house7 Re: Zmieniamy najpopularniejsze seriale - ostatec 24.07.09, 13:54 A czego wyleciał tylko prison break ? Oprócz niego powinny jeszcze wylecieć Plotkara, 90210, chirurdzy i brzydula Betty a na ich miejsce Fringe, Californication, Bones i 24 godziny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mietek Re: Zmieniamy najpopularniejsze seriale - ostatec IP: *.fanet.pl 24.07.09, 14:11 "Bones" nigdy nie powinno znaleźć się w tym rankingu, tylko obniża poziom... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łiiii Re: Zmieniamy najpopularniejsze seriale - ostatec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.09, 14:30 himym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kruk Re: Zmieniamy najpopularniejsze seriale - ostatec IP: *.pool85-50-75.dynamic.orange.es 24.07.09, 14:37 Skins!!! 10000 razy lepsze niż pojawiające sie w dwunastce 90210, czy Gossip Girl. Świetny serial! Odpowiedz Link Zgłoś
camillovip Re: Zmieniamy najpopularniejsze seriale - ostatec 24.07.09, 15:05 Skins rządzi ! Proszę głosujcie na Skins. Chciałbym więcej informacji o nim. Odpowiedz Link Zgłoś
yvainne Re: Zmieniamy najpopularniejsze seriale - ostatec 24.07.09, 15:15 How I Met Your Mother:] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marass Re: Zmieniamy najpopularniejsze seriale - ostatec IP: *.tktelekom.pl 24.07.09, 15:16 Californication !! Odpowiedz Link Zgłoś
jara71 Re: Zmieniamy najpopularniejsze seriale - ostatec 24.07.09, 15:44 Zagłosowałam na "Skins" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zxc Re: Zmieniamy najpopularniejsze seriale - ostatec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.09, 15:46 dawać na Californication Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rain Re: Zmieniamy najpopularniejsze seriale - ostatec IP: 77.77.141.* 24.07.09, 16:21 24ever! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: Zmieniamy najpopularniejsze seriale - ostatec IP: *.lublin.mm.pl 24.07.09, 16:23 moj glos oddaje na Bones! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rmx Re: Zmieniamy najpopularniejsze seriale - ostatec IP: *.adsl.inetia.pl 24.07.09, 16:34 @house7 - zgadza się. Takie seriale jak 90210 czy Plotkara w najpopularniejszych? Kto w ogóle ogląda? Pryszczate 13-tki? Zamiast tego 24, Californication albo Weeds należy wklepać. Co do samego głosowania - jak Kości/One Tree Hill/How i met your mother wygra to śmiało będzie można już nie wchodzić na ten serwis. Jesienią pewnie Glee też się znajdzie wśród tych "naj-". :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Zmieniamy najpopularniejsze seriale - ostatec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.09, 16:47 bones najlepszy serial! ma wygrac!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dsd Re: Zmieniamy najpopularniejsze seriale - ostatec IP: *.adsl.inetia.pl 24.07.09, 16:48 a gdzie Breaking Bad? ja sie tak nie bawie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Zmieniamy najpopularniejsze seriale - ostatec IP: *.oswiecim.vectranet.pl 24.07.09, 17:04 bones Odpowiedz Link Zgłoś
yvainne Re: Zmieniamy najpopularniejsze seriale - ostatec 24.07.09, 17:19 @rmx- widzisz kazdy lubi co innego. To ze ty nie lubisz tych seriali nie znaczy ze sa one beznadziejne. Jak dla mnie to wlasnie 24 jest glupie, a californication bezsensowne. Za to kosci jest jedynym serialem kryminalnym ktory wedlug mnie da sie ogladac a HIMYM to najlepszy serial komediowy. Co do 90210 i plotkary to moze to nie sa produkcje na najwyzszym poziomie ale maja wciagajaca fabule- czyli to co w serialu jest bardzo wazne. i jesli nawet jakies pryszczate 13-stki to ogladaja to co? masz z tym problem?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rmx Re: Zmieniamy najpopularniejsze seriale - ostatec IP: *.adsl.inetia.pl 24.07.09, 17:47 @yvanne Tak. Mam z tym problem. Bo widzisz, takie 13-latki siadają sobie przed kompem, ściągają OTH/90210/Gossip Girl/jakikolwiek shit z CW, naoglądają się, a potem biorą udział np. w takich głosowaniach jak to albo zaśmiecają forum rozmyślaniami nad związkami Brucas czy Leyton. Albo Skate lub Jate. Przecież to jest żałosne. A może by tak obejrzeć coś ambitniejszego, np. z HBO [choćby genialny The Wire, który w tym głosowaniu - wiadomo czemu - ma tak mało głosów]? I nie chodzi o to, że ja je lubię. Spójrz jak nagradzany jest 24 [parę Złotych Globów i Emmy]. Albo wspomnaniy The Wire. A How i met your mother? Więc chyba nie ja mam tutaj zły gust. A śmieci pokroju Glee czy OTH najlepiej pozostawić tym, którym podoba się najbardziej. Spragnionym miłości dzieciaczkom. W końcu to niszowe produkcje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trekkie Re: Zmieniamy najpopularniejsze seriale - ostatec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.09, 17:51 @yvainne - zgadzam się z Tobą w 100% Wszyscy powinniście wziąć pod uwagę, że na ten serwis wchodzą różni ludzie, często o bardzo odmiennych upodobaniach. I należy wziąć pod uwagę je wszystkie. Ja nie krytykuję nikogo za to, że uwielbia "Lost", chociaż tego serialu wręcz nie znoszę, tak samo jak Prison Breake'a. Ale nie jęczę, że nie powinni oni być w "naj-" Ja mam 20 lat. I oglądam zarówno Bones jak i 90210, z niecierpliwością czekam też na Glee i Stargate Universe. Więc zastanówcie się, zanim coś napiszecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: Zmieniamy najpopularniejsze seriale - ostatec IP: *.toya.net.pl 24.07.09, 18:08 Zapraszam do rejestracji i działalności na forum o Lost ! Podyskutujmy o naszym ukochanym serialu ;) www.lostomania.fora.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: levi Re: Zmieniamy najpopularniejsze seriale - ostatec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.09, 18:16 @rmx a how i met your mother nagradzane nie jest ? 4 emmy zdobyte plus 7 nominacji. zanim nastapi krytyka proponuje wzbogacic swoje informacje. poza tym ciekawa jestem skad taka niechec wobec himym i bones, moim zdaniem bardzo dobrych seriali ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Syla XY Re: Zmieniamy najpopularniejsze seriale - ostatec IP: *.99.192.213.cable.satra.pl 24.07.09, 18:25 supernatural tylko on jest najlepszy Odpowiedz Link Zgłoś
rafal.mar Re: Zmieniamy najpopularniejsze seriale - ostatec 24.07.09, 18:42 Jak dla mnie to Bones, albo Californication :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KasiaPL Re: Zmieniamy najpopularniejsze seriale - ostatec IP: 80.65.75.* 24.07.09, 18:47 fringe! a czemu nie ma lie to me? Odpowiedz Link Zgłoś
kit.kat Re: Zmieniamy najpopularniejsze seriale - ostatec 24.07.09, 18:51 Skins po raz 100. z moich ust otrzyma zasłużoną pochwałę. Nawet jak nie przejdzie, to powinniście wywalić 90210 z popularnych i wsadzić tam Skinsy :P A z ciekawości obejrzałam 2 odcinki HIMYM i nie rozumiem zachwytów. Jakieś to drętwe, tylko męskie postaci są ok, ale nasuwają mi się skojarzenia z Friendsami, co oczywiście jeszcze bardziej działa na minus serialu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MarQ Re: Zmieniamy najpopularniejsze seriale - ostatec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.09, 18:55 Fani Skinsów jednoczmy się :D Odpowiedz Link Zgłoś