Gość: mietek IP: *.fanet.pl 30.07.09, 11:41 :) Uwielbiałem ten serial... Hehe... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: madzia Co się stało z Natalią Oreiro? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.09, 11:43 Kilka lat temu? Chyba dobre kilka lat temu, ja to oglądałam w podstawówce, a zdążyłam już 5 letnie studia skończyć ;) ale serial był fajny, jedyny latynoamerykański, który mnie przekonał. Odpowiedz Link Zgłoś
marta_sarnacka Re: Co się stało z Natalią Oreiro? 30.07.09, 11:50 Jeśli można wierzyć Wikipedii, pierwszy odcinek pokazano w Polsce 9 lat temu... Odpowiedz Link Zgłoś
bibbi364 Re: Co się stało z Natalią Oreiro? 30.07.09, 12:14 Dziwne, bo ja go oglądałam w wieku 6 lat może, pierwszy jaki pamiętam. A może miałam 5 lat? Nie pamiętam. W każdym bądź razie teraz mam 13. I To 9 lat temu mogłoby pasować, bo chyba nawet jeszcze do szkoły nie chodziłam:) Ale był super:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miika Re: Co się stało z Natalią Oreiro? IP: *.chello.pl 30.07.09, 12:23 ja ogladalam go w podstawowce. pamietam jak kilka lat pozniej szlo sie z podworka na godiznke do domu bo o 19 lecialy powtorki ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marion Re: Co się stało z Natalią Oreiro? IP: 195.242.183.* 30.07.09, 12:35 ktoś tu się chyba myli o rok albo i dwa lata. to badziewie leciało dwukrotnie na polsacie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julietka Re: Co się stało z Natalią Oreiro? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.09, 12:35 Jeszcze niedawno oglądałam potwórki "Sos mi vidy", a Zbuntowanego anioła już nie pamiętam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Co się stało z Natalią Oreiro? IP: 217.98.99.* 30.07.09, 13:07 Serial jest naprawdę , dobry . Światczy to o tym , ze ta aktorka ponownie dostala nominację do prestiżowej nagrody Martin Fierro (latynowski oskar ) . Seria ma na celu pokazanie nam gwiazd z drugiej strony , co by było gdyby jakaś diva pewnego dnia staciła wszystko co posiada - sławę , pieniądze i miłosć . Warto dodać , ze Naty włyłącznie teraz poświęca sie grze a abmitnych filmach . wieć jest szansa , ze ktoryś z filmów trafi do naszych kin. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość: Mono Re: Co się stało z Natalią Oreiro? IP: 217.98.99.* 30.07.09, 13:27 To Ona w tym serialu jest blondynką czy brunetką? A ja właśnie się dowiedziałem , ze ona aż w tym roku zagrała 4 filmach fabularnych i to głowne role min. "No necesitamos de nadie" w reżyserii Adriana Caetano - zdobywcy złotej palmy na festiwalu w Cannes . Wieć , naprawdę nie krytykujmy jej , że zagrała w kilku nie udanych serialch , ale że zrozumiała że nie tędy droga i teraz jest szanowaną aktorka gra w teatrze i w filmach fabularnych i udziela się w kampaniach charytatywnych min. Unicef oraz Greenpeac.Wieć może za kilka lat , zdobedzie nawet oskara .I bardzo jej tego zycżę . Bo na to zasługuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucash Re: Co się stało z Natalią Oreiro? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.09, 13:41 Ja zawsze to oglądałam było super. Później zagrała jeszcze z też z Facundo Arana w " Sos mi vida" czyli " Jesteś moim życiem" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nomi Re: Co się stało z Natalią Oreiro? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.09, 14:10 Uwielbiałam Zbuntowanego Anioła, świetny serial ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olgierdu Re: Co się stało z Natalią Oreiro? IP: 195.242.183.* 30.07.09, 14:39 wszyscy, których znałem, którzy ten serial oglądali byli lekko powaleni. Serio, na 5 przypadkach się potwierdziło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cinemak [...] IP: *.chello.pl 30.07.09, 14:40 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sk91 Re: Co się stało z Natalią Oreiro? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.09, 18:03 Czy wy macie może jakieś zdolności paranormalne? Czytacie w myślach na odległość? Wczoraj postanowiłam powrócić do mojej ukochanej telenoweli z lat dziecięcych<o Zbuntowanym mówię ;p.>.i oglądam ja na youtubie! A dziś widzę artykuł o Natali :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bella Re: Co się stało z Natalią Oreiro? IP: *.promax.media.pl 30.07.09, 18:41 ten serial amanda o. wydaje sie byc nawet nawet, zreszta ostatnio w argentynie robi sie coraz lepsze seriale Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ee [...] IP: 212.76.37.* 31.07.09, 01:30 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lOla Re: Co się stało z Natalią Oreiro? IP: *.miechow.com 31.07.09, 09:07 lubiłam to bardzo . ale teraz nie pamietam o co w tym zabardzo chodziło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Co się stało z Natalią Oreiro? IP: *.adsl.inetia.pl 31.07.09, 19:16 kurcze, chciałabym go jeszcze raz obejrzeć. Ciekawe czy by mnie równie silnie przyciągnął co wtedy kiedy byłam dzieckiem... bardzo go lubiłam, a Natalia była moją idolką:) miałam wszystkie plakaty i prowadziłam nawet zeszyt z wycinkami z gazet na których była:)- szalone lata:) Odpowiedz Link Zgłoś