paulina2209 04.02.07, 20:27 co myślicie na temat księgi gości na weselu? nie widziałam jeszcze na żadnym weselu ale wydaje mi się że jest to miła pamiątka kto był.kamera czy zdjęcia nie zawsze wszystkich uchwycą. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anullai Re: księga gości 02.03.07, 20:30 ja byłam na takim weselu, gdzie goście wpisywali się w księgę życzeń, Młodzi wystawili ją na stoliku koło wejścia. Bardzo dobry pomysł, sama chyba też się na taką zdecyduję. To niewielki koszt 50-150 zł (w zależności od materiału z jakiego jest wykonana) a jaaaaka pamiątka. Odpowiedz Link
promyczek_k Re: księga gości 06.03.07, 18:39 Uważam, że to świetny pomysł. Jedna z dziewczyn pisała, że na weselu miała księgę gości, a potem sie okazało, że na stronach zostalo dość miejsca na wklejenie zdjęć z osobami, które się wpisały. To dopiero piękna pamiątka :) Tyle, że osobiście nie mogę znaleźć niczego, co by mi się podobało ;) Być może skończy się tak, że zamówię sama u introligatora. Chyba, ze uda mi się jeszcze coś trafić Odpowiedz Link
anullai Re: księga gości 06.03.07, 20:59 Proponuję poszukać na allegro, widziałam tam bardzo fajne księgi gości/życzeń. Bardzo duży wybór, zawsze znajdziesz coś dla siebie odpowiedniego, a cena również atrakcyjna (w zależności od producenta) od 49 zł do 150 zł. Ja się zdecydowałam. Polecam. Odpowiedz Link
paulina2209 Re: księga gości 11.03.07, 19:03 widziałam taką księgę na jakieś stronie sklepu wysyłkowego za 50 zł.zdecyduje się na zakup.a orkiestra może wszystkim powiedzieć że takie coś mam Odpowiedz Link
mala831 Re: księga gości 21.03.07, 19:05 Uważam, że to świetna sprawa... Sami też się na nią zdecydujemy. teraz tylko musimy znaleźć coś odpowiedniego. Odpowiedz Link
paulina2209 Re: księga gości 24.03.07, 13:27 jak znajdziecie jakieś wyjątkowe dajcie znać ja też będę szukac mójsuwaczek Odpowiedz Link
hatka Re: księga gości 24.03.07, 19:49 Księga gości to bardzo dobry pomysł. Wielu moich znajomych zdecydowało się na nią i mają teraz przepiękną pamiątkę. Ja i mój W. też poprosimy naszych gości o wpisy do takiej księgi Odpowiedz Link