przeciwcialo 18.09.07, 08:40 Czy wasze dzieci beda mieć jakies wycieczki. Moja córa najprwdopodobniej tak- jednodniowa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madzik.ol Re: Wycieczki szkolne. 18.09.07, 12:19 Witaj owszem moja tez bedzie miala ale z przedszkola i przyznam ze sie cholernie denerwuje. Odpowiedz Link Zgłoś
bomba001 Re: Wycieczki szkolne. 19.09.07, 22:00 mj syn z przedszkolnej zerowki jedzie na zielone przesdzkole- na 5 dni. strasznie sie ciesze, to jednak takie dociecie pepowiny dlugo oczekiwane. nie denerwuje sie. w szkole do ktorej pojdzie (juz zapisany)) dzieci od 1wszej klasy jezdza na 2 zielone szkoley w roku. Odpowiedz Link Zgłoś
czarna743 Re: Wycieczki szkolne. 20.09.07, 09:14 Moja córka jedzie w czerwcu na 3-dniową wycieczkę do Kotliny Kłodzkiej,boję się bardzo ,ale podpisałam zgodę.Jednak od nas to dość daleko (Poznań),najbardziej boję się podróży Odpowiedz Link Zgłoś
andaba Re: Wycieczki szkolne. 20.09.07, 15:37 Mnóstwo. I zieloną szkołę drugi rok pod rząd. Nie muszę pisać,jaka jestem szczęśliwa... Odpowiedz Link Zgłoś
sarpat Re: Wycieczki szkolne. 20.09.07, 22:17 Mój syn co roku miał w szkole ok 3 wycieczek od 3 dniowych do 7 dniowych - byłu super. Teraz córka w samym pażdzierniku ( a chodzi do 1 klasy sp) jedzie najpierw na 4 dni w góry świetokrzyskie a po tygodniu przerwy na ślubowanie jedzie na 3 dni do juru krakowsko-czestochowskiej i juz sie nie moze doczekać Odpowiedz Link Zgłoś