edzia.79 20.11.07, 11:11 Olcia czytalam ze dajesz bobasowi sinlac butelka,powiedz mi jak rozrabiasz,w jakich proporcjach i przez co podajesz?? przez smoczek?? jaki zeby lecialo? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olcia.kaktus Re: olcia.kaktus 20.11.07, 12:46 kupiłam smoczek trójprzepływowy aventu (sprzedawane po dwa z cyferką 3+ w z różową naklejką) W zależnosci od ustawienia smoczka możesz sama regulowac przepływ kaszki. Sinlac podaję: na 100 ml 4-5 łyżeczek (takich kopiastych)i bardzo mocno mieszam, żeby te płatki rozpadły się na drobną kaszkę. Mała jak narazie wcina, ale musi być głodna, żeby "zaciągnąć" Odpowiedz Link
aurinko Edzia 20.11.07, 12:48 Ja jutro kupuję ten Sinlac (w końcu) i dam Małęj z butli przez ustnik, zobaczymy czy wciągnie. Odpowiedz Link
olcia.kaktus Re: Edzia 20.11.07, 12:50 ten sinlac jest całkiem smaczny. Łatwiej do niego przekonac dziecko, niz np. do nutrigenu Odpowiedz Link
babajagaa Re: Edzia 20.11.07, 13:04 sinlac jest dobry,moj to tylko to jada bo kaszek ikleikow nie chce w ogole ja daje lyzeczka na obiadek Odpowiedz Link
edzia.79 Re: dziewczyny 20.11.07, 17:05 ja mam dawac na noc przed cycem wiec mala jest juz spiaca i marudna dlatego jakos niewidze karmienia lyzeczka, aurinko daj znac jak ci poszlo Odpowiedz Link