olus-ia80 16.01.08, 18:55 dzieki milo bylo bardzo spotkac sie z wami i waszymi pociechami odpoczelam w waszym babskim gronie pisze sie na dalsze spotkania beda zdjecia Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blanka0 Re: Dziewczyny z Wrocławia super spotkanie 16.01.08, 19:16 hej hej i ja dziękuję, czekam na foty bo musze meza przekupic Odpowiedz Link
burda3 Re: Dziewczyny z Wrocławia super spotkanie 16.01.08, 20:20 Na pewno było swietnie, cieszę się ze chociaż na chwilkę z Wami się spotkałam. Prosze o zdjęcia. Co do naszej wizyty u lekarza z oczkiem- mamy obserwowac czy się nie powiększa plamka i czekać, az się wchłonie mam nadzieję.Mam nadzieje,ze Julcio nie odziedziczył po mnie nadcisnienia..... Odpowiedz Link
olus-ia80 Re: Dziewczyny z Wrocławia super spotkanie 16.01.08, 20:34 mam nadzieje ze wszystk0 bedzie ok zyczymy zdrowka zdjecia juz przesylam do asi juz wyslalam ponad 10 zdjec Odpowiedz Link
patrice7 Re: Dziewczyny z Wrocławia super spotkanie 16.01.08, 20:38 dziewczyny jak zwykle bylo milo:) do nastepnej srody w kinie:) burda noo superr, mowilam ci ze kaze ci obserwowac , dobrze ze sie nie zamartwialas bo nie ma czym .buzka! Odpowiedz Link
lilka.k Dawać tu foty a nie.... 16.01.08, 20:44 przesyłacie się nawzajem ;).. Będziecie za tydzień? My chcemy z Piotrem zabrać klony do kina, niech zaczerpną trochę kultury :) Odpowiedz Link
m_k8 Re: Dziewczyny z Wrocławia super spotkanie 16.01.08, 21:12 Tęskniłam dziś za Wami i tak będzie w każdą środę... Pierwszy dzień w pracy minął ok. Hania najedzona, wyspana. Mama zadowolona, że Hania taka pogodna. Szkoda tylko, że jak wróciłam dziecko mnie zupełnie olało... hi,hi... babcia chwilowo ważniejsza... Odpowiedz Link
chmurcia4 Re: Dziewczyny z Wrocławia super spotkanie 16.01.08, 22:20 niom, miło było - choć szybko się skończyło 9przynajmniej my musiałyśmy uciekać na spacer-drzemkę ;) więc z niecierpliwością czekamy na następne spotkanie :] pozdrawiamy i ściskamy cieplutko - dziewczyny z grabiszyńskiej ;)) Odpowiedz Link
olus-ia80 Re: Dziewczyny z Wrocławia super spotkanie 16.01.08, 22:29 my rowniez sciskamy mocno Odpowiedz Link
patrice7 mk_8 16.01.08, 23:14 ee tam zorganizyujemy kiedys spotkaniew sob zebysmy mogly byc wszystkie:) Odpowiedz Link
ankas4 Re: zdjecia jak dam rade beda jutro 16.01.08, 23:23 Hej ,mam juz zdjecia ale dziewczyny wybaczcie dzis ich nie zamieszcze, nie dam rady i jutro z rana tez nie:((, sprobuje wieczorem , a jak ktoras z Was tez umie zamiescic , to oczywiscie zachecam:))), normalnie masakra roboty sie na mnie zwaliła:(. DZIEKI za mile spokanie , jak zwykle sie odprezylam i bylo super, Magda dzis myslalam o Tobie i Hani:), szkoda , ze Was nie bylo:( ale tak jak napisala Patrycja umowimy sie kiedys tak zeby wszystkie mogly dojechac! Buziaki Odpowiedz Link
ankas4 Re: zdjecia jak dam rade beda jutro 16.01.08, 23:24 Wlasnie doczytalam ze zdjecia sa juz tutaj:) fotoforum.gazeta.pl/u/olus-ia80.html Odpowiedz Link
blanka0 Re: zdjecia jak dam rade beda jutro 17.01.08, 09:53 a czy któraś zaprosiła nową koleżankę na forum / mamę Wiktora/ /??? Odpowiedz Link
blanka0 Re: zdjecia jak dam rade beda jutro 17.01.08, 13:13 mam nadzieje ze mnie Hanka nie ubije, ale musialam pokazac Wam przeszczesliwą Tośkę: www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/984259a1e4753ad0.html Odpowiedz Link
chanastel Re: zdjecia jak dam rade beda jutro 17.01.08, 13:39 No co Ty przecież piękne zdjęcie. Ja już się mocno zastanawiam nad zakupem może nawet nowej bo widzę że na allegro posucha. Było wspaniale a Tośka dzisiaj kończy pół roku!!!!!!Jak to się stało?????a i mam już interent wracam do cywilizacji Odpowiedz Link
chanastel Re: zdjecia jak dam rade beda jutro 17.01.08, 13:40 A i ja poproszę o zdjęcia na maila chanastel@gazeta.pl Odpowiedz Link
blanka0 Re: zdjecia jak dam rade beda jutro 17.01.08, 13:42 a ja zamowilam na niemieckiej stronie hoppediza letnia chuste ale tak sie zamotalam ze nie wiem komu placic hihi nie znam niemieckiego Odpowiedz Link
chanastel Re: zdjecia jak dam rade beda jutro 17.01.08, 13:45 A jaka strona? taniej jest? trochę znam niemecki ale nie wiem czy ta tyle Odpowiedz Link
chanastel Re: Dziewczyny z Wrocławia super spotkanie 17.01.08, 13:43 A jeszcze jedno! Magda brakowało nam Cebie z Hanią strasznie. Rzuć tę robotę w cholerę;))))pewnie że się umówimy w sobote:) Odpowiedz Link
blanka0 Re: Dziewczyny z Wrocławia super spotkanie 17.01.08, 18:48 podeslijcie na gazetowego te zdjecia Odpowiedz Link