Dodaj do ulubionych

Poznanianki - helpunku :)

06.05.11, 09:52
Dziewczyny z Poznania, pomóżcie :) Gdzie w Poznaniu można zatrzymać się z całą rodzinką aby coś zjeść (niedrogo, ale smacznie i bezpiecznie), aby było wygodnie żeby trochę odpocząć (wygodne siedzenia a nie małe barowe stołki), przebrać i przewinąć niemowlaka, zmienić maluszkowi pozycję choć na pół godzinki? No i żeby było otwarte rano :) Bo będziemy wyjeżdżać z Gdańska w nocy około godz. 2-3 + jakieś 6 godz. jazdy to na miejscu byśmy byli około 9 rano może 10-tej. Czy w ogóle coś będzie otwarte o tej porze? Czy tylko McDonalds ;) Musimy sobie zrobić przystanek w trasie, bo z Poznania będziemy mieli jeszcze jakieś 5h jazdy do celu.
Obserwuj wątek
    • burdziaa Re: Poznanianki - helpunku :) 06.05.11, 11:04

Ja nie z Poznania :) ale podobnie korzystalismy z przystanku w Ikea.
    • borowka78 Re: Poznanianki - helpunku :) 06.05.11, 15:21
      Nie mam pojęcia, gdzie. A kiedy będziecie mieli ten przystanek w Poznaniu?
      • zurawina100 Re: Poznanianki - helpunku :) 06.05.11, 20:29
        O tej godzinie z fajnych miejsc z kanapami jest tylko czynne chyba Ptasie Radio na ul Kościuszki.
        www.ptasieradio.com/
        Osobiście uwielbiam to miejsce, tylko nie ma na pewno przewijaka, a w pomieszczenu gdzie są kanapy to chyba jest dość ciemnawo. Jest fajny klimacik, muzyka, dobre jedzenie. Nie jest to rodzinna knajpka, ale w miłej atmosferze mozna posiedziec. Jak mi coś jeszcze przyjdzie do głowy to napisze.
        • 27agnes72 Re: Poznanianki - helpunku :) 07.05.11, 09:18
          Jak rano to IKEA uważam jest na poziomie. Zależy w którym kierunku zmierzacie. IKEA jest na Katowice...
          • zurawina100 Re: Poznanianki - helpunku :) 07.05.11, 21:51
            Też jestem w sumie za Ikeą, Ptasie to jednak chyba nie na przystanek w podrózy, tak myślę.
            • aurinko Re: Poznanianki - helpunku :) 10.05.11, 09:28
              No to pewnie padnie na Ikeę :) Chociaż zbyt wygodnie do posiedzenia to tam nie jest ale jest gdzie przewinąć a rano będzie jeszcze czysto :) i można zjeść, wypić kawę. Dzięki dziewczyny :)

Borówka, będziemy w drodze na urlop więc to będą wakacje, termin właśnie ustalamy :)
              • borowka78 Re: Poznanianki - helpunku :) 10.05.11, 09:30
                Aurinko,
                jesli uda nam sie zgrac, to ja zapraszam do siebie :)
                moze to lepsza opcja niz IKEA?
                • aurinko Re: Poznanianki - helpunku :) 10.05.11, 09:36
                  Dzięki :) Może by się udało (w końcu!) tylko, że my będziemy rano (licho wie o której, 8-9 zależy od tego co się będzie działo po drodze)
                  • borowka78 Re: Poznanianki - helpunku :) 10.05.11, 10:33
                    zalezy w jaki to bedzie dzień.
                    a wstaje rano, wiec to zaden problem :)

bedziemy w kontakcie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka