Gość: naszNY IP: *.ny325.east.verizon.net 08.09.06, 22:44 Serdecznie zapraszam na dodawanie ogloszen na nowa strone internetowa z darmowymi ogloszeniami w okregu Chicago www.naszeILL.com oraz okregu New York & New Jersey www.naszNY.com Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czyszczaca Serdecznie prosze... 08.09.06, 22:50 ... nie nudz. I nie spamuj. Oprocz tego pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-) Re: Serdecznie prosze... IP: *.cable.mindspring.com 09.09.06, 19:17 masz prace? to sie ciesz, siedz cicho i ty nie nudz. Odpowiedz Link Zgłoś
czyszczaca Kiepska strona. 09.09.06, 20:14 A pozdrowienia gdzie? Chamska ta wasza firma. I nie mow mi co mam robic bo sciera przywale. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chic a mi sie podoba :-) IP: *.ny325.east.verizon.net 11.09.06, 17:27 ale ktos jest zgoszknialy! mi sie ta strona podoba. Przynajmniej jakas jest. Odpowiedz Link Zgłoś
czyszczaca Gusta i gosciki :). 13.09.06, 20:57 Gość portalu: chic napisał(a): "...zgoszknialy! ...jakas jest." Strona podoba sie piszacym tak jak ty. Polanalfabetom. Takie pisanie to nie chic :). Odpowiedz Link Zgłoś