patrice7 02.02.08, 01:12 Te co jeszcze nie spia nie czytac:) kawa ma byc rano ,ale nie mam szans jej zaserwowac bo wstaje za pozno wiec takim troche "oszustwem" serwuje "pierwsza" ;) a to gratis:) www.youtube.com/watch?v=Q7aOZ3oYf6w Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pati_poznan Re: I serwuje kawe:) + gratisik 02.02.08, 06:16 hahaha zrobie sobie słabą kawkę bo boję się, że po mocnej dostane oczy jak ten lemur.... :) Odpowiedz Link
a.hysa Re: I serwuje kawe:) + gratisik 02.02.08, 07:26 he he to i ja dolanczam z kawa w reku pozdrawiam i milego dnia:) Odpowiedz Link
burdziaa Re: I serwuje kawe:) + gratisik 02.02.08, 08:01 :-))))) puszna ta Twoja kawka i jaka wesoła ! Odpowiedz Link
olus-ia80 Re: I serwuje kawe:) + gratisik 02.02.08, 08:28 pyszna kawa i gratisik super Odpowiedz Link
a090707 Re: I serwuje kawe:) + gratisik 02.02.08, 09:20 Pije jak zawsze, pozdrawiam :) Odpowiedz Link
delfina7 Re: I serwuje kawe:) + gratisik 02.02.08, 09:29 Dużoooo kawy proszę . Wyłazi zębol pierwszy i nocki są z kręceniem i jękami.Miłej soboty .A lemurek jest śliczny. Odpowiedz Link
enya81 Re: I serwuje kawe:) + gratisik 02.02.08, 09:37 Pati zrób mi mocną kawkę w duzym kubku, bo jestem niewyspana. Oczywiście połozyłam się późno i jak juz prawie zasypiałam to mój Szymonek właczył jęczawkę i tak przez godzinę, a o 8 to juz był wyspany że szok! Odpowiedz Link
joannakw Re: I serwuje kawe:) + gratisik 02.02.08, 09:46 i dla mnie mocccnnaaa - mały tak sie w nocy wierci i w dodatku zrobił sobie przerwe w spaniu ze jestem padnieta dzis znowu wedrówka ludów miedzy starszakiem a małym ile razy ja go dzis z raczka na plecy połozyłam to nie pamietam - on nawet we snie na brzuch na raczki i do przodu w deske - i nie wiem jeszcze jak długo tak dam rade z nim walczyc - a dzis ide na impreze balową - wiec nie wiem jak dam rade - duuuzzzo kawy!!!! Miłej Soboty !!! Pati a lemur - suupppeerrr - smaczna ta kawa ;) Odpowiedz Link
agatka_1979 Re: I serwuje kawe:) + gratisik 02.02.08, 09:58 ale fajowy ten ziwrzak :-) no a takie oczy to pewnie po kawie robi ;- ) dołączam do kawoszy i życzę miłego dnia! Odpowiedz Link
dmgr Re: I serwuje kawe:) + gratisik 02.02.08, 10:15 Moja już wypita, mężuś mi zaserwował po ciężkiej nocy (wstawałam 7 razy do Młodego + raz do starszej). Proszę już o te zęby bo nie dam rady. A lemur fajowy. Odpowiedz Link
asia19813 Re: I serwuje kawe:) + gratisik 02.02.08, 11:09 ja za kawkę dziękuję, popijam sobie kompocik ciepły, gardełko jeszcze drapie, ale da się przeżyć.... Noc minęła dobrze, ale poranek nie bardzo, chyba zęby.... miłego dnia Odpowiedz Link