Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    25.08.05, 21:44
    Słuchajcie. Kupiłam piękną chustę na głowę.
    Jest ona zrobiona z kawałka materiału i przypomina taką...tubę.
    Ale można ją założyć na głowę i przykryć włosy albo zrobić z niej czapeczkę.
    Świetna jest.
    Kolor czerwony, we wzorek ciemnoczerwony.

Modne?
    Obserwuj wątek
      • fafik_2005 Re: Chusta?? 25.08.05, 21:56
        Nwet bardzo wsrod kobiet, ktorych religia jest islam!
        • dzimba ???? 25.08.05, 22:00
          Bardzo zabawne.
          Hahaahah! Uśmiałam się, że hej.
          Sypiesz dowcipami...jak z rękawa po prostu.

Prosiłam o normalną odpowiedź. Nie o jakieś debilne wygłupy.

:\
          • fafik_2005 Re: ???? 25.08.05, 22:02
            Jeszcze, zebys wiedziala co masz na glowie. Otoz fachowo nazywa sie to burka!
            • black_magic_women Re: ???? 25.08.05, 22:22
              kochany/a!burka zaslania nie tylko wlosy,ale twarz i sylwetke,wiec jak chcesz
              zlosliwosci to postaraj sie bardziej;))a co do chust-jestem na tak,o ile to nasz
              wlasny wybor...
              • fafik_2005 Re: ???? 25.08.05, 22:30
                ;))a co do chust-jestem na tak,o ile to nasz wlasny wybor

No ale ty masz 56 lat, z tego co pamietam. Mlodym dziewczynom wystarcza apaszki!
            • edavenpo Re: ???? 26.08.05, 00:15
              Fachowo to samo nakrycie glowy u muzulmanek nazywa sie czador...
            • dzimba Re: ???? 26.08.05, 18:07
              Nie. Nie jest to "burka".
              Nie informuj mnie, co kupiłam. :]
      • lestka Re: Chusta?? 25.08.05, 22:47
        zajebisty watek i super odpowiedzi! :D a co do chustki zawsze mozesz sobie
        wysmarkac nia nos;)
        • pump_it_up Re: Chusta?? 25.08.05, 22:54
          Faktycznie, powialo madrosciami. Zakladaj jesli masz ochote, mnie sie to bardzo
          podoba. Lubie roznego rodzaju chusty, ale nosze je przewaznie zawiazane wokol
          szyji lub bioder.
      • pink_hamster Re: Chusta?? 26.08.05, 09:16
        nie wiem, czy modne, czy nie, w kazdym razie wyglada super (gdybym byla troche odwazniejsza, pewnie sama bym nosila)
        • black_magic_women Re: Chusta?? 26.08.05, 15:02
          chusta jest swietnym pomyslem na dni kiedy twoje wlosy strajkuja i nic nie
          mozesz z nimi zrobic.swietnie tez sie sprawdza,kiedy chcesz nadac nieco
          tajemniczosci i orginalnosci banalnemu strojowi.wielokrotnie to sprawdzilam:)))
      • dzimba O co wam chodzi???????? 26.08.05, 16:17
        Widzę, że muszę wytłumaczyć, jak małym dzieciom.
        Robię z tej chusty taką apaszkę. Takie coś co przytrzymuje mi włosy (nie
        opadają na twarz)
        Nie jestem muzułmanką i nie zasłaniam włosów twarzy i szyi. To tylko taki
        skrawek materiału, który trzyma mi włosy.
        RUZUMIECIE???
        Jak mam jeszcze tłumaczyć???

Poziom tego forum zaczyna mnie przerażać! Pytam czy chusta na głowę jest modna,
        to jedna mi wywali, że tak wśród kobiet wyznających islam, a druga że mogę w
        nią nos wysmarkać. Drogie panie . . . :\
        • bonzee Re: O co wam chodzi???????? 26.08.05, 16:22
          Dobrze jeszcze miec oprocz gustu poczucie humoru...
          • Gość: babiszon Re: O co wam chodzi???????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 16:47
            tylko że poczucie humoru prezentuje się na forum humorum, a nie w odpowiedzi na
            pytanie 'czy chusta jest modna' na forum moda. Tym bardziej, ze
            odpowiedź 'możesz w nią smarkać nos' nie dla każdego jest śmieszne :/

Co do chusty - nie wiem, czy jest modna, ale uważam, że jeśli jest wygodna i
            dobrze w niej wyglądasz, to możesz bez żenady ją nosić. Sama czasem w lecie
            wychodzę na ulicę np. w turbanie, który nie należy chyba do najmodniejszych
            nakryć głowy. Uprzedzając komentarze informuję, że nie jestem beduinem,
            hindusem ani sułtanem :)
            A chusta jest napewno normalniejsza i bardziej modna od turbanu :)))
            • dzimba ;) 26.08.05, 18:04
              Dzięki za normalną odpowiedź i za wsparcie ;)
              Pozdrawiam.
              • black_magic_women Re: ;) 26.08.05, 18:23
                kurcze,myslalam,ze moje odpowiedzi sa normalne i rzeczowe,ale chyba ktos nie
                umie czytac ich ze zrozumieniem?!i jak to forum ma funkcjonowac?!
                • Gość: babiszon Re: ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 18:43
                  Droga BMW, Twoje odpowiedzi są rzeczowe, ale, niestety, należą do
                  mniejszości :]
                  rozumiem niezadowolenie dzimby, bo większość odpowiedzi na jej normalne pytanie
                  była pretensjonalna i nie na temat. wydaje mi się, że jej komentarz nie
                  dotyczył Ciebie ;)
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka