Dodaj do ulubionych

Wózio juz zakupiony...

28.05.07, 19:26
Witam Lipcóweczki,
Właśnie dziś dostałam spózniony prezent na "Dzień Matki".
Dostałam od rodziców wózio dla mojego maleństwa, ciesze sie z takiego
prezentu, bo wsumie to sama nie mogłam sie juz zdecydować jaki wózek kupić.
Mamy sliczny Chicco enjoy trójfunkcyjny koorek granatowo-kremowy. Wózio
lekutki, super sie prowadz(jak narazie po pokoju).
Miejmy nadzieje ze maleństwu sie spodoba.
Teraz jeszcze łóżeczko i pare drobiazgów i będzie calutka wyprawka dla mojego
maleństwa.
Obserwuj wątek
    • bozena.br.0307 Re: Wózio juz zakupiony... 28.05.07, 22:30
      Gratuluję takich pomysłowych rodziców, bo to napewno było miłe dostać prezent
      na Dzień Matki. Ja w głębi serca liczyłam na jakiś gest ze strony najbliższych
      bo wkońcu też JUZ JESTEM mamą, ale się nie doczekałam :( No trudno, za to
      Julcia przekazała mi sporo życzeń kopniakami :D pozdrawiam
    • lajla84 Re: Wózio juz zakupiony... 29.05.07, 07:52
      My też wózio już zakupiliśmy, a wczoraj przyjechało łóżeczko. Po próbnym
      rozłożeniu go, stwierdziliśmy, że nie bedziemy go już składać, bo koniecznie
      musi się wywietrzyć z tych wszystkich lakierów i w ogóle. Mocny zapach. Także
      nie ma co czekać z zakupem...
      • onna79 Re: Wózio juz zakupiony... 29.05.07, 09:26
        ja też mam w planach zakupić chicco, jesteś z niego zadowolona? Ja mieszkam na
        4 piętrze i opcja z małymi kółkami jest jedynym wyjściem.
        • anulka-m6 Re: onna79... 29.05.07, 10:28
          Witam, jak narazie to jeżdziłam wóziem tylko po pokoju, i powiem że bardzo
          zwinny jest ten sprzęt, łatwo zmienia sie gondolka na spacerówke i łatwo
          montuje sie także nosidełko na stelażu.
          Tak wogóle to ja od początku byłam za kupnem wózka na większych kołach podobał
          mi sie Driver 4XL.
          Ale powiem teraz że chyba ten chicco będzie praktyczniejszy, i dziecko moze do
          samego konca z niego korzystać bo stelać jak sie złoży to wygląda jak
          parasolka, malutko miejsca zajmuje i niebęde musiała za kilka lat dokupywać
          parasolki aby nie męczyć sie z ciężką i nieporęczną spacerówką od np, drivera.

Jestem bardzo zadowolona z mojego prezantu "wózia" i oby służył mi jak
          najdłuzej.
          • a.zaborowska1 Re: onna79... 29.05.07, 10:44
            Kurcze jak ja bym chciała dostać taki prezent ale niestety :-/ sami sobie
            zrobiliśmy prezent i w tym tygodniu tez odbieramy wózek...
            • edzia.79 Re:wozki chicco 29.05.07, 10:53
              Z mojego doswiadczenia i po rozmowach z diewczynami w sklepie wiem ze lepsze sa wozki CHICCO z dwoma raczkami,bo te z lamana sa bardzo awaryjne.

Mialam 5 lat temu wlasnie chicco z lamana raczka i byl OKROPNY,raczka przy troche ciezszym dziecku zaraz sie polamala :(
              • anulka-m6 Re:edzia.79 29.05.07, 11:01
                Dzięki edzia za wiadomośc bo wiesz, własnie sie zastanawiałam nad tą jedną
                łamaną rączką czy by lepsza nie była, a mam wózio własnie z tymi dwiema,
                • edzia.79 Re:anulka 29.05.07, 11:05
                  To dobrze,ostatnio bylam swiadkiem jak moja kolezanka kupowala spacerowke dla starszaka i diewczyny odradzaly jej lamana.
                  A ze swojego napewno bedziesz bardzo zadowolona
                  • anulka-m6 Re:edzia 29.05.07, 11:11
                    Wiesz ja jestem z Podkarpacia, i szczerze mówiac jeżdziłam tu za wózkami i
                    jakos nic mi sie nie podobało, wogóle jakiejś zadnej specjalnej inicjatywy
                    pomocy ze strreony sprzedających nie doswiadczyłam.

Rodzice na weekendzik byli w Wawie u wujka i tam własnie kupili mi wózio, noi
                    stwierdzili ze obsługa po prostu extra, wszystko powiedzą doradzą, mama
                    opowiadała ze sprzedawca (facet) spytał czy dziecko juz jest czy kiedy sie
                    urodzi i od razu powiedział ze ten wózek sie nie bnadaje ze poleca taki i
                    taki...
                    Mama mówiła że była i miłym zaskoczeniu wiedzy i przygotowania pracujacych tam
                    ludzi, tak powinno być w takich sklepach bo która początkująca mama wie akurat
                    taki czy taki wózek ma kupić, interesuje ją głównie na początku wygląd
                    zewnętrzny i kolorki.

• bobimax Re:anulka 29.05.07, 11:12
                    Jak ja wam zazdroszczę że już macie lub wiecie jaki wózek chcecie. A ja cały
                    czas szukam i nie wiem na co się zdecydować czy na tradycyjną gondolę czy
                    jednak taki 3 w 1 z nosidłem (czemu on taki ciężki jest :(
                    • edzia.79 Re:anulka 29.05.07, 11:18
                      No rzeczywiscie to u nas lepsza obsluga.
                      Naprawde doradzaja a czasem nawet odradzaja chory pomysl rodzicow :)

W hurtowniach zawsze przy kupujacym pojawia sie sprzedawca i pokazuje wszystko co chcesz;sklada i rozklada wozki.
                      • onna79 Re:dzięki 29.05.07, 12:47
                        Dzięki za opinie dziewczyny, ja mam termin za dwa tygodnie, a jeszcze nie mam
                        wózka. Napewno zdecyduję się na chicco. Pozdrawiam
                        • edzia.79 Re:onna 29.05.07, 14:17
                          nic sie nie martw,my ze starszakiem kupilismy wozek dopiero jak sie urodzil
                          i teraz gdyby nie okazja ze dostalam od kolezanki to pewnie tez bym tak zrobila

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka