Dodaj do ulubionych

kawa wtorkowa

30.10.12, 07:29
drugi dzien na chorobowym z Greta. Dzis juz 37 wiec zrzucilam ja na moment do przedszkola bo zdjecia robia - odbieram ja jak skoncza.. tymczasem probuje zbieram papierki do drugiego doktoratu - dzis research plan pisze i musze napisac co chce w listach polecajacych uslyszec..
Obserwuj wątek
    • zabka11 Re: kawa wtorkowa 30.10.12, 08:07
      Herbatka zielona sztywna jak drut ją piję, bo "wlazło" mi coś w kark;/
      Pędze pędzę jak lokomotywa, stąd te cholera przeciążenia, wiem to. Dzis o 17tej wsiadam w pociąg do Warszawy, będe mieć 5,5h na odpoczynek;)
      A póki co dzień dobry z pracy Wam pisze:)
      Miłęgo Kochane:)
      • aga_junior Re: kawa wtorkowa 30.10.12, 08:17
        Maciuś całą noc jakoś dziwnie się kręcił, kaszle tak krtaniowo, głowa go boli. Został w domu przez co moje wszystkie plany poszły w d...pu. No ale nic to, trzeba coś wymyśleć i coś mu zaaplikować, bańki, inhalacje, syropki... od początku września co 1,5 tygodnia to samo :(
        Kawka już wypita i woda z cytryną, weszłam dziś na wagę z rana RANY !!!!! chyba się popsuła na pokazywanie do przodu. Nic to trzeba się wziąć w garść i schudnąć do świąt :D
        Miłego dnia dziewczynki ;-)
      • klarysa007 Re: kawa wtorkowa 30.10.12, 08:18
        Dosiadam z kawką na wolny dzień :) Znaczy prawie wolny, bo obiadek się gotuje; za chwilę pędzę po zakupy; potem sprzątanie i prasowanie, a po południu zakupy ze Starszakiem. No i wieczorkiem trzeba obiad na jutro ugotować. Więc się dziś śpieszę powoli ;)
        • a090707 Re: kawa wtorkowa 30.10.12, 09:23
          Aga u mnie też plany wzięły w łeb- młody ma rotawirusa, sąsiadka zmarła (85l.), no i nie bardzo mogę się z domu ruszyć puki co. A i jeszcze o 8.30 babcia (na wózku) uparła się żebym ją zawiozła do sąsiadki, ech... teraz siedzi zagniewana. Po nieprzespanej nocy chyba zaraz 3 kawę zrobię.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka