13.04.07, 16:19
Hej, czy bierzesz slubw we Wroclawiu? A w jakim kosciele, jesli mozna spytac?
Zauwazylam na forum, ze pytasz o organiste, a ja tez nie wiem za bardzo ile
placic...
Obserwuj wątek
    • medea11 Re: Do Medea 13.04.07, 21:24
      Hej biore slub we Wroclawiu w kosciele garnizonowym. Zdania sa rozne co do organisty, ale mysle, ze damy mu ok 100 pln.
      • abkasia Re: ;) 24.04.07, 13:39
        hej wiem ze twoj wielki dzien zbliza sie Wielkimi krokami, zycze spokoju w tych
        ostatnich szalonych dniach i oczywiscie aby 28 kwietnia byl taki jaki sobie
        wymarzyliscie;))))czekam na foty i pozdrawiam goraco
        i pamietaj najwazniejsze to wyspac sie przedslubem:)))))
    • inkageo Re: Do Medea 24.04.07, 16:33
      Ja też trzymam kciuki i nie mogę się doczekać Twojej relacji:):) Pozdrawiam:)
      • medea11 Re: Do Medea 24.04.07, 19:11
        Dzieki dziewczyny, strasznie to mile :))) Co prawda moj maz ma obsesje na punkcie prywatnosci i o umieszczaniu zdjec na forum nie chce slyszec, ale Wy akurat mozecie liczyc na fotki na skrzynce :)))

Dzisiaj moi rodzice wybrali sie do strazy miejskiej zeby sie dowiedziec jak wyglada wjazd na ten placyk przed garnizonowym i dowiedzieli sie, ze slubne auta moga lamac wszelkie przepisy :)))
        • abkasia Re: Do Medea 25.04.07, 11:55
          hej;) wiesz moj maz tez ma obsesje na tym samym punkcie co twoj:) musialam go
          urabiac ze 2 miesiace:) i zgodzil sie pokazac tylko kilka fotek;)A my o
          pozwolenie na wjazd na rynek pisalismy podanie do strazy miejskiej;) i
          otrzymalismy zgode
          pozdrawiam;)Ale nam powiedzieli ze podanie musi byc, wiec moze lepiej napiszcie
          zeby potem sie nie okazalo, ze was nie wpuszcza..
          • abkasia Re: Do Medea 25.04.07, 11:57
            ale czekaj, przeciez wy macie impreze w art hotelu wiec na rynek wjezdzac nie
            musicie, a ten plac przed kosciolem nalezy do kosciola i oni zawsze tam
            wpuszczaja samochody slubne;)
            • medea11 Re: Do Medea 25.04.07, 13:55
              Bez obaw juz ustalilismy wszystko z koscielnym i mozemy spokojnie wjechac na plac przed kosciolem wiec nie powinno byc problemow :)) Ale dzieki za podpowiedz.

Dzisiaj idziemy do kancelarii zeby uiscic oplate i szczerze mowiac nadal nie wiem ile im zaplacic tymbardziej, ze my bedziemy mieli ksiedza z innej parafii.
    • kasia_edi Re: Do Medea 24.04.07, 19:25
      czekamy na relacje, a szczgolnie na wszytkie opinie o Art Hotelu, bo za piec
      miesiecy my sie tam bedziemy bawili :) POWODZENIA!
      • fidia1 Re: Do Medea 25.04.07, 10:05
        ja również trzymam kciuki, na pewno wszystko wydzie idealnie. I też czekam na
        relacje na temat Art Hotelu, bo za miesiąc my tam robimy wesele:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka