Dodaj do ulubionych

napoje wtorkowe :)

22.07.14, 09:37
7 lat temu o tej porze wiłam się w bólach na porodówce ;) Zaraz będę dzwonić z życzeniami do mojego solenizanta, który jest na wywczasie nad morzem ;)

Nasz urlop też się skrystalizował, wczoraj wieczorem znalazłam i zarezerwowałam pokój w sąsiedniej miejscowości, obok tej, w której jest teraz Konrad. Ceny przyprawiły mnie o drżenie kolan, porównanie z zeszłorocznymi i tegorocznymi kosztami naszych wyjazdów w góry (też w sezonie) wypadło blado... ale nie byłam latem nad morzem 4 lata i już bardzo tego pragnę ;) Tak więc za 4 dni o tej porze powinnam być już całkiem blisko wybrzeża :)))

Dwie przykre wiadomości z rana trochę mnie przygnębiły, ale cóż... życie.

Kończę śniadanie, piję wodę (kawa była wcześniej) i życzę Wam pięknego dnia :)
Obserwuj wątek
    • domatorka.amatorka Re: napoje wtorkowe :) 22.07.14, 09:45
      najlepsze życzenia dla Konrada, a dla Was cudnej pogody i odpoczynku :*
      • aga_junior Re: napoje wtorkowe :) 22.07.14, 10:49
        100 lat dla Konrada, dużo zdrówka ;)

Ja mam dziś nerwach. Dzieci mnie wkurzyły (ciągle hrabiostwu coś nie pasuje) :/ więc zostawiłam picie, jedzenie i wyszłam z domu. Niech siedzą sami może przemyśla coś. A miała być woda, piasek...
        W planie więc załatwienie trochę spraw na mieście. A w ogóle to obcielam włosy i teraz mam lekko za ramiona i mega mi się kręcą :)
    • uczula Re: napoje wtorkowe :) 22.07.14, 12:01
      100 lat dla Konrada :)
      niech mu sie dobrze wiedzie i w szkole :) i w zyciu :D
    • lucy_cu Re: napoje wtorkowe :) 22.07.14, 12:26
      Sto lat dla Konrada. :) Terecha świętuje jutro, muszę prezenty zapakować. :)

Mam dziś wolne, więc odmroziłam i uporządkowałam zamrażarkę, zbieram owoce i mrożę. I posadzić coś jeszcze chciałam i odchwaścić. I jest fajnie. :)

Miłego!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka