Dodaj do ulubionych

Herbtka owocowa piatkowa:)

02.11.12, 07:03
Dzień dobry zza pracowego biurka:) P ma wolne z przepracowaną kiedyś sobotę, z dziećmi został, ja w pracy godzinkę wcześniej, więc pierwsza Wam tu gorące napoje serwuję.
Plan na dziś praca, i potem praca po południu, ale zrobię dziś wszystko co trzeba, i w weekend będzie wooolniejszy:)
Miłego piątku Kochane i zdrowego:)
Obserwuj wątek
    • narttu Re: Herbtka owocowa piatkowa:) 02.11.12, 08:56
      dzien dobry sprzed kompa. w planie dyplom (HAHA) i wyslanie pare emaili z nowej firmy
      a w tle krecik
      • aga_junior Re: Herbtka owocowa piatkowa:) 02.11.12, 09:23
        dopiłam właśnie kawkę co dla mnie oznacza powstań!!! ale jeszcze się przywitam ;-)
        Wczoraj przez moje mieszkanko przewinęło się trochę gości, było miło, fajnie choć z małym incydentem motoryzacyjnym. Wychodzimy z bloku na nasze osiedle a tu koleś właśnie rysuje M samochód :-/ no po prostu szczęście w nieszczęściu.
        Jak co roku pięknie udekorowaliśmy grób, byliśmy na nim wczoraj trzy razy, usnęłam zadowolona.
        A dziś wracamy do normalności, dzieciaki właśnie zjadły śniadanko i zaraz młodemu bańki będę stawiać także będzie uziemiony przez najbliższe trzy dni a ja przed południem muszę wybyć na budowę. Dobrze, ze jedzenia jeszcze z wczoraj dużo zostało to obiad mam z głowy.

miłego dnia dziewczynki
        • olus-ia80 Aga_junior 02.11.12, 09:31
          Światełko dla Twojej córeczki zapalam (*)
          • a090707 Re: Aga_junior 02.11.12, 10:04
            Ja też Aguś (*)
            • aga_junior Re: Aga_junior 02.11.12, 14:55
              dzięki dziewczynki ;-)
              za pamięć
    • zalasso Re: Herbtka owocowa piatkowa:) 02.11.12, 13:52
      Dosiadam się z colą, bo mi niedobrze :( oj jakieś osłabienie jesienne- bolą mięśnie, stawy, spać mi się chce okrutnie. A do tego dziś dzień w pracy bardzo intensywny, dopiero chwilkę oddechu złapałam- za to jeszcze 2h i wolny weekend.
      Mąż z dzieciakami w domu, takim to dobrze :D

Miłego dnia Wam życzę!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka