edzia.79 09.11.08, 09:01 Olcia wszystkiego najlepszego kochana. pociechy z maluchow,duzo cierpliwosci (bo to zawsze sie przyda) milosci i szczescia. buziaczki Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lilka.k Re: olus-ia80 STO LAT!!!!! 09.11.08, 09:04 Ola, zycze ci tego cudownego weekendu z mezem i w ogole zyj nam 100 lat! Odpowiedz Link
m_k8 Re: olus-ia80 STO LAT!!!!! 09.11.08, 09:49 Olusia wszystkiego najlepszego! STO LAT!!! STO LAT!!! :-) Odpowiedz Link
zabka11 Re: olus-ia80 STO LAT!!!!! 09.11.08, 10:43 Olusia , raz jeszcze:)...tak na forum, duuużo zdrowia i szczęścia. Spełnienia marzeń, realizacji planów i fontannę miłości, każdego dnia:)!!!! Pozdrawiam:) PS: A teraz trochę prywaty;)...choć poznałam Cie całkiem niedawno, jesteś jedną z tych wyjątkowych osób, które polubiłam na maxa, od pierwszej chwili i mam nadzieję, że ta Nasza znajomość, na pewno pielęgnowana z mojej strony, przetrwa wszelkie burze i razem będziemy cieszyć sie z wnuków, już jako babcie starowninki;)...o ile zadbamy o to, by nasze córunie nie zaskoczyły tuż po 18-tce;O) Buziaki i do zobaczenia:) Odpowiedz Link
klarysa007 Re: olus-ia80 STO LAT!!!!! 09.11.08, 16:25 Przebijam - 200 lat :D i mnóstwo usmiechu! Odpowiedz Link
burdziaa Re: olus-ia80 STO LAT!!!!! 09.11.08, 18:01 Olusiu Kochana no pewnie,ze 100- co ja mowie- 200 lat! W szczesciu i miłosci, radosci i zdrowiu, no i udanego wekendu :) sciskam urodziniowo Odpowiedz Link
zuzaze_78 Re: olus-ia80 STO LAT!!!!! 09.11.08, 20:29 Ola, i ode mnie - najlepsze zyczenia, niech Ci sie same Dobre rzeczy przydarzaja! No i dalej takiej nieustajacej pozytywnej energii, jaka w sobie masz!!! Odpowiedz Link
joasia83m Re: olus-ia80 STO LAT!!!!! 09.11.08, 21:57 no i ode mnie nieustajacej milosci w rodzinie:)))) no i jak łikend?? Odpowiedz Link
ankas4 Re: olus-ia80 STO LAT!!!!! 10.11.08, 04:38 Spoznione ale szczere : wszystkiego najlepszego! Kochana abys nadal byla taka ciepla , zaradna, ładna, milą osobka;) jak jestes! jeszcze raz 1000lat! A zapomnialam jeszcze dodac abys nadal tak swietnie piekla!!!!11 mhh palce lizac! sciskam Odpowiedz Link
chmurcia4 Re: olus-ia80 STO LAT!!!!! 10.11.08, 06:48 Życzę Ci, abyś w tym odwróconym, pokręconym świecie potrafiła odnajdywać pewny grunt pod stopami. Abyś zawsze wiedziała po co i dla kogo warto żyć i o co walczyć. Abyś kochała i była kochaną. Życzę Ci marzeń wielkich i odważnych i odwagi, by je spełniać. Aby to, o czym tak marzysz się spełniło, a to, co tak kochasz, aby Twoje było. Żyj tak, aby każdy kolejny dzień, był niesamowity i wyjątkowy. Idź przez życie z odwagą w sercu, otoczona ludźmi, których kochasz... STO LAT!!! Odpowiedz Link
olus-ia80 Re: olus-ia80 STO LAT!!!!! 10.11.08, 11:22 Bardzo dziękuje dziewczyny . Skończyłam 28 lat. Jestem szczęśliwa. Zapraszam na torta i martini . Dla karmiących sok malinowy domowy . Składać zamówienia barek i słodkości pełno Edzia dziekuję za pamięć Wróciłam i było rewelacyjnie wrzuce wątek i opiszę za chwilę Odpowiedz Link