narttu 12.02.10, 07:36 bo mnie przeziebienie chwycilo. Na szczescie to nie oznacza ze sie wszyscy kisimy w domu bo sa dziadkowie . Hurra! Wiec ja bede dzis chorowac a dzieci pod opieka :)))) To jest zycie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paris4 Re: herbata z cytryna 12.02.10, 08:03 My znów ugrzęźliśmy w chłupie z okazji śnieżycy A Olek miał mieć dzisiaj bal przebierańców w przedszkolu, ale bardzo lekko przyszło mu sie pogodzić z tym, że go tam nie będzie. Oj ten mój syn - nie lubi takich klimatów po prostu:) Plan na dziś? Nie dać się wykończyć małolatom oraz nie paść z głodu - zero wizji obiadu bo wczoraj niez robiłam zakupów a dziś nie mam na to szans Odpowiedz Link
boazeria Re: herbata z cytryna 12.02.10, 08:14 herbata z cytryna albo rumianek i szałwia cala noc zab mnie bolal a raczej dziaslo- napuchlo i cholera wie co to jest.......... lece teraz bo moje plytki na podloge wyszly- jak juz bedzie po remoncie to wkleje zdjecie Odpowiedz Link
maniulka_25 Re: herbata z cytryna 12.02.10, 08:41 Właśnie piję malinową z cytryną. Też mnie dopadła jakaś zaraza. A wczoraj skończyłam kurację antybiotykową (6 dni) na zatoki :-( Wszyscy zostali skropieni na noc oilbasem. Mam nadzieję, że się nie wylęgnie coś poważniejszego. Odpowiedz Link
zabka11 Re: kawka piatkowa 12.02.10, 09:35 Witam się i ja:) Dziś pospaliśmy, ale wczoraj długo siedziałam, Allegro odfajkowane, jak sprzedam co nieco, to będzie kasa na regał Expedit;) Wrocek zasypany, idziemy na górki, same nas wołają:) Dziś jest nas znowu: dzieci sztuk 4 i ja...będzie "hardcorowo" Po południu do pracy:) Pozdrawiam i miłego dnia życze wszystkim Odpowiedz Link
uczula kawa kawa 12.02.10, 10:53 padam na pysk a dzisiaj logopeda trzeba powiedziec do tego czasu musze zrobic obiad aby zrobic obiad musze wyjsc i kupic rybke. alby wyjsc musze wstac i sie umyc przebrac misia. ooo boze, nie chce mi sie, o jak bardzo mi sie nie chce a juz 11. u nas bialo i zimno ;/ mam juz dosyc tej zimy, moze ja tez zaczne lykac tran? dopijam resztke kawy i zbieram sily. Odpowiedz Link
boazeria Re: herbata z cytryna 12.02.10, 12:19 plytki juz odebrane, fuge jeszcze bede musiala jutro kupic... pomalowalam sobie henna brwi (mam juz wprawe), zrobilam pilling i nalozylam maseczke... tylko wlosow nie chce mi sie myc bo jak beda ciac plytki na podloge to znowu syf i sajgon a kurzu wszedzie bedzie wiec umyje jutro zrobilam sobie i erykowi koktajl- kefir ze szklanka mrozonych jagod, bananem i cukrem mniam mniam, chyba bede codziennie taka szklanke wypijac a na obiad robie szaszlyki z piersi kurczaka , papryka i cebulka + fryteczki :-) Odpowiedz Link
maryjka60 chwilo trwaj 12.02.10, 14:45 jedni goście pojechali,czekam na następnych i mam cudowny moment kiedy jestem sama, piję herbatkę i mogę w końcu zajrzeć na forum. Bardzo żałuję, że nie mam tyle czasu żeby codziennie tutaj zajrzeć i jakoś aktywniej popisać,błeeeee, właśnie przyjechali, pa Odpowiedz Link
ankas4 narttu! a pokazesz zdjecia z chrzcin Greci?:) 12.02.10, 16:54 Zapowiedzialas ,ze pokazesz...czekam i sprawdzam i moze nie dowidzę:) sciskam Odpowiedz Link
burdziaa Re: narttu! a pokazesz zdjecia z chrzcin Greci?:) 12.02.10, 17:02 herbatke dopijam i czytam ;) Odpowiedz Link