gapix 02.05.09, 21:23 Czy Wasze dzieci piją już czarną herbatę, jak tak to od kiedy i czy ją czymś dosładzacie? I w kwestii dosładzania, czy dosładzacie kompot np.: jabłkowy? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
patrice7 Re: czarna herbata 02.05.09, 21:26 Moje dziecko pije czarną herbatę,niesłodzoną często z cytryną. Ale to wtedy gdy spija odemnie:) Poza tym pije "swoje" herbaty naturalne z Herbapolu. Nie dosładzam niczego. Odpowiedz Link
burdziaa Re: czarna herbata 02.05.09, 21:28 nie czarnej nie pije/ a kwasne kompoty dosładzałam odrobiną słodu daktylowego, zazwyczaj pije czystą wodę/ Odpowiedz Link
beetaa Re: czarna herbata 02.05.09, 22:45 Czarnej herbaty nie pije jeszcze, ale on wogole z tych nie pijacych, gdyby mu nie dac czegos z minimalna nawet zawartoscia cukru, to moglby caly dzien o suchym pyszczku latac, wiec za rada lekarza pije bardzo, ale to bardzo lekko slodkie. Najczesciej bardzo rozwodniony sok malinowy lub jakas herbatke owocowa (tej niedosladzam i niestety zostaje 9/10 zawartosci :( Kompotow nie robie, uzywam domowych sokow, ktore tylko bardzo dobrze rozcienczam. A z czarnej herbaty uwielbia torebke, jak sobie robie herbate to czeka z zachwytem, zeby porwac ja i zniszczyc w tempie ekspresowym ;) Odpowiedz Link