17.06.07, 22:06
zastanawiam się, czy ja Cię dzisiaj przypadkiem nie widziałam na katowickiej.
Kiedyś chyba pisałaś, że masz włosy obcięte na jeżyka.no więc widziałam
dziewczynę z takimi jakby rudymi włosami obciętymi na jeżyka, w czerwonej
bluzce, z wuzykiem. Czy to byłaś TY??? smile
Obserwuj wątek
    • kika_kika Re: kika_kika 18.06.07, 20:53
      i w czarnych rybaczkach?? smile tak to ja. A Ty... hmmm miałaś dzinsy i zloty
      pasek? bo tylko taka dziewczyna mi się troche przyglądała smile)
    • kika_kika Re: kika_kika 18.06.07, 20:55
      włosy miałybyć blond smile) tylko jako że jestem naturalną brunetką odbarwianie
      nie wyszło tak jakbym chciała... no i muszę troszke poczekac - wkrótce będzie
      blondzik hihi smile
      narazie... jest jak jest smile
      • ajkkaa Re: kika_kika 19.06.07, 09:49
        miałam czerwoną bluzkę i białą spódnicznę. Teraz wiem już jak wyglądasz, więc
        jak znowu cię spotkam na katowickiej, to się odezwę wink
        • kika_kika Re: kika_kika 19.06.07, 22:47
          no to Cię nie kojarzę sad
          ale jak mnie zobaczysz to od razu mnie zaczep smile)
          pozdróweczki
    • ulka43 Re: kika_kika 20.06.07, 15:59
      Cześć sąsiadki smile Mieszkam na Katowickiej i mam pytnie: czy macie rozeznanie
      co do pediatry z Salvity p. Sosińskiej? Jesteśmy zapisani na Piastowskim (i
      nawet jestem zadowolona) ale we wrześniu będzie drugie "rozpakowanie" smile i
      nie dam rady tak daleko dojeżdżać do lekarza.
      Pozdrawiam,
      Kasia
      • ajkkaa Re: kika_kika 20.06.07, 19:04
        Byłam u niej w sumie chyba 3 razy. Zrobiła na mnie dobre wrażenie, chociaż za
        pierwszym razem nie była zbyt miła. Wydaje mi się, że jest bardzo dokładna.
        • kika_kika Re: kika_kika 20.06.07, 21:21
          Powiem tak - najlepsza lekarka jaką znam. Znamy ją z LIMu - tam mielismy
          wykupiony pakiet dla synka, bo w przychodni na lecha była porażka - lekarka
          która uważała że "taka jego uroda" - cokolwiek sie działo...
          i tak trafilismy do sosińskiej. Często gęsto przyjmuje po godzinach - jak kest
          np. epidemia okoliczna czy coś takiego.
          Jest bardzo dokładna, potrafi powiązać wiele rzeczy - naprawde... rewela.
          Tak dokładnie ogląda dziecko podczas 1 wizyty jak każdy inny pediatra nie
          obejrzy podczas kilkulat.
          • ulka43 Re: kika_kika 22.06.07, 12:41
            Właśnie sąsiadka dowiedziała się że Sosińska odchodzi z Salvity sad( i będzie
            przyjmować gdzieś tam tylko prywanie. No i szukam od nowa...
            • kika_kika Re: kika_kika 22.06.07, 22:41
              uuuuuuuuuuuuu niedobrze sad( i do kogo my się zapiszemy?? Ciszakowa jest
              beznadziejna uncertain - a do tego wredna. Ostatnio bylam u niej z małym - bo miał
              wysypkę - nie tylko na buzi ale i na ramionach i pleckach... nawet nie
              spojrzała! TYlko orzekła: skaza białkowa...
              tylko że ja wtedy nawet nie wąchałam mleka a co dopiero jeść/pić nabiał. ehh
              • ajkkaa Re: kika_kika 24.06.07, 12:06
                a która to jest? ta czarna w okularach???
                • kika_kika Re: kika_kika 26.06.07, 11:09
                  czarna wysoka - zadbana i ladna smile ta druga ma zawsze obrzydliwie pomalowane
                  usta na kolor makowy... brrrr
                  • ajkkaa Re: kika_kika 26.06.07, 14:32
                    byłam wczoraj na szczepieniu i faktycznie Sosińska odeszła. Szkoda sad
                    Nie wiadomo, kto przyjdzie na jej miejsce.
                    • kika_kika Re: kika_kika 05.07.07, 19:19
                      sosińskiej nie ma także już w LIMie sad przeszła do tej przychodni w Kupcu
                      Poznańskim... jak sama powiedziała: za chlebem.
                      nie wiem co sie stało w naszej przychodni na katowickiej ale.... ta miła
                      pielęgniarka - rejestratorka też odeszła - a szczepiła tak że Maksio naet nie
                      wiedział że jest kłuty. Borys niestety nie zaznał tej przyjemności i trafił na
                      gorszą uncertain
                      też jestem ciekawa czy ktoś przyjdzie na jej miejsce czy wszystkie dzieci
                      przejmie ciszakowa... jeśli tak... ja dizekuje, wole iść do kupca.
                      • ajkkaa Re: kika_kika 06.07.07, 08:50
                        w kupcu jest enel-med, tylko ciekawe ile kosztuje wizyta, pewnie ok. 80pln.
                        Szkoda, bo z każdym drobiazgiem nie uśmiecha mi się latać i płacić sad
                        myślę, że ciszakowa nie przejmie wszystkich, za dużo by było.
                        W poniedziałek chyba się przejdę, chcę zapytać o dodatkowe szczepienia, więc
                        wybadam sytuację. Mógłby przyjść ktoś sensowny, bo ta jest zakręcona na maxa...
                        a pielęgniarki faktycznie nie ma, ciekawe czemu...
                        • kika_kika Re: kika_kika 06.07.07, 14:44
                          akurat byłam świadkiem jak ta co byla mówiła jakiejś hmmm szefowej... że
                          rezygnuje, bo dostala dobrą propozycje - że nie szukała pracy ale koleżanka ją
                          gdzieś poleciła. a ta baba powiedziała jej że no szkoda, że podwyzki będą ale
                          na pewno nie dostanie 50% dodatkowo.
                          Tak więc... albo kasa... albo to tylko pretekst.
                          Nie rozumiem... dlaczego pracodawcy doceniają pracowników dopiero jak ci
                          odejdą?? Teraz jest tam babka która komputera ni w ząb, myli się/... ehhh
                          zamiast zapłacić jednej porządnie to teraz ta sie będzie uczyć rok...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka