visenna2 Stasiu-lova 19.06.09, 19:11 Jesteś tu?? Manduka czeka. mój mail: eziembinska@gmail.com gg: 8303332 odezwij się jakby co :) Odpowiedz Link
kam.xt pomocy! 19.06.09, 19:55 dziewczyny pomóżcie! za chwilę wyjezdzam do Warszawy, nie będę miała tam sieci, mam się tam spotkać z forumką va a nie zdązyłam wziąć od niej nr tel zanim forum padło. Jak zacznie działać, prześlijcie jej proszę mój nr tel 504 383 191 i prośbę aby napisała mi kiedy chce się spotkać Dzięki wielkie! kam.xt Odpowiedz Link
irlaaa Re: pomocy! 19.06.09, 20:47 Va to zgiełk tutaj, zaraz jej wrzucę Twój post na maila kamyxtie :) Odpowiedz Link
visenna2 Re: Stasiu-lova 20.06.09, 15:47 Już wyżej napisałam - doszła, dziękuję bardzo :) Prześliczna jest :) Odpowiedz Link
rzufig Re: chusty.info... 19.06.09, 20:13 jooł a czemu ja dopiero dzis wpadłam na to że wy wszystkie tu??? Jazzoo , damy rade, nie stresuj sie presją :) magdo1980 chcesz te itti bitti? i otulacz nb w promocji?? a forumka ktora przelała mi kase niestety poczeka :( nie spisałam adresu z pw :( przepraszam Odpowiedz Link
rzufig Re: chusty.info... 19.06.09, 20:16 o kurde tera zjarzyłam ze mam adres w danych z przelewu :( sorki, jutro postaram się wysłać... Odpowiedz Link
mama1981 pieluszki od agaty_t 19.06.09, 21:22 Dziewczyny, nie zdążyłam spisać adresów z privów, a nie jestem pewna czy sa takie same jak dane z przelewów. Pieluszki czekają zapakowane. Dla Darii otulacz zostawiłam w BlaBla. Jeśli pozostałe dziewczyny to czytają proszę o kontakt na mama1981@gazeta.pl agata_t Odpowiedz Link
mbober2 Rzufiku 20.06.09, 10:11 dobrze,żeś się odezwała.jak masz chętną jakowąś to zwalniam wszystko, a jak nie to pogadamy jak forum wróci. muszę się pozastanawiać,bo kasa płynie w przeciwną stronę niz powinna (tu emotka wściekłego diabełka ;) ) Odpowiedz Link
rzufig Re: Rzufiku 20.06.09, 14:42 magduś, spoko, czekam bo nie mam chętnych (nie mam pojecia dlaczego?) spieszyć sie niby nie spiesze wiec poczekamy az forum wróci :) Odpowiedz Link
doominikaa foch 20.06.09, 11:40 dooobra, nie chcecie, zebym forumowała, to strzelam focha i jadę na chustozlot! a co! (dalej mam 3 miejsca w samochodzie, ale teraz na telefon :)) Odpowiedz Link
mbober2 no,jest 20.06.09, 18:37 ale na przykład mnie zbanowało,bo mi mojego hasła nie chiało uznać:)))) Odpowiedz Link
nowianka87 Re: chusty.info... 20.06.09, 18:42 Forum już działa ale mam wielkie problemy z rejestracją :( Ktoś jeszcze tak ma? To pisałam ja, rebelka :P Odpowiedz Link
domagda Re: chusty.info... 20.06.09, 18:46 ja też jestem zbanowana, szkoda, chciałam się przed wyjazdem pożegnać:( Odpowiedz Link
chrumka_marchewka Re: chusty.info... 20.06.09, 18:48 "Wiadomość Podałeś nieprawidłową nazwę użytkownika lub hasło. Kliknij "Wróć", aby ponownie spróbować wpisać dane. Pamiętaj, że wielkość liter w haśle ma znaczenie. Zapomniałeś hasła? Kliknij tutaj! Wykorzystałeś 1 z 5 możliwych prób logowania! Jeśli wykorzystasz wszystkie pięć prób zostaniesz zablokowany na 15 minut. " Po wykorzystaniu drugiej szansy (oczywiście nieudane logowanie) komunikat jest ten sam. Odpowiedz Link
mbober2 ostatnie info 20.06.09, 18:49 "Okazalo sie wlasnie ze nasz przemily hacker zbanowal wszystkich 2500 uzytkownikow ;) Poniewaz w panelu administracyjnym nie ma w liscie nikogo zbanowanego musimy jeszce na chwile wylaczyc forum i rozwiazac ten problem" to czekamy cierpliwie Odpowiedz Link
grazabe Re: ostatnie info 20.06.09, 18:54 Straszne prosie z tego hackera...co on się tak uwziął?? Odpowiedz Link
377sil Ciasta z truskawkami... 20.06.09, 19:07 wg przepisu A.Szrekowej mi się zachciało!!!! A nie spisałam z forum. Ma któraś?! Plisss!!! Odpowiedz Link
budzik11 Re: Ciasta z truskawkami... 20.06.09, 23:53 Nie wiem, czy niżej juz ktoś podawał, bo nie czytałam jeszcze do końca, ja przepis znam na pamięć (dziś tez piekłam): 2 szklanki mąki, 1 szklanka cukru, 1 stopiona margaryna, 4 jajka, 1 łyżeczka proszku do pieczenia, truskawki. Białka ubić na sztywną pianę, dodać cukier, znów ubić na sztywno. Dodawać po 1 żółtku, na koniec mąkę, margarynę (ostudzoną) i proszek do pieczenia, delikatnie wymieszać (ja się nie patyczkuję, mieszam mikserem). Przelać do formy, ułozyć na górze truskawki. Ja piekę godzinę w 170st. z termoobiegiem. Po ostudzeniu posypać cukrem pudrem. Pyszne mi dziś wyszło :-) Odpowiedz Link
olioliwa Re: ostatnie info 20.06.09, 19:11 ładne kolorki na nowym forum :) Ola mama Emanuela'91 Jaśminy'93 Matiego'97 Mieszka'0 Nawojki'6 MojaTęczowaGaleriaRękodzieła WarsztatyPozytywnegoRodzicielstwa Odpowiedz Link
meliana Re: niby forum jest 20.06.09, 20:29 zielone forum ale też mi nic nie działa. buuu Chciałam powrócic do uzależnienia ;) Odpowiedz Link
brikola Re: ostatnie info 20.06.09, 19:26 ludzie, a ja już cała w stresie, że mnie zabanowali, bo pewnie mój mąż sobie jaja jakieś zrobił jak mnie nie było...ufff Odpowiedz Link
andziulindzia Re: ostatnie info 20.06.09, 19:32 a ja już myślałam ze zapomniałam hasła. Też się nie mogę zalogować na forum. Co za jakiś ...... hacker Odpowiedz Link
just.a.liona Re: ostatnie info 20.06.09, 20:07 też mnie nie loguje, ale czytać mogę. moderatorki same ze sobą rozmawiają i dziwią sie dlaczego tak tam pusto :))) ale brzydkie to forum teraz... tak mi sie podobało szaro - pomarańczowe, uwielbiałam je za przejrzystość. może sie jakoś przyzwyczaję. Odpowiedz Link
anetasadowska Re: ostatnie info 20.06.09, 20:09 ja też nadal nie mogę wejść :((((((((((((( Odpowiedz Link
beannshi Re: ostatnie info 20.06.09, 20:32 Uffff... !!!, bo juz myslalam ze tylko ja... :) Nie moge sie na tym nowym forum nijak znalezc :( Odpowiedz Link
anetta1980 Re: ostatnie info 20.06.09, 20:36 Dołączam do grona nie mogących sie zalogować:(((((((( Jak Wam się udało zalogować ponownie? Zrobiliście coś czy spokojnie czekaliście??? A forum bardzo ładne: takie wiosenne Odpowiedz Link
beannshi Re: ostatnie info 20.06.09, 20:46 Ja doczytalam ze trzeba wyslac prosbe o przypomnienie hasla. Tylko ze: 1.mam komunikat ze zly adres e-mail i juz zglupialam... 2.dla potwiaerdzenia nalezy wpisac w okienko literki z obrazka.tylko ze to sa jakies kompletne hieroglify i juz trzy razy wpisalam zle... Wykorzystalam juz 4 z 5 prob i jestem w czarnej d... Szczerze mowiac chyba odechciewa mi sie forum... :( Odpowiedz Link
ilonsa Re: ostatnie info 20.06.09, 20:47 dziewczyny trzeba kliknąć na przypomnienie hasła, dostaniecie emaila z nowym hasłem. Odpowiedz Link
anetasadowska Re: ostatnie info 20.06.09, 20:51 tylko że mimo iż dobrze wpisujemy kod z obrazka pisze że źle... Odpowiedz Link
beannshi Re: ostatnie info 20.06.09, 20:36 NO kurcze, ale widze ze sporo dziewczyn jest dostepnych po starymi nick'ami. Czy mozna prosic o jakis komunikat na ten temat? Bo nie chcialabym rejestrowac "lipnego" konta tylko po to zeby zapytac.... : ( Odpowiedz Link
anetta1980 Re: ostatnie info 20.06.09, 20:52 Ja też nie mogę odczytać tych hieroglifów z obrazka na przypomnienie hasła. Próbowałam chyba z 6 razy i nadal tekst nie jest zgodny z obrazkiem. Masakra. Chyba na dziś mam już dosyć. Odpowiedz Link
uccello1 Re: ostatnie info 20.06.09, 21:22 Też miałam problem, wkurzyłam się 3 razy napis z obrazka wpisywałam. Przyszedł mail że miałam 5 prób nieudanych logowania ale mail z nowym hasłem przyszedł :-) Odpowiedz Link
just.a.liona Re: ostatnie info 20.06.09, 20:52 wciaz nie moge sie zalogować :( moja "aliona" istnieje, bo nie moge utworzyc takiego konta. w dodatku widze, że część osób już jest i pisze. :((( Odpowiedz Link
anetasadowska Re: ostatnie info 20.06.09, 21:02 w końcu mi pisze że wysłało dane na mail..... a na mailu pustka :( Odpowiedz Link
gavagai1 Re: ostatnie info 20.06.09, 21:26 jeżeli wpisujecie w pole logowania wasz login i wasze stare hasło, a on wam mówi, że sorry, to przejdźcie do rejestracji. Tam jako NOWY login wpiszcie swój stary. Pojawi się info, że ten login już jest zajęty i zapytanie czy to czasem nie ty zapomniałaś swojego hasła :D Klikacie w odzyskiwanie hasła. Przepisując obrazki z kodu zwróćcie uwagę na rozmiary liter. Jak widać rozmiar ma znaczenie ;) Odpowiedz Link
olioliwa Re: ostatnie info 20.06.09, 21:42 anetasadowska napisała: > poddaję się... :( > dobranoc ja też:(((( podałam 3 możliwe adresy i żaden nie został zaakceptowany jako ten z panelu użytkownika nie ma więc gdzie dojść nowe hasło a przecież powinno dojść automatycznie na adres, który w panelu jest, bez konieczności jego podawania, skoro system wie lepiej to niech wyśle na adres z bazy! nie mam siły, idę sobie Ola mama Emanuela'91 Jaśminy'93 Matiego'97 Mieszka'0 Nawojki'6 MojaTęczowaGaleriaRękodzieła WarsztatyPozytywnegoRodzicielstwa Odpowiedz Link
jagienka.a jak się zalogować ??????????????? 20.06.09, 21:58 Wpisuję login i prośby o przypomnienie hasła na wszystkie możliwe sposoby i nic. Co się dzieje? Czy będzie jeszcze możliwość zalogowania się na forum??? Odpowiedz Link
jagienka.a jak się zalogować ??????????????? 20.06.09, 21:58 Wpisuję login i prośby o przypomnienie hasła na wszystkie możliwe sposoby i nic. Co się dzieje? Czy będzie jeszcze możliwość zalogowania się na forum??? Odpowiedz Link
lavia78 Re: jak się zalogować ??????????????? 20.06.09, 22:11 a tak tam fajnie było........juz zaczynałam się rozkręcać.i dalej nie umiem wiązać nie wiem kiedy spotkania buuuuuuuuuuuuuuu HELP.... kiedy Katowice się spotykają potrzebuje pomocy do mojej kółkowej... \będzie jeszcze forum jak wejść?? ojejej sie porobiło........ Odpowiedz Link
madaleine72 Re: jak się zalogować ??????????????? 20.06.09, 22:32 nie do końca wiem jak to zrobiłam ( bo sporo prób było i dobrą chwilę mi to zajęło) ale udało mi sie zalogować na chusty ;-))))) Odpowiedz Link
wegielek nie moge sie zalogowac 20.06.09, 23:19 za chiny ludowe nie moge wejsc na chusty. chyba odwyk nie poszedl na marne, moze czas z foruma zrezygnowac(ku uciesze meza :)). probowalam wielokrotnie i nic. Odpowiedz Link
anetasadowska Re: nie moge sie zalogowac 20.06.09, 23:22 Węgielku u mnie to samo..... ponoć wysłali mi nowe hasło na mail ale póki co nadal nie doszło :(((((((( Odpowiedz Link
night_irbis Re: nie moge sie zalogowac 21.06.09, 00:30 Również nie mogę się zalogować i nie dostałam żadnego nowego hasła :( Odpowiedz Link
basienka793 Re: nie moge sie zalogowac 21.06.09, 08:53 Mam identyczny problem a mój nicvk to Raszka. Dziewczyny pomocy Odpowiedz Link
smiecha20 najlepiej wejsc jako gosc 21.06.09, 09:30 i poczytac na chusty.info ogłoszenia forumowe, tam już jest wiele problemów rozwiązanych... Raszka jakby dalej nic to pisz na gg 3467366 Mayka1981:) może coś pomoge... Odpowiedz Link
kirah2 Re: najlepiej wejsc jako gosc 21.06.09, 13:44 Zaraz mnie krew zaleje... z dwiema osobami jestem pozamieniana na chusty i brak kontaktu jak pooddawać, kolejna czeka na chuste ode mnie, a ja nie mam jej adresu, innej zamówiłam w USA poucha i moja mama za niego zapłaciła... Na moim starym koncie są wiadomości, których nie przeczytałam... Te porady w wątku "informacja o pierwszym logowaniu" to jakieś bzdury, dostałam tylko maila, że "ktoś próbował 5 razy logować się na Twoje konto", owszem, JA! Hasła ani śladu. Zawsze wyskakuje mi "Kod, który wpisałeś nie pokrywa się z kodem wyświetlanym na obrazku.", w związku z czym nie mogę nawet założyć nowego konta! co mam robić :(((((((( Odpowiedz Link
smiecha20 Re: najlepiej wejsc jako gosc 21.06.09, 15:55 wiesz ja zauważyłam że te literki co to je trzeba przepisać to są wielkie litery, a jak ci obrazek nie pasuje i nie wiesz co tam jest to pod spodem masz "odśwież obrazek" i możesz klikać tak długo aż ci się coś pojawi.... mi osobiście przeczytanie tamtego tematu "jak sie zalogować" pomogło... Odpowiedz Link
monjan Re: najlepiej wejsc jako gosc 22.06.09, 09:31 help ja tez sie nie moge zalogowac nie udaje mi sie przepisać hasła z obrazka... buuu Odpowiedz Link
budzik11 Re: najlepiej wejsc jako gosc 22.06.09, 09:39 Mnie też, myślałam, że coś ze mną nie tak (ślepa jestem, czy za wolno pisze, czy co...). Odpowiedz Link
budzik11 odzyskiwanie hasła 22.06.09, 10:06 Help! Jak to jest - dostałam maila o tytule "Twoje szczegoly logowania na chustoforum" ale... nie ma w nim żadnej treści, nie wiem, czy powinnam dostać nowe hasło, czy co... Co mam robić? Odpowiedz Link
jagienka.a To już przestaje być zabawne..................... 22.06.09, 10:35 nadal w zaden sposób nie mogę odzyskać dostępu do mojego konta. na maila dostaję informacje, że moja skrzynka wiadomosci na forum jest przepełniona, ale w zaden sposób nie mam mozliwości zalogowania się. Mam tam dane do wysyłki pieluszki, którą w ostatnich dniach sprzedałam. Chciałabym ją wyslać, ale brak dostępu do wiadomości na forum, skutecznie mi to uniemożliwia. Co jeszcze mogę zrobić, żeby odzyskać dostęp do mojego konta??? Wszelkie opisy itp. itd. okazały się bezskuteczne. Odpowiedz Link
jagienka.a Jagienka do Agaty_t 22.06.09, 10:39 mam od Ciebie (i nie tylko) wiadomości na skrzynce forumowej, ale nie mogę zalogować się, zeby je odebrać. dostalam jedynie powiadomienie na maila, że coś do mnie wysyłalaś. Mam nadzieję, ze te wariacje z logowaniem szybko się zakończą i znowu będzie mozna normalnie korzystać z forum. Nie rozumiem, po co aż tyle tych wszystkich zmian..... Pozdrawiam Jagienka Odpowiedz Link
budzik11 resetowanie hasła 22.06.09, 11:26 Dziewczyny, ręce mi powoli opadają, już nie wiem, o co chodzi :( Co to znaczy resetowanie hasła?? Mam sobie wymyśleć nowe hasło? Czy czekac na nowe od administracji forum? Stary login i stare hasło nie działa, procedura odzyskiwania hasła kończy sie tak, że dostaję maila, mam kliknąć w link, klikam i mam pole do logowania. to jak mam sie zalogować?? Aaaa... chyba pożegnam się z chusty.info :( Odpowiedz Link
morepig Re: resetowanie hasła 22.06.09, 11:50 tez tak mam, wogole mi sie to nie podoba ;-/ wyglad tez wolalam stary al toj uz inna inszosc ;-) Odpowiedz Link
lidkamamakuby do budzik 22.06.09, 12:05 budziku to już jesteś bardzo blisko :) W tym mailu masz nowe hasło : logujesz się starym nickiem i tym nowym hasłem. Powinno Cie bez problemu zalogować i wtedy zmieniasz sobie (chyba w panelu uzywkownika, nie pamiętam ) hasło na stare - jest taka tabelka i trzy kroki: podajesz obecne hasło (czyli to z maila) i 2 razy nowe (czyli takie jak sobie sama ustalisz) Nie wiem czy to w ogóle jest jasne co napisałam, w każdym razie u mnie najwięcej trudności było przepisanie kodu z obrazka, poźniej juz szybko poszło i bez problemów. Mam nadzieję, że szybko uda Ci się już zalogować!!! Odpowiedz Link
budzik11 Re: do budzik 22.06.09, 12:16 Ale właśnie nie mam żadnego nowego hasła w mailu. Odpowiedz Link
lidkamamakuby Re: do budzik 22.06.09, 12:56 Budziku, do mnie przyszedł mail z hasłem zaraz po kliknięciu w link (w ten co to niby resetuje hasło). Napiszę może do adminów w Twojej sprawie, bo już nie wiem jak Ci pomóc:( Odpowiedz Link
budzik11 Re: do budzik 22.06.09, 13:18 Do mnie cały czas nic nie przychodzi, a odświeżam pocztę często. Ale ja podawałam mail do konta na tenbicie, a on baaaardzo wolno działa. Poczekam jeszcze... Odpowiedz Link
jagienka.a Re: do budzik 22.06.09, 12:59 nowe hasło dostaniesz w następnym mailu. ale doskonale Cie rozumiem. Ja też mam już dosyć, w dodatku po zalogowaniu się (wreszcie po ciężkich wysiłkach) na forum, pojawiły się kolejne niespodzinki. Odzyskanie wielu informacji zapisanych wcześniej w panelu, przekracza moje możliwości czasowe. Dlatego też zaczęlam zastanawiać sie, czy to jeszcze ma sens... Odpowiedz Link
stokrotka.a Problem z logowaniem.POMOCY. 22.06.09, 13:05 - mimo że wpisuję dobry kod widzę komunikat że źle. - a jak już się zaloguję to na maila nic a nic nie dostaję. Trawa to już od kilku dni i szczerze gdybym nie miała kilku ważnych spraw na forum do załatwienia dawno bym to olała. Aneto.S proszę prześlij mi na mojego maila twój nr gg bo z tobą mam więcej do pogadania. :) Mam testowe pieluszki babyetta. Babyetta daj znać proszę w mim imieniu następnej osobie w kolejce żeby mi na maila wysłała info z adresem. Budziku chciałabym ci przelać za suszone warzywka kaskę. proszę o info z danymi do przelewu również na mojego maila. Mam również testową chustę pouch HS następna osoba z testów to jeśli się nie mylę to Wrotecka (nie wiem czy nicka nie przekręciłam) proszę kontakt na mail. i jeszcze miałam kilka spraw,ale wszystko jest na PW chustowym i nie pamiętam eh! proszę również kogoś kto jest na chustoforum o napisanie w moim imieniu ogólnego wątku do tych dziewczyn żeby przeczytały ten wątek....jak ja nie lubię nie załatwionych spraw. proszę również pokierowanie mnie jak mam się tam zalogować...lub proszę o adres do admina... Mój mail:anna_shara@hotmail.com z góry bardzo dziękuję. Odpowiedz Link
ilonsa Re: Problem z logowaniem.POMOCY. 22.06.09, 13:10 O budziku jest już informacja zaraz napisze o Tobie. Jeszcze jest trochę bałaganu potych przenosinach i trudno się trochę na początku połapać a to dlatego, że jest dużo więcej różnych funkcji. Odpowiedz Link
a.szrek Re: resetowanie hasła 22.06.09, 13:18 cytat z 3oko: "Przy probie (nieudanego) logowania powinna wyskoczyc strona z napisem: Podałeś nieprawidłową nazwę użytkownika lub hasło. Kliknij "Wróć", aby ponownie spróbować wpisać dane. Pamiętaj, że wielkość liter w haśle ma znaczenie. Zapomniałeś hasła? Kliknij tutaj! Tak wiec kliknij na "tutaj", podaj adres mejlowy ktory uzyty byl do rejestracji, i w mejlu ktory za chwile dostaniesz beda dalsze instrukcje. Wiele osob ma problemy z odzytaniem kodu bezpieczenstwa, ktory trzeba przy tej okazji poprawnie przepisac. Warto tutaj pamietac o tym, ze mozna je ladowac wielokrotnie (klikajac na "Odswiez obrazek"), az pojawi sie kombinacja ktora bedzie latwiejsza do odczytania. Gotowe!" ja zrobiłam tak jak "kazało" forum, czyli zrestartowałam hasło, mejlem dostałam nowe, wpisałam, weszłam i zmieniłam znów hasło na moje i jestem choć zdeczka zagubiona;) mam nadzieję, że Wam też się uda Odpowiedz Link
monika-onuf Re: chusty.info... 22.06.09, 14:41 Ja też nie mogę sie tam zalogować. jak już uda mi się przepisać ten ch..... kod to żadnej informacji na maila nie otrzymuje. Olałabym to ale mam u siebie testową Lenny Lamb i Angel Pack a adresy do wysyłki do następnych dziewczyn, których nawet nicków nie pamiętam mam na pw. Szlak... Odpowiedz Link
monika-onuf tonieja do Ilonsa 22.06.09, 15:02 Ilonsa doszłam ze Ty jesteś po mnie do testowanie LL. Próbuję ci wysłać maila na gazetowego ale nie do mi się to zrobić, chyba przez emotkę w Twoim loginie. Wyślij mi adres na monika-onuf@gazeta.pl a jutro chusta do ciebie pójdzie. Angel Pack utknął u mnie i nie wiem co mam z nim zrobić. Nie widzę watku o nim na testach i konkursach:/ Odpowiedz Link
monika-onuf Re: tonieja do Ilonsa 22.06.09, 15:07 I jeszcze jedno 3oko napisał żeby problemy z logowaniem zgłaszać mu na pw. Ciekawe jak mam to zrobic:/ Czy ktoś mógłby dać mu znać ze stoję przed drzwiami i kołaczę:))))))) mój nick stamtąd to tonieja Odpowiedz Link
monika-onuf Re: tonieja do Ilonsa 22.06.09, 15:15 Jeszcze coś, ale to już na prawdę ostatni raz. Ilonsa udało mi się doczytać że Ty jesteś również po mnie do AP czyli i LL i AP poszłyby do Ciebie. Mam nadzieje ze tu jeszcze zajrzysz i się odezwiesz:) Odpowiedz Link
budzik11 Re: tonieja do Ilonsa 22.06.09, 17:01 Uzbrój się w cierpliwość, u mnie to długo trwało, ale w końcu sie udało. A też juz chciałam się poddać. Długo czekałam na hasło, ale w końcu przyszło i dobiłam się do forum :D Odpowiedz Link
ilonsa Re: tonieja do Ilonsa 22.06.09, 15:13 Hej! Ja jestem po Tobie do nosidła. Z testowania LL rezygnuję bo widziałam w tym tygodniu wszytskie nowe kolorki w 100P- więc nastepna jest skybear. Poszukam jej na forum i najwyżej wyślę pw żeby Ci wysłała adres. Odpowiedz Link
monika-onuf Re: tonieja do Ilonsa 22.06.09, 15:17 uff, dzieki że jesteś:))))))))) daj znać skybear Odpowiedz Link