blanka0 19.12.13, 08:14 dziewczyny, czy któraś skusiła się już na to cudo- ponoć samo gotuje :-))) potrzebuje opinii zanim się skusze. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aurinko Re: Multicooker- Philipsa 19.12.13, 10:03 To urządzenie testowała Pani Gadżet, może uda mi się znaleźć odcinek, właśnie szukam, a przy okazji trafiłam na fajny odcinek w którym różne takie cuda testuje (od 5min15sek.) tvnplayer.pl/programy-online/pani-gadzet-odcinki,160/odcinek-3,S05E03,18873.html Odpowiedz Link
aurinko Re: Multicooker- Philipsa 19.12.13, 10:16 no niestety nie ma tego odcinka bo to był listopadowy. Ja na początku strasznie się na niego napaliłam, ale na szczęście zapał szybko uleciał, bo pewnie skończyłoby się i tak na gotowaniu na kuchence a w domu byłby kolejny grat do zbierania kurzu. Odpowiedz Link
anulka134 Re: Multicooker- Philipsa 23.12.13, 16:03 Ciężko przewidzieć... moja kumpela, która w kuchni nigdy nie była mocna sobie go sprawiła i chwali, szczególnie że w zestawie dostała cały zbiór przepisów. Także co kto lubi, ale na pewno to jest przydatny sprzęcik :) Odpowiedz Link