14.04.08, 15:42
Miałas jechac na wekend do Londynku :-) to w ten byłas ? Chwal się :)
Obserwuj wątek
    • lilka.k Re: Lilka ! 14.04.08, 15:49
      Byłam, byłam, fotki w linku pod spodem :O)
      BYło suuuper, nie wypoczęłam, raczej się zmęczyłam, ale o to chodzi, zeby było ciekawie!
      Widziałam jedną kobietę w chuście z dzieckiem pleckami do siebie...a tak się nie nosi przecież! Nie znam angielskiego jednak na tyle by jej to powiedzieć..
      • moni_30 Re: Lilka ! 14.04.08, 17:05
        Mogłaś powiedzieć jej po polsku. Jest duże prawdopodobieństwo, że trafiłabyś na
        Polkę:-)
    • lilka.k Re: Lilka ! 14.04.08, 16:01
      Pierwszy raz leciałam samolotem takim wielkim i tak wysoko...lądowania nie lubię i chyba raczej nie polubię, he he.
      Napewno jeszcze poleicmy niedługo znowu na weekend, tylko sobie wezmę kalosze!
      • ankas4 Re: Lilka ! 14.04.08, 20:48
        Ale super zdjecia!
        Zapewne zlapalas oddech na takim wyjezdzie:) a to najwazniejsze! Ja wlasnie
        planuje z pawlem wyjazd.... wspolny do kina - tylko MY:))))))) hihiiii juz sie
        ciesze!

• lilka.k Re: Lilka ! 15.04.08, 09:26
          Oj nie, nie odpoczęłam...cały dzien biegania z metra do metra, taksówki, pociągi, autobusy..naprawde mnóśtwo tego...bo lotnisko było w Luton,do Londynu wiec kawałek. Dobrze, ze zaraz obok lotniska mielismny hotel, bo samolot mielismy o 8 rano...nie wyspalismy sie, ze za to dzialo się, ze hej :)
          Zaliczylismy 3 knajpy, london eye, pałac Buckingham, dzielnice Covent Garden z mnóstwem sklepów, wktórych tez bylam..i to doslownie w kilka godzin wszystko.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka