agnesmario 29.09.06, 23:47 Poszukujemy osob z terenu USA do dystrybucji znanych zapachow perfum (Dior,Armani,Boss)CHETNIE OSOBY BEZ DOSWIADCZENIA. Wiecej informacje pod adresem e-mail: agnesmario@yahoo.com Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
reckin2 Powrot komiwojazera :). 30.09.06, 00:26 No, prosze:). Walizke juz mam. Teraz powinienem znalezc dobry rog uliczny do dystrybucji. Mozecie juz wysylac pierwsza partie Armaniego. Ralph Lauren tez przyjme do dystrybucji. I wpiszcie mnie na "sucker list". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddd Re: Perfumy IP: *.tampabay.res.rr.com 30.09.06, 01:39 a jak mam doswiadczenie? Odpowiedz Link Zgłoś
reckin2 Doswiadczenie z perfumami. 30.09.06, 01:56 Jak masz doswiadzcenie to sie nie dasz nabrac. Potrzebuja tylko ludzi bez doswiadczenia :). Odpowiedz Link Zgłoś
agnesmario Re: Perfumy 30.09.06, 03:08 A jesli masz doswiadczenie to oczywiscie tym lepiej dla ciebie , ale szczegoly napisze w mailu .Widze ze jestes z Florydy, ja rowniez, napisz a ja odpowiem na pytania:agnesmario@yahoo.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PrawieOszukany E-mail od agnesmario IP: *.proxy.aol.com 01.10.06, 08:27 Pracuje w tej firmie juz od 2 lat i jestem bardzo zadowolona z korzysci jakie ta praca przynosi. Zapraszam do wspólpracy z firma FM GROUP USA - dystrybutorem perfum. Oficjalne otwarcie firmy w Polsce nastapilo we wrzesniu 2004 r. Od polowy listopada firma pojawila sie na rynku czeskim i slowackim. W 2005 r. FM GROUP otworzyla oficjalne oddzialy w Austrii oraz na Wegrzech. Rok 2006 to dalsza ekspansja na Anglie i Niemcy (styczen 2006). W ofercie posiadamy kilkadziesiat perfum o zapachach znanych swiatowych marek, takich jak: Hugo Boss, Dolce & Gabbana, Lacoste, Thierry Mugler, Celine Dion, Davidoff, Adidas, Jennifer Lopez, Chanel oraz wielu innych.* Dajemy mozliwosc zarobienia kazdemu, kto skonczyl 18 lat i posiada checi do pracy. Do wspólpracy poszukujemy przede wszystkim osób zorganizowanych, wytrwalych i nastawionych na sukces. Mile widziana znajomosc zasad marketingu wielopoziomowego (MLM). Jako dynamicznie rozwijajaca sie firma, potrzebujemy liderów grup sprzedazowych oraz konsultantów z terenu USA. Jezeli dzialania marketingowe nie sa dla Ciebie tajemnica - zostan liderem i managerem grupy konsultantow. Jak rozpoczac wspólprace?. Aby zostac czlonkiem klubu FM GROUP USA, nalezy podpisc umowe dystrybutorska oraz wykupic tzw. pakiet startowy (starter). Umowa ma charakter czlonkostwa w klubie (jest ona jednoczesnie wnioskiem przyjecia do klubu FM). Taka umowe otrzymujesz ode mnie wraz z pakietem perfum oraz katalogiem Wspólpracujac z firma FM GROUP USA mozna zarabiac: a) poprzez sprzedaz bezposrednia – na roznicy pomiedzy cena zakupu a cena katalogowa perfum b) z prowizji, wynikajacej z planu marketingowego Zostajac naszym wspólpracownikiem, otrzymasz dostep do Strefy Konsultanta, stworzonej specjalnie dla naszych wspólpracowników. Dzieki niej, wspólpraca staje sie o wiele latwiejsza! Jezeli sa jakies pytania, prosze o kontakt: agnesmario@yahoo.com lub tel. 954-499-9350 , jeszcze w tym tygodniu moge wyslac umowe wraz z perfumami, katalogami,oraz wskazowkami dot. dzialalnosci. Czekam na odpowiedz Pozdrawiam, Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
reckin2 Smierdzace perfumy :). 01.10.06, 09:08 He, he, he... Dynamicznie rozwijajaca sie firma :))). Sprzeda FRAJEROWI starter :))). Mozna kupic nawet bez doswiadczenia :). Odpowiedz Link Zgłoś
reckin2 I mozna zostac nawet "czlonkiem"! 01.10.06, 09:10 Czlonek to brzmi dumnie :))). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doctor Re: I mozna zostac nawet "czlonkiem"! IP: *.proxy.aol.com 01.10.06, 09:14 Ja tez moge niejedna wciagnac na czlonka. Bez perfum i bez startera. Za darmo. Odpowiedz Link Zgłoś
reckin2 Re: I mozna zostac nawet "czlonkiem"! 01.10.06, 09:34 Za darmo? Podejrzane :). Umiesc zdjecie czlonka. Moze Agnieszka sie zdecyduje zostac czlonkinia. Poperfumujecie sie :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doctor > Za darmo? Podejrzane :) IP: *.proxy.aol.com 01.10.06, 12:25 Swintuch! Podgladasz, ze juz podejrzane? Swoja droga - obawiam sie, ze Agnieszka juz jest niezle poperfumowana... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doctor To znalazlem na FM GROUP Polska IP: *.proxy.aol.com 01.10.06, 12:30 Aby zostać członkiem klubu FM GROUP Polska, należy podpisać umowę dystrybutorską oraz wykupić tzw. pakiet startowy (starter). Umowa ma charakter członkostwa w klubie (jest ona jednocześnie wnioskiem przyjęcia do klubu FM). Regulamin umowy dystrybutorskiej (Ogólne zasady przystąpienia do klubu FM) dostępny jest tutaj. Umowę, w 3 egzemplarzach (oryginał + 2 kopie), należy odesłać konsultantowi, bądź wysłać na adres siedziby firmy we Wrocławiu, gdzie nowemu członkowi klubu nadany zostanie jego indywidualny numer, niezbędny przy zamawianiu towaru i rozliczaniu prowizji. Informacje o wypełnianiu umowy, podane są w dziale Jak wypełnić umowę? Obecnie oferowany jest Starter 110 - teczka ze 100 próbkami perfum + materiały pomocnicze + 2 produkty (do wyboru - 1 perfumy damskie 30 ml i 1 wodę perfumowaną męską 50 ml) - cena 110 zł. Koszt wysyłki wynosi 15 zł. UWAGA! Zamówienia z terenu Nowej Rudy i Kłodzka dostarczamy BEZPŁATNIE!!! (niezależnie od liczby zamówionych sztuk!). Zamówienia z pozostałych miast Kotliny Kłodzkiej - sposób i koszty przesyłki do uzgodnienia. Odpowiedz Link Zgłoś