azi81 12.08.09, 13:57 szukam jakiegos filmu na wieczor zeby z m zobaczyc taki mini seans kinowy :P Co fajnego mozecie polecic?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
patrice7 Re: Jaki film polecicie?? 12.08.09, 14:00 Widzuałąm wczoraj Epokę Lodowcową 3 CZAD!!! Przedwczoraj Kac Vegas. Do obejrzenia czekaja: -21 gramow -7 dusz -Egzorcyzmy Emily Miles Odpowiedz Link
zurawina100 Re: Jaki film polecicie?? 12.08.09, 14:29 Obejrzane w tym tyg: Ile wazy koń trojański Droga do szczęścia Wątpliwość (trochę mi się chciało na nim spać, ale ok) W zeszłym: Oszukana- ok ale dołująca Najpierw strzelaj potem zwiedzaj (In Bruges)-dla mnie kultowy film A w ogóle to polecam: Tuż po weselu Bracia (reż. S.Bier) Rachel wychodzi za mąż Jabłka Adama Zgon na pogrzebie Once Skazaniec Orzeł kontra rekin Kumple itd.... mogłabym godzinami wymieniać moje fajne filmy Odpowiedz Link
lilka.k Re: Jaki film polecicie?? 12.08.09, 14:41 Kac Vegas świetny. Tez polecam. usmialam sie :) Odpowiedz Link
zurawina100 Re: Jaki film polecicie?? 12.08.09, 14:53 Do wspólnego oglądania polecam Uprowadzoną, fajna sensacja, mężowi się spodoba Odpowiedz Link
malenkie7 Re: Jaki film polecicie?? 12.08.09, 22:28 To ja dorzucam do listy ostatnio obejrzanych i polecanych: - Scoop - Tajne przez poufne (dosc specyficzny, przez co calkiem ciekawy) - Zmierzch (ja jak glupia nastolatka zauroczona jestem wampirzą sagą i Robertem Patinsonem;)) Odpowiedz Link
borowka78 malenkie 13.08.09, 08:10 malenkie7 napisała: ) > - Zmierzch (ja jak glupia nastolatka zauroczona jestem wampirzą sagą > i Robertem Patinsonem;)) nie jestes w tym uwielbieniu osamotniona ;-) przeczytałaś całą sagę? Odpowiedz Link
zurawina100 Re: malenkie 13.08.09, 09:05 Borówka i Malenkie jak lubicie wampirki to polecam wam szwedzki "Pozwól mi wejść" Odpowiedz Link
shemreolin Re: Jaki film polecicie?? 11.10.09, 12:39 "Uprowadzna" to rzeczywiście niezły film. Trzyma w napięciu przez cały czas i człowiek naprawdę kibicuje głównemu bohaterowi. Ja polecam jeszcze "Przekręt" i "Lock, Stock and two smoking barrels" rezyserii Guya Ritchiego. Angielski humor w najlepszym wydaniu. :D Odpowiedz Link
dziunia27 Re: Jaki film polecicie?? 12.08.09, 22:32 filmu niepolece, bo ostatnio jesteśmy do tyłu z filmami;( kiedys codziennie coś oglądaliśmy. a teraz jedynie ogladamy, aczkolwiek też codziennie;) serial "Supernatural" bardzo fajny, 40 minutowy, taki przed snem;) Odpowiedz Link
patrice7 Re: Jaki film polecicie?? 12.08.09, 22:44 na "Tajne przez poufne" bylam w kkinie ,siedzialam i zastanaiwalam sie co ja tam jeszcze robię? Strasznie mnie zawiodł. Odpowiedz Link
m_k8 Re: Jaki film polecicie?? 13.08.09, 08:04 7 dusz polecam. Patrice zbierz się i oglądnij. Piękny film. Odpowiedz Link
asuzi Re: Jaki film polecicie?? 13.08.09, 09:13 własnie miałam polecić kac vegas, oglądałam wczoraj, niezły ubaw :) Polecam Odpowiedz Link
azi81 Re: Jaki film polecicie?? 13.08.09, 10:09 No wiec z racji ze m miał sporo pracy zmuszona byłam sama zobaczyc filma :( Padło na kac vegas O rajuu ale się uśmiałam :) nawet m.mimo nawału pracy czasami zerkał :P Teraz czweka w kolejce zmierzch i 7 dusz :) Odpowiedz Link
a.zaborowska1 Re: Jaki film polecicie?? 11.10.09, 09:14 "Buntownik z wyboru" "Dziewczyna z Jersey" Obydwa świetne ;-) 7 dusz powiadacie ? trzeba obejrzeć Odpowiedz Link
ewlinp Re: Jaki film polecicie?? 11.10.09, 10:17 filmy na wspólny seans: Awake (przebudzenie) -dla mne rewelacja Slumdog milioneraire - tylko te dwa filmy zachwysciły mnie w tym roku:) Odpowiedz Link