turbinkamalinka 18.03.24, 20:46 Od godziny chodzą za mną i krzyczą placki ziemniaczene lub frytki z głebokiego tłuszczu. Macie takie zachcianki o dziwnych porach? Dla mnie pora dziwna bo jestem po kolacji i w zasadzie kładę się spać Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jkl13 Re: Ale bym zjadła... 18.03.24, 20:51 Mam czasem. Wczoraj chodził za mną popcorn. Chodził, chodził, ja go przepędzałam, a on dalej chodził. W końcu zrobiłam, zjadłam małą garstkę i mi przeszło Resztę zjadł syn, nie narzekał Odpowiedz Link Zgłoś
pepsi.only Re: Ale bym zjadła... 18.03.24, 20:54 NO JASNE! Chodziły za mną jabłka karmelizowane- właśnie pożarłam ryż z jabłkami i kleksem z malinowego sosu. Mniam. (też pewnie zaraz pójdę spać, po ryżu niemalże zawsze mam zjazd...) Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Ale bym zjadła... 18.03.24, 20:55 Tak mam, jak widzę ciebie, to tęsknię za świeżymi malinami. Juz się nie mogę doczekać 😊 Odpowiedz Link Zgłoś
turbinkamalinka Re: Ale bym zjadła... 18.03.24, 21:00 iwles napisała: > > Tak mam, jak widzę ciebie, to tęsknię za świeżymi malinami. Juz się nie mogę do > czekać 😊 > > To trochę poczekasz😁 Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Ale bym zjadła... 19.03.24, 07:51 kamin napisał(a): > Przecież są w sklepach. Ale to nie TEN smak ☺️ Odpowiedz Link Zgłoś
majenkirr Re: Ale bym zjadła... 18.03.24, 22:24 Poczęstuj się, jeszcze parę mi zostało. Odpowiedz Link Zgłoś
zziutka Re: Ale bym zjadła... 18.03.24, 21:06 turbinkamalinka napisała: > Od godziny chodzą za mną i krzyczą placki ziemniaczene lub frytki z głebokiego > tłuszczu. > > Macie takie zachcianki o dziwnych porach? Dla mnie pora dziwna bo jestem po kol > acji i w zasadzie kładę się spać Ja wczoraj miałam na obiad gulasz wołowo - wieprzowy z plackami ziemniaczanym.....no pycha obiad😊 Odpowiedz Link Zgłoś
igge Re: Ale bym zjadła... 19.03.24, 01:23 Chałwa. Z pistacjami. Po północy mnie naszło. Odpowiedz Link Zgłoś
igge Re: Ale bym zjadła... 19.03.24, 22:35 Stek. Jeszcze za mną nie chodzi ale przeczytałam o nim na forum i czekam na mocniejszy zły humor. Ma być na poprawę nastroju. Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: Ale bym zjadła... 19.03.24, 22:41 Tuż przed okresem nachodzi mnie na słone i tłuste. Odpowiedz Link Zgłoś