klarysa007 31.01.13, 14:26 Życzę Ci kochana, wielu pięknych chwil, spełnienia marzeń, zdrówka dla całej rodzinki i wyrwania się w końcu z domu do ludzi ;P Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aga_junior Re: Anula STO LAT! 31.01.13, 15:05 Sto Lat!!!!!! Dużo zdrówka, pieniędzy i miłości!!! Odpowiedz Link
zabka11 Re: Anula STO LAT! 31.01.13, 20:26 Dużo zdrówka, miłości i radości:) Pozdrawiam serdecznie:) Odpowiedz Link
domatorka.amatorka Re: Anula STO LAT! 31.01.13, 20:58 ooo wyrwać to byś się mogła na zlot i tego Ci z całego serca życzę:* buziaki Odpowiedz Link
anula_82 Re: Anula STO LAT! 01.02.13, 10:33 dziękuję Wam serdecznie, wyrwać się muszę lecz z własnej bezsilności duchowej raczej ;-) niezmiernie miło mi za życzenia, dość rzadko zaglądam nawet tutaj, nie wiem czy większość mnie pamięta ;-), tym bardziej ślicznie dziękuję i kłaniam się nisko :-) Na zlot , tiaa, w tym roku całkowicie nie mogę - wiem, wiem zawsze tak mówię - w maju mamy Komunię Świętą u bliźniąt, ot, taki błahy powód :-D Pozdrawiam Wam ciepło. Odpowiedz Link