patrice7 31.03.08, 22:18 wiadomosci.o2.pl/?s=258&t=480444 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
borowka78 Re: prawda czy fałsz? 31.03.08, 22:32 Facet nie usunal macicy, byl w stanie wyprodukowac zenskie hormony, wiec...to nadal kobieta, nie??!! Odpowiedz Link
asuzi Re: prawda czy fałsz? 31.03.08, 23:11 mdli mnie jak to czytam.... świat zwariował.. Odpowiedz Link
zorkaa Re: prawda czy fałsz? 31.03.08, 23:34 chyba nie jestem aż tak tolerancyjna... też mnie zemdliło. i to zdjęcie, bleee Odpowiedz Link
babajagaa Re: prawda czy fałsz? 31.03.08, 23:50 do zajscia w ciaze potrzebna jest owulacja a po owulacji jest miesiaczka,skoro zrobila sie na faceta to w koncu miala ten olres czy nie,bo jezeli nie to jak mogla zajsc w ciaze nawet sztucznie zaplodniona??? Odpowiedz Link
olcia.kaktus Re: prawda czy fałsz? 01.04.08, 09:51 to może być prawda, szczególnie, że ten news nie był podany dziś, a kilka dni temu. Myślę, że nie jesteśmy ekspertami w sprawie zmiany płci (no tak mi się wydaje) i nie znamy szczegółów owulacji i organów wewnętrznych. Obecnie medycyna może naprawdę wiele. Choć wg mnie z punktu widzenia natury to nie jest facet w ciązy, tylko kobieta, która sobie troche pozmieniała szczegóły ciała. Odpowiedz Link
lilianak1 obawiam się że prawda 01.04.08, 11:52 Kobieta brała hormony męskie żeby zmienić swój wygląd ale nie poddała się jeszcze operacji, czyli mogła być na pograniczu bycia mężczyzną/ kobietą. Zaszła w ciążę, utrzymała ją do tego czasu, ale nie wiadomo czy przez te hormony które na pewno ciągle bierze donosi ciążę, urodzi żywe dziecko, bo zdrowe to ono raczej nie ma szans być. To przykre i przerażające, co ludzie są w stanie zrobić dla kasy i rozgłosu. Odpowiedz Link
agusiajasia Re: obawiam się że prawda 01.04.08, 21:59 Słowa które mi się cisną na usta są niecenzuralne i nie nadają się na publiczne forum. Bleeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link