17.01.10, 09:18
Czy ktoś słyszał coś o dj'u Vico? Bo ja sobie przeglądnęłam jego stronę i jak narazie to zrobiła na mnie największe wrażenie. Na zdjęciach i filmikach widać, że ludzie się dobrze bawią. Umówiłam się z nim na spotkanie, ale ważne są dla mnie też opinie innych, bardziej doświadocznych par. Dlatego proszę o pomoc. Będę wdzięczna za cenne informacje.
Obserwuj wątek
    • justysiaptb Re: DJ- VICO 20.01.10, 20:52
      Słyszałam od znajomej z Wrocławia ze nie jest zle , ale i nie jest
      dobrze , pol na pol
      • justysiaptb Re: DJ- VICO 20.01.10, 20:53
        bo nie ma zabawy przy stolach ;(
    • oliwka25_1 Re: DJ- VICO 22.01.10, 16:44
      Wczoraj miałam spotkanie DJ VICO i przedyskutowaliśmy temat zabaw przy stole i nie wiem skąd takie opinie, że ten dj nie robi takich zabaw. Widziałam ofertę na której jest opcja różnych zabaw, w tym wspomnianych zabaw przy stole. Ale zabawy te wybiera zawsze para młoda. Mnie osobiście takie zabawy nie rajcują, bo przy stole to się konsumuje posiłki. No ale jeżeli ktoś lubi wiejskie przyśpiewki to już jego sprawa. Zależy mi na kulturalnym poprowadzeniu uroczystości, dobrej zabawie tanecznej oraz fajnych oczepinach. A pośpiewamy sobie przy karaoke. Pozdrawiam:)
      • marcelimagda Re: DJ- VICO 23.02.10, 16:35
        Ja byłam już na spotkaniu z tym dj'em i muszę przyznać, że jego
        oferta jest bardzo interesująca. Obecnie szukamy z Marcelem (moim
        nażeczonym) odpowiedniej sali, bo nasze wesele będzie dośc spore, na
        około 160 osób. Póki co musimy sie spieszyć bo zarówno wolnych sal
        na 2011 brakuje, a i naszemu dj kalendarz się kurczy. Umowę mamy
        nadzieję podpisać w przyszłym tygodniu.
        Ale mam pytanie, czy ktoś np był obobiście na weselu prowadzonym
        przez tego wodzireja, i jak on się sprawdził. Wole się upewnić.
        Pozdrawiam.
        • marcelimagda Re: DJ- VICO 09.03.10, 15:43
          Nasza umowa w koncu podpisana. Na spokaniu Wiktor dal nam duzo
          materialow potrzebnych do organizacji wesela. Pokazal duzo filmow,
          zdjec i prezentacji. Teraz pozostaje nam tylko czekac na nasza kolej
          w 2011 roku.
          Pozdrawiamy inne mlode pary.
          • super-plumka Re: DJ- VICO 09.03.10, 17:36
            TO świetnie, że się udało, teraz pewnie przyszedł czas na fotografa i kamerzystę
            na wesele? My właśnie jesteśmy na tym etapie, ale jeszcze na ten rok. Myślimy o
            ProAction - czy słyszałaś może coś o nich? Zbieram opinie na ich temat :)
            • ka16em05 Re: DJ- VICO 06.04.10, 13:19
              hej SUPER-PLUMKA
    • djvico Re: DJ- VICO 14.05.10, 22:25
      Witam.
      W jednym z powyższych maili, ktoś napisał że na weselu z DJ VICO było średnio bo nie było zabaw przy stole. Hmm... Już tłumaczę. Na każdym spotkaniu Para Młoda, która podpisała ze mną umowę dostaje ode mnie scenariusz weselny - około 6 stron A4, i wybiera sobie z tego planu co ma się na ich przyjęciu weselnym pojawić a co nie. Widocznie na tym weselu Młodzi nie chcieli takiej formy zabawy, co ja jako zleceniobiorca szanuję poprzez dostosowanie się do zaleceń. Podobnie można powiedzieć, czy napisać, ze na danym weselu z DJ X było kiepsko, bo nie było np karaoke, a może Młodzi nie chcieli śpiewania do mikrofonów.

Pozdrawiam DJ VICO
    • marcelimagda Re: DJ- VICO 08.06.10, 15:31
      Ja osobiście do tej pory miałam negatywne zdanie o DJ na weselu, uważałem, że
      orkiestra to orkiestra. Ale po tym jak u mnie w firmie była impreza firmowa z
      dj, to zmieniłam szybko zdanie. U mnie na weselu już za niespełna rok, będzie
      grał właśnie tej dj. Byliśmy na spotkaniu i Wiktor zaprezentował się z bardzo
      dobrej strony. Widziałam dużo filmów i materiałów i wiem, ze będzie
      rewelacyjnie. Pozdrawiamy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka