canadian 17.09.02, 05:31 ...kierowca autobusu??? www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=20&w=2992026&a=2996223 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
larson Re: Czy Larson to... 17.09.02, 05:49 canadian napisał: > ...kierowca autobusu??? > Nie, ja tam tylko sprzatam. Odpowiedz Link Zgłoś
ozpol Re: Czy Larson to...a ja juz Tobie zazdroscilem 17.09.02, 07:34 larson napisał: > canadian napisał: > > > ...kierowca autobusu??? > > > Nie, ja tam tylko sprzatam. A ja juz sadzilem ze ty takie masz wejscia i zalapalaes sie na autobus. A ja tyle lat sie staram i ciagle kaza mi jakimis taczkami jezdzic. No widac ze jest sprawiedliwosc. Ja tez zaczalem od sprzatania i teraz mam taczke z gumowym kolem - to jest to. Odpowiedz Link Zgłoś
larson Re: Czy Larson to...a ja juz Tobie zazdroscilem 17.09.02, 07:44 Sprzatam autobus, ale moze zalapie sie do sprzatania taczek. Przynajmniej nikt tam gumy nie przyklei a to jest dopiero upierdliwe, ani Sprite'a nie rozleje. Byl tu taki jeden na forum co sie zalapal do wyciagania gum z pisuarow, ten to na pewno wie lepiej jak to jest. Ale nie chcial wysypac gdzie te fuche zalapal. Larson Pomiedzy baczkami a taczkami Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Re: Czy Larson to...a ja juz Tobie zazdroscilem 17.09.02, 11:10 Ozpol, Larson, usmialam sie jak norka... Larson, badz kolega, powiedz, gdzie te fuche mozna zlapac? Luiza-zza-szczotki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sar Re: Czy Larson to...a ja juz Tobie zazdroscilem IP: 144.139.176.* 17.09.02, 12:25 luiza-w-ogrodzie napisała: > Ozpol, Larson, usmialam sie jak norka... > Larson, badz kolega, powiedz, gdzie te fuche mozna zlapac? > > Luiza-zza-szczotki EEE, nie tak latwooo, Luiza...!!! Jak ci zapewne wiadomo, larson jest przystojny ( zapytaj canadiana, ona to juz m...ki przez glowe) a jak wiesz, to zdecydowanie przekonywujacy atrybut w Au. (Jakos tak sie sklada ze wszyscy "biznesmeni" I CEO jakich udalo mi sie poznac w AU byli "six foot tall" i mieli "Army Bacground") A ode mnie: on na to zasluguje, bo ma dobry gust!! i to sie liczy!!! Odpowiedz Link Zgłoś