greencat1 25.03.11, 19:28 Czy u kogos z Was grał może zespół Free Concept z Wrocławia? Poleciła mi ich znajoma, ale jeszcze nie słyszeliśmy jak brzmią na żywo. Zależy nam na muzyce na żywo. Jak ktoś coś wie, to proszę o info :) Gosia Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasia82-2 Re: zespół Free Concept 12.04.11, 19:01 hej Gosia! U moich znajomych grał właśnie zespół Free Concept i z całą pewnością ich polecam. Na żywo brzmią naprawdę super więc bez obaw. Naprawdę pełen profesjonalizm i fajna muzyczna energia. W przyszłym roku planujemy własne wesele i na pewno zagrają u nas :) Poza tym grają fajne przeboje, przy których wszyscy goście super się bawili. Kasia Odpowiedz Link
marek_mkk Re: zespół Free Concept 06.11.11, 17:08 Witam, U mnie grał zespół Free Concept - polecam z czystym sumieniem. Wybawiliśmy się na maksa. Fajnie prowadzą zabawy, a co najważniejsze są one na poziomie. Muzycznie super, dobrze dobrany repertuar, całkiem na żywo i dwa wokale, właśnie o coś takiego nam chodziło :) Mam nadzieję, że komuś pomoże moja opinia :) Marek M Odpowiedz Link
newlyweds12 Re: zespół Free Concept 22.03.12, 08:41 Hej ! A jak ten zespół zabawia gości ? Jakie i jak prowadzą zabawy ? Może ktoś opisać ? Szczególnie czy nie są jakoś niesmaczni, bo ja tego nie trawię, jakichś seksualnych przytyków czy tego typu zabaw a to się z tego co wiem dość często zdarza. Odpowiedz Link