edzia_79 24.04.09, 08:54 dziewczyny co nakladacie w lato?? mam na mysli jakis lekki podklad,puder,cokolwiek co wyrownalo by cere a nie zrobilo z niej maski. cos lekkiego akurat na lato. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kalipowa Re: jaki podkład (puder) na lato?? 24.04.09, 08:56 ja przez caly rok nie uzywam podkladow tylko tonujacych kremow. Np Vichy, Nivea. Leciutko wyrownuja kolor skory a nie ma tony tapety. Polecam! Odpowiedz Link
blanka0 Re: jaki podkład (puder) na lato?? 24.04.09, 09:04 Bioderma Photoderm AR 50+ nie dosc ze pieknie tonizuje, to jeszcze ma filtr 50 Lene smaruje tym samym :-)) Odpowiedz Link
blanka0 Re: blanka 24.04.09, 09:28 to nie puder tylko krem tonizujący a to róznica, ja pudrow nie uzywam, tzn tylko w kamieniu Odpowiedz Link
quacharell Re: jaki podkład (puder) na lato?? 24.04.09, 09:42 ja wczesniej uzywalam wlasnie tez Nivea, krem-puder, ale od jakichs 3 miesiecy nie moge sie rozstac z Max-Factorem tym www.amaranti.pl/images/max_factor_miracle_touch_podklad.jpg w lato jeszcze nie testowalam, ale jak na razie na moja dosc problemowa cere - jest genialny :) leciutki, fajnie sie laczy ze skora :) Odpowiedz Link
kamila_m_g faktor 50? 24.04.09, 09:49 Aż taki? To jaką ty masz cerę? Ostatnio chciałam kupić krem z faktortm dla Klary, ale były tylko 30 i uznałam, że poszukam słabszych bo takie miała też w zeszłym roku. Smarujesz już tą 50tką małą? Odpowiedz Link
aurinko Re: jaki podkład (puder) na lato?? 24.04.09, 09:47 Rimmel lasting finish mineralny, jest kryjący ale lekki i nie wymaga używania pudru sypkiego/w kamieniu. Odpowiedz Link
mimi_mm Re: jaki podkład (puder) na lato?? 24.04.09, 11:09 ja uzywam podkladu firmy Mac, jest lekki i trzyma sie na twarzy caly dzien od rana do nocy. Odpowiedz Link