Dodaj do ulubionych

Sons of Anarchy - zobacz zdjęcia promujące drug...

IP: *.adsl.inetia.pl 29.07.09, 17:16
Jakoś nigdy nie miałem okazji tego obejrzeć. Dobre jest? Do stacji FX mam spory kredyt zaufania po Damages, więc może i z tą produkcją zaryzykuję.
Obserwuj wątek
    • Gość: cv Re: Sons of Anarchy - zobacz zdjęcia promujące dr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.09, 18:00
      polecam
    • Gość: dch Re: Sons of Anarchy - zobacz zdjęcia promujące dr IP: *.chello.pl 29.07.09, 18:10
      serial klimatyczny, czarny humor, coś innego, a charlie jest boski ^_^
    • quentinho Re: Sons of Anarchy - zobacz zdjęcia promujące dr 29.07.09, 20:34
      Najlepszy serial swojej ramówki. I tyle. Teraz będzie jeszcze ciekawiej!

quentinho.blox.pl
    • hezron Re: Sons of Anarchy - zobacz zdjęcia promujące dr 30.07.09, 07:36
      Serial naprawdę dobry, ale powinien być jeszcze bardziej niegrzeczny ;D
    • Gość: kika Re: Sons of Anarchy - zobacz zdjęcia promujące dr IP: *.adsl.inetia.pl 30.07.09, 11:51
      to jeden z lepszych debiutów 2008. Już się II nie mogę doczekać...:)
    • hezron Re: Sons of Anarchy - zobacz zdjęcia promujące dr 30.07.09, 11:58
      Ciekawe też, czy potwierdzą się moje obawy i potem jak Jax zapowiedział, że będą zmiany w Sam Crow, gang nie zgrzecznieje i nie złagodnieje za zbytnio... byłaby lipa
    • Gość: ignatz Re: Sons of Anarchy - zobacz zdjęcia promujące dr IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.09, 11:58
      O, Henry Rollins!
    • Gość: EdUndead Re: Sons of Anarchy - zobacz zdjęcia promujące dr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.09, 19:29
      Zapraszam na pierwsze Polskie forum poświęcone serialowi www.samcro.pl
    • Gość: Happ Re: Sons of Anarchy - zobacz zdjęcia promujące dr IP: *.kol.tke.pl 07.08.09, 07:55
      rmx, serial w pizdę zwłaszcza jeżeli ktoś interesuje się światkiem MC. Trochę odstaje ze względu na dramatykę podpartą Hamletem ale i tak jest dość realistyczny.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka