pudełku PLAYBOX :)
      www.joemonster.org/filmy/16296/Maciek_z_klanu_dostaje_PlayBoxa
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka