narttu 31.08.08, 08:06 byla leniwa ale juz czas sie zbierac do zycia.. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
f3f Re: kawa 31.08.08, 08:09 ja już po kawce, teraz sobie "surfuje" ;) mąż śpi a młody się bawi, pewnie ok 9 wyjdziemy na spacer, dziś jedziemy na spęd rodzinny więc muszę jakoś mu spanie ustawić by był "znośny" w gościach ;) Odpowiedz Link
lilka.k Re: kawa 31.08.08, 08:13 o 9 na spacer? Jejku, nie umiem sie ogarnac tak wczesnie :) maz spi, dzieci sie bawią w swoim pokoju juz od ponad godziny. A ja pije kawke :) Chcialabym dzis cos fajnego wymyslic, gdzies pojsc, pojechac...ale wlasnie sprzedalam wozek i za kilka dni dopiero bede miala nastepny, wiec musi gdzies byc blisko raczej..ech... Wieczorem idziemy na zaległą kolacje rocznicową. Odpowiedz Link
f3f Re: kawa 31.08.08, 08:18 chce wyjść o 9 i przetrzymać go by nie zasnął tak do 11 a na dworze będzie chyba najłatwiej :) ps. w dni powszednie to pierwszy spacer-zakupy to już po 8 mamy, następny ok 12 (głownie jeżdżenie w wózku)a poźniej ok 18(plac zabaw) i dzień leci :) Odpowiedz Link
dorka3078 Re: kawa 31.08.08, 08:27 Wiecie co a może tak trzeba mężów zagonić do wstawania w niedz., mój też śpi ,Klaudia też ja piję kawkę, zajrzałam na forum a Zuzka na kolanach po zrobieniu totalnego bałaganu w salonie Odpowiedz Link
kamamama2 Re: kawa 31.08.08, 15:03 a ja dopiero teraz piję. Niech to, że się wyspałam będzie początkiem trochę lepszych dni Odpowiedz Link