silvii 18.10.08, 17:15 ...kombinezony? Tak się zastanawiam, bo się strasznie zimno zrobiło... Silvii & Dan Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asuzi Re: czy ubieracie już dzieci w... 18.10.08, 17:34 na razie Zuzia niewychodzi na dwór, bo chorujemy, ale mam cienki po chrzesnicy kombinezon i będę Zuzię ubierać na dwór w niego. Na zimniejsze dni mam cieplejszy Odpowiedz Link
aga_n20 Re: czy ubieracie już dzieci w... 18.10.08, 17:57 kombinezon jeszce nie ale w kurtce zimowej już chodził Odpowiedz Link
a090707 Re: czy ubieracie już dzieci w... 18.10.08, 18:30 Moj tez dzis zalozyl juz zimowa kurtke. Odpowiedz Link
borowka78 Re: czy ubieracie już dzieci w... 18.10.08, 19:38 kombinezonu nie mamy ;-) nawet w kurtce zimowej nie chodzi-ubieram bodziaka, cieplejsza bluze polarowa i na to bezrekawnik :-) zimny chow...;-) Odpowiedz Link
andzia84 Re: My tak samo.......... 18.10.08, 20:55 my tak samo jak borówka i iwaolej, nie ma przebacz, dżinsy i kurtka jesienna Odpowiedz Link
atenette Re: My tak samo.......... 18.10.08, 20:58 U nas tak samo. Nawet rajtuzek nie nosi jeszcze pod spodniami, choc jak jest w wozku to ma spiwor no i do tego ciepla kurtka. Odpowiedz Link
margaritka27 Re: My tak samo.......... 18.10.08, 21:11 Moj dzis mial ratuzki jeansy body z dlugim kurtka sztruksowa na polarze(taka srednia) cienka czapka apaszka i buty Odpowiedz Link
klarysa007 Re: czy ubieracie już dzieci w... 18.10.08, 23:04 Nie, bo nie mamy i mieć nie będziemy. Tylko kurteczkę mamy zimową ale też jeszcze nie zakładamy, tylko jesienną. Odpowiedz Link
agasar79 Re: czy ubieracie już dzieci w... 18.10.08, 23:30 jeszcze nie, dzisiaj była kurtka jesienno-zimowa sredniej grubości. Rajtuzów też nie zakładałam, tylko podkolanówki. Odpowiedz Link
jasiek-2007 Re: czy ubieracie już dzieci w... 18.10.08, 23:43 kombinezonu nie nakladam na razie pomimo że Suwałki to biegun zimna bodziak na krótki rękaw cienka bluzeczka kurtka jesienna rajstopy buty no i rękawice raczki szabko ma lodowate jak w wózku zaśnie to kocykiem okrywam Odpowiedz Link
edzia.79 Re: czy ubieracie już dzieci w... 19.10.08, 09:26 zimowej kurtki nie zakladam,dopiero zalozylam cieplejsza czapke. chodzi w jesiennej kurtce. pogoda jest dziwna;jednego dnia 15st drugiego 10st Odpowiedz Link
babajagaa Nie 19.10.08, 10:19 nawet w kurte zimowej nie byl,ubieram w body z dlugim,ciensza bluza z dlugim i na to polat i ew bezrekawnik cienki. Odpowiedz Link
meniaaa Re: Nie 19.10.08, 14:10 jeszcze nie, ubieram na cebulke , bluza z kapturkiem a na nią kurteczka podszyta polarkiem. Fajnie sie sklada bo mala wchodzi w kombinezon z zeszlego roku (duzy r.80), ma odpinane butki :D Odpowiedz Link
ab_78 nie 19.10.08, 23:34 nawet nie mam kombinezonu jak na razie, jezeli juz bede kupowac to spodnie i kurtalke, nie kombinezon. Ale narazie nie ma zimna u mnie, a we Wrocku jestem obecnie. Odpowiedz Link
f3f Re: czy ubieracie już dzieci w... 20.10.08, 07:40 jeszcze nie zakłądałam kombinezonu. jak zimniej to młody ma rajstopki pod spodniami i bluze polarową pod kurteczką ( kurteczka na polarku ale bez ocieplenia) no i rekawiczki też już w użyciu bo łapki miewa zimne. Odpowiedz Link
kamila_m_g Re: czy ubieracie już dzieci w... 20.10.08, 13:40 A czy dorośli już ubierają zimowe kurty itp? Jak przyjdzie mróz to wyciągniemy kurtę. Na razie przeszła z bardzo cienkiej w cienką- cieplejszą. Rajstopki nosi, bo po domu chodzi w spódniczkach. Wyciągneliśmy czapeczkę z cienkiej wełenki, no i miała już rękawiczki, które by mogła nosić nawet w domu, bo tak lubi. To by było na tyle. Odpowiedz Link