Dodaj do ulubionych

kandydaci do Europarlamentu 2014

IP: *.slubice.vectranet.pl 30.04.14, 17:37
Jak w temacie - macie swoich faworytów? Na kogo będziecie chcieli najbardziej zagłosować? Ja daję pewne miejsce dla Dariusz Rosati. po za tym mam nadzieję, że Piskorski dostanie mocną porażkę, bo jednak ta akcja z oskarżaniem Tuska o finansowanie Kongresu Liberalno-Demokratycznego przez niemiecką partię jest po prostu bardzo populistyczne i celowym zabiegiem przed wyborami.
Obserwuj wątek
    • Gość: Derko Re: kandydaci do Europarlamentu 2014 IP: 46.77.124.* 14.05.14, 20:47
      Ja na pewno nie zagłosuję na ludzi spoza regionu. Niestety pod tym względem PiS na pierwszych miejscach nikogo nie ma z lubuskiego. Ten Gróbarczyk tylko się interesuje się stoczniami, a przecież to nie jest cały region. Na szczęście dwójką z PO jest Bożenna Bukiewicz, kandydatka z lubuskiego.
      • Gość: Adamus Re: kandydaci do Europarlamentu 2014 IP: *.127.68.44.static.midphase.com 23.05.14, 08:03
        Poza tym przecież PiS przez ostatnie lata był w opozycyjnym ugrupowaniu w europarlamencie, więc jaki oni mają wpływ na władzę? Ten Gróbarczyk może sobie dużo obiecywać, ale wątpię czy coś z tego wyjdzie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka