Dodaj do ulubionych

Poranna biała herbatka

14.05.13, 07:23
U mnie już 3, bo o 4 syn wyszedł z łóżka i nie dało się Go zagonić ponownie. Teraz już śpiący, ale Amelka zaraz wstanie więc może się też ożywi. Zaczynam intensywnie myśleć o punkcjach i bać się bo coraz bliżej i znów Wrocław nielubiany. I jak to z Em ogarnąć by i przy Amelce być? Miłego dnia, słonko wychodzi
Obserwuj wątek
    • zabka11 Re: Poranna biała herbatka 14.05.13, 08:08
      Dzień dobry:) Ja owocową popijam, ale na 100% kawkę dziś sobie po południu zapodam, bo śpiocha mam przez mojego Jaśka. ? Wzięło mu się w nocne wyznania miłości do mamy i tulaski:)
      Plan na dziś praca, a potem troszkę luzu po wczorajszym maratonie zebraniowym:)
      Miłego dnia Kochane:)
    • lucy_cu Re: Poranna biała herbatka 14.05.13, 08:11
      Dziś ostro pracowo, do 18. I trzeba biszkopt wieczorem upiec na jutrzejszy Jaksowy tort. :)
      Zmykam.
      Miłego!
      • zalasso Re: Poranna biała herbatka 14.05.13, 08:23
        Dzień dobry. Ja z kawką -tradycyjnie. Ale muszę ograniczyć, bo coś ostatnio przesadzam z ilością :/ Do pracy dopiero na 14. I własnie się zastanawiam, jak tu pożytecznie czas spędzić.

Słoneczko dziś piękne:) Miłego dnia!
        Ps. Myrtille- nie przejmuj się zapas. Wszystko się ułoży i będzie dobrze. Trzymam kciuki :)
        • klarysa007 Re: Poranna biała herbatka 14.05.13, 08:28
          Siadam z kawą na szybko. Obiad dochodzi, a ja do pracy biegnę na 10. Na szczęście słońce za oknem więc bedzie oki :) Miłego dnia!

Asiu - jesteśmy z Wami!!
          • takatoszymura Re: Poranna biała herbatka 14.05.13, 08:45
            Witam z kawką pracową. Dziś popołudniu szczepię Julkę- prawie rok opóźnione szczepienie:-( przez choroby, przeziębienia......i tak sie rok uzbierał.
            Kraków pięknie słoneczny- pozdrawiam:-)
            • anmroz Re: Poranna biała herbatka 14.05.13, 09:50
              Spokojny, słoneczny poranek przy kolejnej już kawie.
              Dziś mój mały kończy 3 lata :) I tak jak Lucy powinnam wziąć się za tort, ale biegnę niedługo do pracy, więc pieczenie przełożę na sobotę.

Miłego dnia, dziewczyny!
              • aga_junior Re: Poranna biała herbatka 14.05.13, 10:03
                wstawiłam wodę na miętę, następnie mam w planie nasmażyć furę naleśników. Młody non stop wybrzydza to go zapcham plackami.
                Pogoda fajna, taka jak lubię :)
                Trzymam kciuki za wszystkie badania Amelki, będzie dobrze ;-)

miłego dnia dziewczynki
                • narttu Re: Poranna biała herbatka 14.05.13, 11:10

a ja pisze intensywnie i mam nadzieje dzis skonczyc moj plan badan na drugi doktorat.Idzie mi jak krew z nosa tym bardziej ze pani profesor uwala mi wszystkie pomysly bo wykraczaja poza jej wydzial.. cholerni biurokraci :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka