Gość: bukaka IP: *.221.38.84.otvk.pl 13.08.09, 15:20 Family Guy już spadł z poziomem od 4 sezonu. 5 sezon jeszcze był niezły, ale im dalej tym gorzej, czasem zdarzy się kilka dobrych odcinków gdzie w sezonach 1-3 każdy z odcinków takim był. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Magda O nie!!! Seth MacFarlane chce uśmiercić Family Guy`a! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.09, 15:21 taak, święta prawda. Lepiej obejrzeć kilka porządnych odcinków, niż tysiąc zrobionych "na odwal się". Odpowiedz Link Zgłoś
goku94 Re: O nie!!! Seth MacFarlane chce uśmiercić Famil 13.08.09, 15:40 Gdyby nasi rodzimi pseudotwórcy odpowiedzialni za "Włatców Móch" doszli do takiego wniosku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Talyn Re: O nie!!! Seth MacFarlane chce uśmiercić Famil IP: 217.153.189.* 13.08.09, 15:50 Zdecydowanie powinni zakończyć. Futuramę również zakończyli w dobrym momencie. Gdyby jednak nie te słabe filmy to byłby to idealny serial. Odpowiedz Link Zgłoś
tohma92 Re: O nie!!! Seth MacFarlane chce uśmiercić Famil 13.08.09, 16:02 No nie!!! ;(;(;( Najlepszy serial animowani, a ci chcą go zakończyć ;/;/ No, ale przynajmniej jeszcze te kilka seri. Błagam, żeby to był tylko zart Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: murdoc Re: O nie!!! Seth MacFarlane chce uśmiercić Famil IP: *.acn.waw.pl 13.08.09, 16:31 Ja już przestałem oglądać jakiś czas temu 'Family Guy'... nowe odcinki oglądałem z dziwnym uczuciem, że ktoś zarzyna ten świetny serial. Jak się pomysły twórcom kończą, to tak, najlepiej skończyć przedstawienie.. gratuluję Sethowi dorosłej decyzji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szopman Re: O nie!!! Seth MacFarlane chce uśmiercić Famil IP: *.swidnica.mm.pl 13.08.09, 16:55 Właśnie sezon 4 jest najlepszy ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bukaka Re: O nie!!! Seth MacFarlane chce uśmiercić Famil IP: *.221.38.84.otvk.pl 13.08.09, 17:16 szopman: Są gusta i gusta. Niektórzy uważają, że 5 sezon był do d..., a dla mnie był przyzwoity :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mik Re: O nie!!! Seth MacFarlane chce uśmiercić Famil IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.09, 17:25 Seth ma głowę na karku, wg mnie już powoli powinni się zwijać, jadą ciągle z jednym typem humoru, co było przezabawne w sezonach 4-5 (najlepszych moim zdaniem) już takie dalej nie jest. W ostatniej serii bywały odciniki gdzie ani razu się nie zaśmiałem mając wrażenie podczas oglądania że to już było, lub coś bardzo podobnego, przewidywalnego. Ale może to tylko starość, nie radość;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolek Re: O nie!!! Seth MacFarlane chce uśmiercić Famil IP: *.gb.net.pl 13.08.09, 19:46 Jak dla mnie wszystkie serie wypadały bardzo dobrze. Szkoda że serial się kończy, z ciekawości obejrzałem jeden sezon American Dad'a ale ten zdecydowanie słabszy, w FG podobało mi się że ociekał absurdem, czarnym humorem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucekzmm Re: O nie!!! Seth MacFarlane chce uśmiercić Famil IP: *.multimo.pl 13.08.09, 21:05 no dobra a co z Clevland Show ?? ma zamiar zrobić 2 sezony i styka ?? oglądałem pilot , zapowiada się naprawdę świetnie , mam nadzieje że nie skończy się na 2 sezonach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dża Re: O nie!!! Seth MacFarlane chce uśmiercić Famil IP: 217.98.103.* 14.08.09, 10:44 z każdym serialem jest tak, że w pewnym momencie pomysłowośc jego autorów zwyżkuje, by potem opaść "do podstawowej" formy. póki serial się nie kompromituje, a tego nie robi, to powinien lecieć. jeszcze te 2-3 sezony powinien być. zrestzą, tak chyba Seth ma w kontrakcie, więc jeszcze petera poogladamy jakis czas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CINEMAKpl [...] IP: *.chello.pl 14.08.09, 12:30 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sleeper Re: O nie!!! Seth MacFarlane chce uśmiercić Famil IP: *.acn.waw.pl 14.08.09, 20:38 No, niestety, w 7 sezonie widać ewidentnie, że Seth MacFarlane jest Family Guyem zmęczony. 5 sezon był jeszcze naprawdę dobry (w szczególności jego wcześniejsze odcinki), 6 trzymał poziom z fajnymi przebłyskami (podróż w czasie do Polski 1939 i hitlerowcy ze znaczkami McCain/Palin w klapach ;)), ale 7 już wydawał się naciągany. Cóż, 7 serii to i tak naprawdę dobrze, jest do czego wracać :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CINEMAKpl [...] IP: *.chello.pl 15.08.09, 16:31 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fisiekk Re: O nie!!! Seth MacFarlane chce uśmiercić Famil IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 17.08.09, 21:37 Sleeper - podroz w czasie do Polski to akurat 7 sezon , odcinek road to germany Bolek - American Dad jest slabszy wg mnie od Family Guya ale obejrzyj sobie dwa odcinki "Tears of a Clooney" ostatni z sezonu 1 i ostatni z sezonu 4 ""Stan's Night Out", jezeli Ci sie nie spodobaja to chyba nie powinienes sie zabierac za American Dad, mi sie wydaje ze te dwa sa mocne A moje zdanie co do Family Guy jest takie, tez uwazam ze odcinki z sezonu 3 i 4 byly najlepsze, ale nawet jakby przestali emitowac family guy po 20 sezonach , to ja bede czul niedosyt, pozdrawiam wszystkich fanow FG i AD :) Odpowiedz Link Zgłoś