Gość: martady IP: *.lodz.dialog.net.pl 20.07.09, 15:24 ale dno... szkoda Geogre'a. A kiedy Alexa się pozbędą, od 1 sezonu na to czekam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: trekkie Re: Chirurdzy - cała prawda o scenie w windzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.09, 15:37 Chyba oszalałaś, Alex to jak na razie najlepsza postać. Oglądam GA od samego początku, nie straciłam ani jednego odcinka i z całą pewnością żaden inny bohater nie przeszedł takiej metamorfozy przez całe 5 sezonów. Przynajmniej moim zdaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martady Re: Chirurdzy - cała prawda o scenie w windzie IP: *.lodz.dialog.net.pl 20.07.09, 16:07 nie oszalałam, drażni mnie jego twarz od początku. że niby się zmienił, bo chamem mniejszym jest i się z umierającą ożenił, a z ryja mu nadal źle patrzy. postać postacią, ale aktor zupełnie nieudany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: whatever Re: Chirurdzy - cała prawda o scenie w windzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.09, 16:54 Problem z Alexem polega na tym, że aktor jest "jakiś-taki nie-taki", mam to samo oglądając Nip/Tuck jak widzę tego synalka to mnie krew zalewa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maxxxie Re: Chirurdzy - cała prawda o scenie w windzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.09, 17:02 oj było perfekcyjne ;0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miechowita Re: Chirurdzy - cała prawda o scenie w windzie IP: *.adsl.inetia.pl 20.07.09, 17:53 Nie wiem czy będę oglądał dalej chirurgów,z tego względu że nie będzie już Geogre'a ;/ Przecież to on był tym który wszystkich łączył,bez niego to już nie będzie to samo;/ Dla mnie nawet Meredith może odejść ! Ale nie Geogr'a!!! Odpowiedz Link Zgłoś
yvainne Re: Chirurdzy - cała prawda o scenie w windzie 20.07.09, 18:14 jak dla mnie to zdecydowanie meredith powinna odejsc. wiem ze to na niej opiera sie serial i w ogole ale nie trawie ani aktorki ani odgrywanej przez nia postaci. Wszystkich pozostalych bohaterow lubie no i zal mi George'a Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psot Re: Chirurdzy - cała prawda o scenie w windzie IP: *.acn.waw.pl 20.07.09, 19:27 meredith, alex i cristina to najlepsze postaci. najnudniejszy był (i całe szczęście, że był) george Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PZ Re: Chirurdzy - cała prawda o scenie w windzie IP: *.pz3-nat.espol.com.pl 20.07.09, 20:01 "Katherine Heigl będzie nadal w obsadzie" Że co? Jak Izzie to przeżyje to będzie to dorównywało absurdalnemu ucięciu głowy w Prison Break, która potem odrosła. Ludzie, kiedy ten serial się aż tak stoczył? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: Chirurdzy - cała prawda o scenie w windzie IP: *.lublin.mm.pl 20.07.09, 23:02 bedzie mie niesamowicie brakowalo Georga :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzia Re: Chirurdzy - cała prawda o scenie w windzie IP: *.nitka.net.pl 21.07.09, 00:00 Szkoda Georga, to już bym wolała aby Izzie odeszła z tej dwójki (kiedyś ją bardzo lubiłam ale tak od połowy 3 sezonu zaczęła się robić dziwna, taka zadufana w sobie aktoreczka) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karik Re: Chirurdzy - cała prawda o scenie w windzie IP: *.jkns.pl 21.07.09, 09:57 TYLKO NIE MEREDITH. Jest najlepszą postacię. Jest Kochana, piekna i wogóle. Georga też szkoda ;'( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magduś:) Re: Chirurdzy - cała prawda o scenie w windzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.09, 15:02 Najbardziej mi szkoda George'a. To moja ulubiona postać... Nie mogę sobie wyobrazić GA bez niego:( Pozostałych też lubię, ale faktycznie - najmniej Alexa (mimo, że przeszedł taką metamorfozę). Dobrze, że chociaż Izzy oszczędzili:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cinemak.pl Re: Chirurdzy - cała prawda o scenie w windzie IP: *.chello.pl 21.07.09, 17:18 www.Cinemak.pl najnowsze filmy online i seriale online!! Polecam. Sprawdz!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klaracika Re: Chirurdzy - cała prawda o scenie w windzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.09, 21:29 moim zdaniem ona wróci, ponieważ miała taką minę, jakby czuła. A on pójdzie dalej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ew. Re: Chirurdzy - cała prawda o scenie w windzie IP: *.net.stream.pl 21.08.09, 18:50 Ja bardzo lubiłam George'a. Wnosił do serialu coś, czego nie można nazwać. Przykro mi, że ta postać musi odejść w aż tak drastyczny sposób, ale gdyby nie takie sytuacje GA nie byłoby tak fantastycznym i popularnym serialem. A co do Izzie i poruszonego przez PZ wątku o Prison Break'u: Cuda w medycynie się zdarzają, a poza tym Izz nie w końcówce serii nie jest już umierająca, więc reanimacja w stu procentach może jej pomóc. A jeśli chodzi o tego Prison Break'a, to wątek ściętej głowy był jak najbardziej udany, gdyż nie była to głowa Sary. :) Pozdrawiam i ze zniecierpliwieniem czekam na 6 sezon serialu. Odpowiedz Link Zgłoś