dmgr 31.05.08, 18:52 Bo dzisiaj mu ugotowałam ale sama zgłupiałam no i przejrzałam forum Jedzenie, schemat żywienia i nic na temat botwinki tylko buraki a to chyba to samo tylko może miec więcej chemii no nie? Dajecie w zupie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
badowimo Re: Botwinkę można do zupy? 31.05.08, 21:12 ja nie daje bo to zaliczam do nowalijek:) Odpowiedz Link
a.tygrysica Re: Botwinkę można do zupy? 31.05.08, 21:19 Ja jutro gotuję botwinkę i dam małemu, jak gotowane, moim zdaniem można dawać wszystko, jeśli dziecko nie ma skłonności alergicznych. Botwina na pewno nie powoduje alergii, tak jak buraki. Odpowiedz Link
bubunia1 Re: Botwinkę można do zupy? 01.06.08, 20:23 a ja daje, Mała tak chętnie je jak rządną inną /chociaż inne też z chęcią wcina/;) Zabielana oczywiście ;) Ostatnio pod rząd gotowałam dwa gary ;p Odpowiedz Link
ooluchna Re: Botwinkę można do zupy? 01.06.08, 22:25 dobrze wiedzieć :) bo mam zamiar jutro zrobić zupę z botwinki ,także dam mojemu diabełkowi,niech je !na zdrowie ! :) Pozdrawiam serdecznie - nowa Lipcóweczka :) Odpowiedz Link
dmgr Re: Botwinkę można do zupy? 02.06.08, 10:08 Dałam, zjadł całą michę, smakowało no i jeszcze na dzisiaj mam porcję. Mam nadzieję, że mu nie zaszkodzi. A zupę juz i tak z większości młodych warzyw gotuję bo np. stara marchew to już nie nadaje się. Odpowiedz Link
aurinko Re: Botwinkę można do zupy? 02.06.08, 10:18 Moja w sobotę jadła chłodnik z botwinki, z ogórkiem świeżym, szczypiorkiem i śmietaną. Wsuwała aż jej się uszy trzęsły. Odpowiedz Link
asuzi przepis 02.06.08, 11:53 wpiszcie jakiś przepis na zupke zbotwinki, trochę jestem noga z gotowania Odpowiedz Link