silvii 08.09.09, 10:59 11 godzina a Dan jeszcze śpi!!! a ja siedzę przy kompie, żeby się wyspał... czy to jest normalne??? Silvii & Dan Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joasia83m Re: Ale mam śpiocha! 08.09.09, 11:04 o kurcze, silvii o czym Ty mowisz?! toz to szok, Dawid dzis pospal do 7. 30 i ja szczesliwa, bo czuje ze sie wyspalam, a o której Dan poszedl spac wieczorem? Odpowiedz Link
silvii Re: Ale mam śpiocha! 08.09.09, 11:08 o 21!!! już odleciał :) zdarza mu się siedzieć nawet do północy... ale nie wczoraj... właśnie łaskawie otworzył oczka, przywitał się, zapytał gdzie jest "kochanie" czyli tata, przewrócił się na drugi bok i leży... hahahaha no nie wytrzymam! :P Silvii & Dan Odpowiedz Link
joasia83m Re: Ale mam śpiocha! 08.09.09, 11:18 moze jakas diete specjalna macie czy cóś? ;) my specjalnie ostatnio wymienilismy material w roletach na taki podgumowany, nie przepuszczajacy swiatla, z nadzieja, ze Dawid dluzej pospi, ale skad, na przekor, wczoraj wstal o 6!! ale nie powinnam narzekac, przynajmniej w dzien elegancko spi na drzemce, nawet po oduczeniu zasypiania ze smokiem :) Odpowiedz Link
asuzi Re: Ale mam śpiocha! 09.09.09, 00:06 Zuzia chodzi spać ok. 21, zasypia w 5 minut, śpi do ok. 9.30. A to dlatego że nie śpi w dzień, dzięki temu ja mogę dospać nieprzespane noce = Ania. Dzis nie spałam od 2 do 5 :( coekawejak dziś, jeszcze nie śpi, ale dobrze że nie marudzi.... Odpowiedz Link
silvii Re: Ale mam śpiocha! 09.09.09, 09:08 ano właśnie. Dziewczyny to może być to. Dan śpi w dzień może ze 2-3 razy w tygodniu i zawsze po takiej drzemce mamy problem, żeby go uśpić wieczorem. Zwykle siedzi nawet do północy zanim znowu padnie. A dzisiaj... ja przy kompie a chłopaki śpią :) zobaczymy do której tym razem... ;) Silvii & Dan Odpowiedz Link
silvii Re: Ale mam śpiocha! 09.09.09, 19:36 dzisiaj wstał po 9 :) nie spał w ciągu dnia, właśnie go wykąpałam... zażyczył sobie Shreka... zje kolację i mam nadzieję, że padnie ;) Silvii & Dan Odpowiedz Link
asuzi Re: Ale mam śpiocha! 10.09.09, 11:09 a Zuzia dziś wstała kilka minut przd 11, ale poszła wczoraj spać po 23 :). Rekord Odpowiedz Link
silvii Re: Ale mam śpiocha! 10.09.09, 23:09 a dzisiaj.... Pobudka już! o 8,30 ;) niestety drzemka między 16-19,30!!! a teraz hulaj dusza piekła nie ma! Po 23!!! a on rozbawiony na maxa... :) Silvii & Dan Odpowiedz Link
burdziaa Re: Ale mam śpiocha! 11.09.09, 00:01 Sylvii ale czemu Dan ma takie rozne godziny- tzn.nie macie 'stałego'planu dnia? Odpowiedz Link
silvii Re: Ale mam śpiocha! 11.09.09, 09:18 niestety nie mamy... to znaczy z grubsza jest ustalony ale nigdy nie udaje się robić rzeczy co do godziny... :( Silvii & Dan Odpowiedz Link
asuzi Re: Ale mam śpiocha! 11.09.09, 13:05 wczoraj Zuzia spała długo i drzemkę ucieła prze 20 myśleliśmy że będzie spać, ale przebudziła się i nie spała do 23 z minutami, maz był wściekły i mnie obwinia, ale to jego wina, bo w środe oglądał mecz z kolegami u nas, ja z dziewczynakmi byłam u rodziców i usnęła po 23 i spała długo więc nastepnego dnia, poszła późno spac..... ale napisaam.... i czego tu krzyczeć.... Odpowiedz Link