patrice7 09.07.07, 19:08 Wlasnie koncze jesc miche bobu i popijam sokiem pomidorowym:)) Moja codzienna popoludniowa przekaska:) a myslalam ze takie zachcianki sa tylko na poczatku ciazy:)))) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sylpal13 Re: Zachcianki:) 09.07.07, 19:30 ja do tej pory nie miałam razcej zachcianek, dopiero teraz a to 38 tydzień!! objadam sie jak głupia! Odpowiedz Link
narttu Re: Zachcianki:) 09.07.07, 22:09 w ciagu ostatnich dwoch tygodni mam nieodparta chec na: - lizanie bialej sciany (pomaga ser bialy, jogurt nie dzialal) - zjedzenie tabletek do zmywarki, plynu do czyszczenia pieca w kuchni, plynu do mycia okien - wszystko o zapachu cytrynowym - pomaga picie cytrynowej wody mineralnej chociaz przyznaje ze jestem juz bardzo bliska polizaniu tabletek do zmywarki.. Odpowiedz Link
zabka1233 Re: Zachcianki:) 10.07.07, 10:52 Musze powiedziec ze przez cala ciaze mam na cos chec na przemian słodkie kwasne , a tu niedlugo taki post sie szykuje Odpowiedz Link
olcia.kaktus Re: Zachcianki:) 10.07.07, 11:14 Ja mam podobnie, tj objadam się grochem cieciorką z serem żółym. To chyba białka potrzeba w organiźmie i sam sobie dobiera, na co mam mieć ochote. Acha, jeszcze arbuzy, wieczorem to potrafie wszamać ćwiartkę arbuza giganta :) Pozdr. Olcia Odpowiedz Link
tasia72 Re: Zachcianki:) 10.07.07, 18:32 Ja za to pochlaniam kilogramami owoce, nektarynki, morele, brzoskwinie, sliwki, arbuzy itd. Az sie sama sobie dziwie, ze jestem w stanie tyle ich zjesc. A potem tylko wieczny maraton do lazienki, bo zwlaszcza arbuz jest moczopedny, ale co tam. Zycze wszytskim smacznego! Odpowiedz Link