edzia.79 19.02.08, 10:58 dziewczyny co by gospodynie odciążyć. moze wpisujmy co ktora przyniesie. ja np nie jestem pichcaca ciasta to moge kupic jaki sok do picia. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
e-ness Re: warszawskie spotkanie-co przynosimy???? 19.02.08, 11:02 zrobie dwie sałatki ( z tunczykiem i ziemiaczana) :))) jakies ciacho kupie, do pieczenia to ja antytalencie:)) Odpowiedz Link
e-ness Re: Lody przynieście ! 19.02.08, 11:05 juz sa czekoladowa- smietankowe i smietankowo-krówkowe:))) Odpowiedz Link
yvonne79 Re: warszawskie spotkanie-co przynosimy???? 19.02.08, 11:13 Ja postaram się upiec babkę piaskową. Mam nadzieję, że wyjdzie :) Odpowiedz Link
edzia.79 Re:pamietajmy o skazowych mamach 19.02.08, 11:27 buuuuuuuuuuuuuuuuuuu nie moge ciasta ani lodow-chyba ze sorbet. chyba se paluszki kupie Odpowiedz Link
yvonne79 Re:pamietajmy o skazowych mamach 19.02.08, 11:54 Edzia, ja też skazowa. To ciacho już robiłam w domu i są w nim tylko masło i kakao (mogę zrobić bez) ze skazowych rzeczy (chyba, że Olcia reaguje też na mąkę pszenną) i mojej Małej nic po nim nie było. Odpowiedz Link
edzia.79 Re:yvonne 19.02.08, 18:37 super!!! byle by nie bylo mleka reszte zjadam :))) jestem lakomczuch :) Odpowiedz Link
shemreolin Re: warszawskie spotkanie-co przynosimy???? 19.02.08, 11:33 To ja mogę zrobić gofry, ale nie obiecuję, bo będę musiała je robić rano przed wyjściem, a czasami jak sie nie wyśpię, to ciężko mi nawet iść umyć zęby. Kupie też bita śmietanę i może jakieś owoce do tego. Co wy na to? :) A jak nie przyniosę gofrów, to kupie tez coś do picia, np. cole czy sprite, o ile możecie pić oczywiście. Jakieś ciasteczka maślane też mogę kupić, bo chyba to wszyscy mogą jeść. A jak cos to przecież możemy zrobić zrzutkę jakąś i któraś z poleci do sklepu jak czegoś zabraknie. ;) Odpowiedz Link
yvonne79 Re: warszawskie spotkanie-co przynosimy???? 19.02.08, 11:56 No niestety, gofry i ciasteczka maślane w ogóle odpadają dla mam dzieci ze skazą :( buuuu Odpowiedz Link
lipiec_2007 Re: warszawskie spotkanie-co przynosimy???? 19.02.08, 11:56 ja myslalam o jakis ciasteczkach i karmi.... Odpowiedz Link
andzia84 Re: warszawskie spotkanie-co przynosimy???? 19.02.08, 11:58 jak będe miała kiedy to ciasteczka owsiane zrobię, a jak nie to coś kupie dobrego Odpowiedz Link
e-ness Re: warszawskie spotkanie-co przynosimy???? 19.02.08, 12:51 dzieuchy a ja mam prosbe:) wyslijcie mi e-mail od siebie to odesle wam z adresem, bo ja nie potrafie obslugiwac sie ta gazetowa.:/ moze tak bedzie mi Latwiej... na gazetowy:) jak by co to podajcie sobie pantoflowa na gg badz na ukrytym, jak niechcacy pomine kogos:))) buziaki Odpowiedz Link
zorkaa Re: warszawskie spotkanie-co przynosimy???? 19.02.08, 13:11 to ja może sałatkę z makaronm zrobię, bo to przynajmniej mi wchodzi:) bo np wysłanie e-maila do e-ness to już nie bardzo... ta głupia nowa poczta otwiera mi się w gmailu i nie wiem na jaki adres wysyłać maila:( Odpowiedz Link
lipiec_2007 e-mail gazetowy e-ness 19.02.08, 13:37 E-ness, ja tez poleglam. nie potrafie ci wyslac wiadomosci z tej glupiej poczty. moze jestem zbyt blond... czy twoj adres e-mail jest taki sam jak nick? Odpowiedz Link
zorkaa Re: e-mail gazetowy e-ness 19.02.08, 13:42 lipiec, to chyba nie kwestia koloru włosów, ja ruda i też głupia;) Odpowiedz Link
yvonne79 Re: e-mail gazetowy e-ness 19.02.08, 13:49 Ja wysłałam. Zobaczymy czy dojdzie... Jak dostanę odpowiedź, to Wam prześlę info o adresie. Odpowiedz Link
andzia84 Re: e-mail gazetowy e-ness 19.02.08, 13:50 ja też wysłałam, jak dojdzie to rozesle dalej Odpowiedz Link
edzia.79 Re: nie umiem wyslac :( 19.02.08, 18:46 to nie tylko blondynki i rude,brunetki tez nie potrafia :) niech ktos mi wysle meila z adresem Odpowiedz Link
gosia_4 Re: warszawskie spotkanie-co przynosimy???? 19.02.08, 14:02 Ja jakieś ciasteczka albo ciasto wymyślę. Odpowiedz Link
babajagaa Re: warszawskie spotkanie-co przynosimy???? 19.02.08, 14:42 Sorki ze tak sie wtrące,ale kiedy wy to zjecie wszystko,chyba bedziecie caly dzien siedziec zeby to pochlonąc Odpowiedz Link
bartmam Re: warszawskie spotkanie-co przynosimy???? 19.02.08, 15:06 to ja przyniosę coś na niesłodko- zobaczę może małe wytrawne paszteciki albo mini pizze, no i coś do picia, POZDRAWIAM Odpowiedz Link
agusiajasia Re: warszawskie spotkanie-co przynosimy???? 19.02.08, 15:38 Myślałam, żeby zrobić jakieś ciasto lub tort bezowy, ale tyle już słodyczy, że może coś wytrawnego lepiej. Coś napewno przyniosę :) A co do adresu, hmmm... Ja nieblondi, a też sobie nie radzę :) Czy któraś może mi przesłać na adres: a.gasiorowska@poczta.fm Dzięki :) Odpowiedz Link
martulka80 Re: warszawskie spotkanie-co przynosimy???? 19.02.08, 18:49 Z przygotowaniem czegoś własnoręcznie nie wyrobię się, ale po drodze mam fajną cukierenkę, więc myślałam o jakichś ciasteczkach i coś do picia, chyba sok. A na nową pocztę gazetową to też chyba potrzeba trochę więcej czasu niż ja mam ostatnio, więc poprosiłabym o przesłanie mi adresu tutaj : mgutowska@o2.pl Odpowiedz Link
dorko7 Re: warszawskie spotkanie-co przynosimy???? 19.02.08, 18:46 Hej! Ja planowalam Tiramisu ale duzo juz tych slodyczy i mamy skazowe go nie zjedza. Wiec przyniose jakas salatke chyba. Odpowiedz Link
kamamama2 Re: warszawskie spotkanie-co przynosimy???? 19.02.08, 20:05 oj ja pewnie nie dojadę, ale gdyby co to owsianych dla dietowców napiekę :) i chusty swoje przywiozę Odpowiedz Link
egoscicka kupie napoje i moze krakersy jakies i chrupki... 23.02.08, 00:52 kupie co dla dzieciaczkow , biszkopciki i chrupki dziewczyny przeslijcie mi prosze adres do e-ness bo nie mam, buziaki Odpowiedz Link
olcia.kaktus Re: warszawskie spotkanie-co przynosimy???? 23.02.08, 08:57 przyniosę chrupki dla maluszków i gumisie dla mam, które nie mogą mleka, soi itp. Z rzeczy niejedzeniowych przynoszę chustę i dwa mei taje Odpowiedz Link
a.zaborowska1 Re: warszawskie spotkanie-co przynosimy???? 23.02.08, 10:03 To ja przywiozę kawusię, paluszki i coś jeszcze :-)) napewno ze sklepu. Coś zwłasnej roboty jak junior do wojska pójdzie :)) Dzieczyny dajcie mi adres na a.zaborowska@chello.pl bo mi chyba potym balejażu też inteligencji ubyło :-)) na tą gazetową pocztę Odpowiedz Link