Gość: gosc IP: 89.72.53.* 12.10.09, 22:58 Co ona miała pod suknią jak biegła? Spodnie? A czarne skarpetki widzieliście? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
princessofbabylon Re: Maja z NW 13.10.09, 00:05 Nie widziałam tych bajerów, ale ten bieg kochanków warszawskim chodnikiem wzruszył mnie ogromnie ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iga Re: Maja z NW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.09, 02:57 Nie wiesz, że teraz modnie mieć pod slubną sukienką dżiny? Odpowiedz Link Zgłoś
sundry Re: Maja z NW 13.10.09, 09:51 Podczepię się,bo nie widziałam odcinka z ucieczką sprzed ołtarza.Jak to wyglądało? Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: Maja z NW 13.10.09, 13:32 Igor pojawił się, gdy Maja miała wypowiedzieć słowa przysięgi małżeńskiej i ta zamilkła jak bohaterka filmu "Fortepian" (tylko bez umiejętności migania). Przydała się umiejętność "grania twarzą", z której jest w tej produkcji znana. Pan młody oddał jej obrączkę mówiąc, że chce by była szczęśliwa (czy coś w tym stylu) i wyszedł. Potem były - przez połowę odcinka przeplatane z innymi scenami - romantyczne sceny biegnących Mai i Igora brzegiem Wisły i drętwe gadki Igora, które z litości przemilczę. Odpowiedz Link Zgłoś