Gość: sz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.09, 12:03 widzieliscie wczoraj jak anita wychodzila z wiezienia to za nia wyszla DONA!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kamelia Re: Samo Zycie-Dona !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.09, 16:12 czyli,że skomplikuje się życie wielu bohaterów ,a juz na pewno Tamary i Irka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tamarka Re: Samo Zycie-Dona !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.09, 18:39 No widzialam tez.Zrobili zblizenie nawet jak krotko po Anicie wyszla z aresztu.A 2 odcinki przed koncem sezonu Irek i Tamarka dostana prezent dla dzieci-pewnie od Dony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: super Re: Samo Zycie-Dona !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.09, 14:37 super,ze wraca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deczko Re: Samo Zycie-Dona !!! IP: *.multimo.gtsenergis.pl 12.06.09, 15:15 Czyli cala sprawa z Anita, byla po to by wypuscic Done z wiezienia? Poza tym jak ta nasza Donatka do wiezienia trafial? Za co ja w sumie wsadzili i na ile, i czemu siostrunia nic o niej nie wspomina? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Samo Zycie-Dona !!! IP: 83.1.183.* 12.06.09, 21:54 a ty bys chwaliła sie siostrą siedzącą w pudle?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deczko Re: Samo Zycie-Dona !!! IP: *.multimo.gtsenergis.pl 12.06.09, 21:58 Ale z jakiej paki ona tam siedziala? Tu nie chodzi o chwalenie tylko o odwiedziny, chyba, ze teamara nie wie ze siostra w wiezieniu siedziala. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sz Re: Samo Zycie-Dona !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.09, 00:35 ale z was zal;/ nie pamietacie,ze dona po ucieczce z psychiatryka byla caly czas poszukiwana przez policje,stracila wszystko i ukrywala sie u adama sokola??? przeciez to trwalo miesiacami!skad sie urwaliscie????pewnie policja ja zlapala i odsiedziala swoje(za porwanie kasi,ucieczke,itp itd). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deczko Re: Samo Zycie-Dona !!! IP: *.multimo.gtsenergis.pl 13.06.09, 18:51 ?pewnie policja ja zlapala i odsiedziala swoje(za > porwanie kasi,ucieczke,itp itd). Gdybac to kazdy moze, ale z Ciebie zal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sz Re: Samo Zycie-Dona !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.09, 01:27 swoja droga mam nadzieje ze dona znowu porwie tamarke i zastapi jej miejsce,jak kiedys. Odpowiedz Link Zgłoś