gismol77 07.12.10, 14:32 Asiu, czy ja przeoczylam czy jednak aż tak ślepa nie jestem i jeszcze nie wrzuciłaś zdjęć z naszgo ostatniego wrocławskiego spotkania? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
borowka78 Re: ankas 07.12.10, 14:50 ja nie ankas, ale... gosmolku, jak dobrze, ze sie o to pytasz. Ja juz nie smialam o zdjecia prosic ;) te Twoje nogi mnie ciekawia ;) Odpowiedz Link
lilka.k Re: ankas 07.12.10, 14:55 ja siebie nie chcę oglądac, wiec mam prosbę Ankas, bys mnie nie zamieszczała jesli sie tak da, poważnie mówię. z góry dziekuje :) Odpowiedz Link
lilka.k Re: lilka 07.12.10, 14:59 nie będę teraz pisać czemu, ale taką mam prosbę. ale gismol jeszcze raz bym chetnie pooglądała ;) Odpowiedz Link
lilka.k Re: borówka 07.12.10, 15:01 a dziekuje, ze pytasz, gardło mnie trochę boli :P hehe Odpowiedz Link
borowka78 Re: borówka 07.12.10, 15:03 zapodaj sobie Tantum Verde ;) ja tam na Ciebie patrzec lubie, ale Twoją prośbę oczywiście szanuje,no! Odpowiedz Link
lilka.k Re: borówka 07.12.10, 15:05 Asia, to wysle ci moje akty, chcesz? :) a mam tantum verde, psiknę sobie, dzieki ;))) Odpowiedz Link
alcea3 Re: borówka 07.12.10, 16:53 hah ja tez chce akty :D zdjęcia ze spotkania beda na ukrytym,prawda?:) Odpowiedz Link
ankas4 wiemwiemwiem...moja wina :) dzis sie postaram:) 07.12.10, 15:02 Bo mam problem taki,ze jak przerzucam te zdjecia to mi sie w polowie komp grzeje i koniec...czarny ekran....juz 3 proby robiłam i zawsze to samo, a dzis sprobuje z kompa meza:) PRZEPRASZAMMMMM;) Odpowiedz Link
borowka78 Re: wiemwiemwiem...moja wina :) dzis sie postaram 07.12.10, 15:04 nie "postaraj sie", tylko kochana obiecaj, ze je wrzucisz ;) Odpowiedz Link
gismol77 Re: ankas 07.12.10, 19:57 PRZESTAŃCIE Z TYMI NOGAMI. ja miałam tylko obcas wysoki i Wy miałyście złudzenie optyczne. ja całe życie miałam kompleks zbyt krótkich i zbyt masywnych nóg a Wy tak mnie teraz dręczycie. a zdjęcia chciałam bo opowiadałam mężowi o tym fajnym miejscu i myslałąm, że może coś bedzie widać na zdjęciach z tych różnych tajemniczych norek myszek czy papug na drzewach, no! Odpowiedz Link
burdziaa Re: ankas 07.12.10, 20:51 Ju, ja chętnie przypomnę sobie Twoje raciczki :) Asia podziel się zdjęciami :) Odpowiedz Link
ankas4 Re: ankas 07.12.10, 23:15 Dziewczyny, no nie mogę z tym kompem, nie daj rady ,bo jak zaczyna ładowac zdjecia to pada,,,Pawel powiedzial,ze mi jutro ze swojego zaladuje,sorry,ale próbowałam, juz mi ręce opadają... sciskam i do jutra Odpowiedz Link
lilka.k Re: ankas 08.12.10, 16:08 Ankas, ale ty pzrez kabel zgrywasz? Kup sobie czytnik koniecznie. ps. borówka, poszło. Odpowiedz Link
ankas4 przez czytnik,przez czytnik..ale 08.12.10, 20:09 Ja nie mam poroblemu ze zdjeciami w kompie z aparatu ale mam problem aby udostepnic zdjecia w picassie, lub na gazecie...bo jak zdjecia zaczynaja sie ładowac to ,,, komp sie zgrzewa i dupa psia ,bo restartuje...i tak mozna w kolo Macieja, problem w komnpie niestety... Odpowiedz Link
ankas4 trzymajcie kciuki wgrywaja sie,ale to chwile potr 08.12.10, 21:51 chwile to potrwa, wgrywaja sie, dam znac jak beda. Odpowiedz Link