mkamilla 30.01.08, 20:41 Cześć dziewczyny. Czy możecie polecić jakąś sprawdzoną makijażystkę we Wrocławiu? Z góry dziękuje za wszelkie informacje. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
esterand Re: Makijaż - Wrocław 01.02.08, 15:09 Dzisiaj orientowałam się w upiększalni. Koszt upięcia włosow mieści się w przedziale od 99 do139, a kok od 129 do 189.Fryzura próbna 90zł.Jeśli chodzi o makijaż to próbny kosztuje 50 zł natomiast ślubny 90zł. Natomiast pani Barbara Romer bierze za makijaż 150 zł Odpowiedz Link
aiwlyskeram Re: Makijaż - Wrocław 21.02.08, 17:08 a mogłabyś podać adres tej upiększalni i ewentualnie telefon? z góry dziękuję Odpowiedz Link
grisly Re: Makijaż - Wrocław 24.02.08, 12:54 naprawdę dziwią mnie takie pytania w XXI w. wpisz w google upiekszalnia ;) aiwlyskeram napisała: > a mogłabyś podać adres tej upiększalni i ewentualnie telefon? > z góry dziękuję Odpowiedz Link
aiwlyskeram Re: Makijaż - Wrocław 24.02.08, 14:18 dziękuję za Twoją dobrą radę, ale zrobiłam to już wcześniej. A tak na przyszłość...TROCHĘ WIĘCEJ ŻYCZLIWOŚCI!!! pozdrawiam Odpowiedz Link
dominya Re: Makijaż - Wrocław 10.08.09, 12:55 to nie czytaj, jak Cie dziwia a forum wlasnie po to m.in. jest Odpowiedz Link
superrossa Re: Makijaż - Wrocław 29.03.10, 22:34 A mnie dziwi,że Ciebie dziwi..Wiadomo,że pytanie było o SPRAWDZONĄ,POLECONĄ wizażystkę:)) Odpowiedz Link
esterand Re: Makijaż - Wrocław 06.02.08, 11:43 Naprawdę nikt nie zna fryzjera ani makijażystki???? Odpowiedz Link
aanu-sia Re: Makijaż - Wrocław 20.02.08, 10:17 Polecam makijażystkę makijaz-wroclaw.blog.onet.pl/ Odpowiedz Link
esterand Re: Makijaż - Wrocław 19.03.08, 08:20 makijaz-wroclaw.blog.onet.pl/ Nie polecam. Odpowiedz Link
agakaspian Re: Makijaż - Wrocław 25.02.08, 00:08 Znam świetną makijażystkę Natalię, pracuje w Sephorze w Pasażu Grunwaldzkim. Odpowiedz Link
maxine5 Re: Makijaż - Wrocław 29.02.08, 10:54 napisz namiary na tą dziewczynę na mój email. Odpowiedz Link
agakaspian Re: Makijaż - Wrocław 29.02.08, 21:42 Mogę podać oficjalnie Makijażystka Natalia 605 766 845 Jest naprawdę świetna... Kilka zdjęć mogę wysłać na maila, ale poproszę o taką prośbę na maila agakaspian@gazeta.pl Odpowiedz Link
szhanka Re: Makijaż - Wrocław 27.02.08, 11:46 ja umówiłam się z Basią Romer, jestem po próbnym - 2 godziny u mnie w domu, na spokojnie + wczesniej "wywiad środowiskowy" co lubię, jaka sukienka,jaki pan młody etc.. chciałam bardzo delikatny makijaż [na codzień prawie się nie maluję, więc nie chcę szoku w dniu ślubu :)] i taki chyba będę miała. pozdrawiam, szhanka Odpowiedz Link
agakaspian Makijażystka Natalia 29.02.08, 21:43 Mogę podać oficjalnie numer telefonu: Makijażystka Natalia 605 766 845 Jest naprawdę świetna... Kilka zdjęć mogę wysłać na maila, ale poproszę o taką prośbę na maila agakaspian@gazeta.pl Odpowiedz Link
dg27 Re: Makijaż - Wrocław 23.03.08, 15:39 Polecam moją siostrę. O swój makijaż jestem spokojna, nikt nie maluje tak jak ona. Jest jednak mało dyspozycyjna. wygrała kilka Ogólnopolskich Konkursów Wizażu i Makijażu, teraz od września jedzie jeszcze dokształcać się w tym kierunku do Francji! Na maila mogę podać bliższe dane i linki do zdjęć jej modelek. Jej nr tel:603 898 370.(pierwszy tydzień czerwca na pewno zajęty!) Odpowiedz Link
olik30.0 Re: Makijaż - Wrocław 20.08.08, 16:42 moglabys mie wyslac kilka fotek na e maila modelek twojej siostry..dziekuje Odpowiedz Link
jagoda7.5 Re: Makijaż - Wrocław 31.05.10, 17:00 hej Jestem zainteresowana makijażem slubnym oczywiscie na początek próbnym. ślub jest tego roku 21 sierpnia. Proszę o ewentualne zdjęcia i informacje czy taki termin pasuje Pani siostrze. pozdrawiam ps mój meil jagoda75@op.pl Odpowiedz Link
evrin Re: Makijaż - Wrocław 27.08.08, 00:27 a ja polecam swoja makijarzystke, przyjezdza do domu, kosztuje 200 zl ale warto,makijarz trzymal sie wspaniale caly slub i wesele, tylko bibulkami sciagalam blyszczenie po tancach :) tel na maila Odpowiedz Link
fiska22 Makijaż - Wrocław 12.01.09, 17:05 Cześć... Odpowiadam na pytanie, które zadałaś...znam dobra wizażystkę,która wykonuje bardzo dobre makijaże wiec jeśli chcesz podam Ci jej namiary 508179263 to jest jaj numer prywatny wiec spokojnie możesz do niej dzwonic...pozdrawiam Odpowiedz Link
megan02 Re: Makijaż - Wrocław 17.02.10, 16:54 Heh widzę, że dziewczyna podała namiary do siebie samej. Nie ładnie tak kłamać :p Odpowiedz Link
callja Re: Makijaż - Wrocław 12.01.09, 20:41 Polecam panią Anię Bieszczad, jej kompetencje sprawdzilam osobiście ;) - malowała mnie do ślubu, byłam bardzo zadowolona. Namiary bez problemu można znaleźć przez google. P. Ania pracuje na świetnych kosmetykach (Dior, Lancome, YSL etc.), używa też profesjonalnych baz i utrwalaczy. ZAWSZE wykonuje makijaż próbny, a w dniu slubu dojeżdża do Panny Młodej do domu. Przed makijażem dokładnie wypytuje o wszystko, przygląda się typowi urody Panny Młodej, ogląda suknię i dodatki, pyta o typ urody i ubiór Pana Młodego, o planowany bukiet. Dopiero wówczas proponuje makijaż, idealnie dopasowany. Poza tym - SŁUCHA klientki, i jeśli np. dziewczyna z góry prosi, by jakiś kolor czy element w makijażu się nie pojawił, to na 100% go nie będzie. Poza tym bardzo Ania jest miłą, otwartą dziewczyną :) Odpowiedz Link
superzina Re: Makijaż - Wrocław 23.01.09, 08:18 Hej Cellja :) Poszukuję dobrej wizażystki-makijażystki. Miałam przykre doświadczenie ze slubnym makijażem próbnym. Laska nałożyła mi chyba z 3cm "tapety". Wyglądałam koszmarnie. A do tego nie potrafiła malować rzęs - posklejała i tyle. Ja mam bzika na punkcie oczu a szczególnie rzęs - muszę miec dobrze wytuszowane i rozdzielone rzęsy. Chciałabym żeby moja twarz nie wyglądała jak w masce. Chcę żeby był to naturalny makijaż. Wiadomo, że musi być to podkład, puder, róż itp. ale rozsądnie nałożony. Bardzo zachwalasz Panią Anię i chyba spróbuję. Odpowiedz Link
feeling.good Re: Makijaż - Wrocław 27.01.09, 10:16 ja serdecznie polecam Piotra Petrusa. Malował mnie trzy razy i zawsze byłam bardzo zadowolona. Makijaż trzymał się przez całonocne szaleństwo. Co prawda jego strona jest jeszcze w budowie, ale kontakt znajdziesz www.piotrpetrus.pl Odpowiedz Link
denna_donna Re: Makijaż - Wrocław 14.02.09, 00:51 Bardzo polecam p.Ewelinę na co dzień pracującą w Teatrze Wspólczesnym we Wroclawiu,w pracowni charakteryzacji. No ale jest to osoba zajęta-jak pamietam-i może nie miec terminów. Nie mam tel,ale myślę,że wystarczy zadzwonic do tegoż teatru i poprosic o połączenie z pracownią.Makijaż i uczesanie-kok zahwycające prostotą i elegancją-podziwiałam efekty. Odpowiedz Link
annett84 Re: Makijaż - Wrocław 10.08.09, 11:03 Ja polecam wizażystkę P.Marysię - bardzo fajna i miła osóbka. Na mój ślub malowała mnie, moją mamę, świadkową i siostrę. Wszystkie wyglądałyśmy przepięknie. Makijaże robi naprawdę śliczne i trwałe. Bardzo byłyśmy zadowolone. Tel do niej to 505-482-108. Naprawdę warto. polecam. Ja za niedługo do niej pójdę bo idę na wesele :) Odpowiedz Link
aluka1980 Re: Makijaż - Wrocław 25.08.09, 22:00 ja polecam Martę Nowaczyńską (ma stronę www, wystarczy wstukać w google)- niecały tydzień temu robiłam u niej makijaż ślubny. dodam, że makijaż robiłam bez wcześniejszego próbnego. wyszedł bardzo ładnie, dobrze się trzymał i co także ważne w tym dniu - pani Marta przyszła do mnie nawet przed czasem (byłam więc spokojna jadąc do domu od fryzjera), zaś zrobienie przez nią makijażu nie trwało godzinami ;) Odpowiedz Link
magdapietras Re: Makijaż - Wrocław 15.10.09, 10:50 Witam, chcę się podzielić doświadczeniem w sprawie makijażu na ślub. Otóż miałam z tym niemały problem, bo przetestowałam aż trzy makijażystki i trzy makijaże próbne. Szok cenowy i katastrofa!!! Nigdy się nie maluję, ewentualnie podkład, ale to był naprawde koszmar co one mi zrobiły!!! Zamiast delikatnego oka miałam oko typu WAMP :)) W koncu, dzięki koleżance trafiłam na Anete, maluje naprawde ładnie, można nawet pooglądać z nią makijaże i dobrać coś odpowiedniego. Odpowiedz Link
babeczkazklasa Re: Makijaż - Wrocław 15.10.09, 10:58 Magda, możesz mi podać tel do tej Anety? Odpowiedz Link
reddy_to_go Re: Makijaż - Wrocław 03.11.09, 15:42 A ja polecam makijażystkę ATM-u Martę Kałużnę, którą poznałam z Ubieralni na jakiejś imprezie modowej, gdzie robiła z klientek prawdziwe cuda. Maluje przepięknie, kosmetykami selektywnych marek. Pytajcie o nią w Ubieralni, bo zgubiłam wizytówkę Odpowiedz Link
millenka25 Re: Makijaż - Wrocław 16.02.10, 10:03 Zachęcona świetną opinią anette84 byłam wczoraj u P. Marysi na próbnym. Naprawdę prześlicznie mnie pomalowała. W domu jak mnie rodzina zobaczyła to byli w szoku, że tak ładnie wyglądam. Swietnie dobrała podkład i cienie i pryszczyki ładnie zakryła. No i moje rzęsy-takie długie i podkręcone-hmm rozpłynęłam się jak się zobaczyłam w lusterku bo swoich nie mam prawie żadnych. I ogólnie wyglądałam jakoś tak świeżo i promiennie :) P. Marysia używa z tego co podpatrzyłam to krylana, clinique, diora i innych też markowych kosmetyków. Nałożyła i bazę i spryskała czymś na koniec i faktycznie makijaż ani drgnął nawet w taką pogodę mokrą. To jej tel 505-482-108 Rewelacja, polecam :) Odpowiedz Link
millenka25 Re: Makijaż - Wrocław 16.02.10, 10:14 aha i zapomniałam dodać że tanio maluje aż się zadziwiłam, że tak tanio a tak ładnie i staranie. Próbny kosztuje tyle co ślubny czyli 50 zł a dała i bazę i ten psikacz na koniec a efekt powalający. polecam. Odpowiedz Link
brzuszeklakomczuszek Re: Makijaż - Wrocław 04.03.10, 11:26 Dzięki waszym świetnym opiniom o P.Marysi, również skorzystałam z jej usług. Jest naprawdę świetna. Byłam wczoraj na próbnym i pomalowała mnie rewelacyjnie, przecudnie. Dobrze zakryła moje wypryski i naczynka a wcale nie zrobiła mi 3 cm tapety. Faktycznie taki świeży promienny makijaż. Ładnie pomalowała oczy - nawet nie sądziłam, że w jasno zielonych cieniach będę wyglądać tak ładnie. I tak jak już wcześniej pisałyście ładnie tuszuje rzęsy-mam bzika na tym punkcie ;) i poprosiłam o kępki dodatkowo. Efekt zwala z nóg. W takim makijażu traci się kompleksy. Polecam Odpowiedz Link
gusia.mail Re: Makijaż - Wrocław 17.03.10, 23:54 Witam, i ja podzielę się doświadczeniem. Byłam niedawno na próbnym u Pani Magdy Majki Lewickiej, którą poleciła mi moja kosmetyczka. Pani Magda zrobiłam mi 3 różne makijaże, żebym mogła sobie zobaczyć co mi się podoba, porównać jak się w nich czuję (wszystko oczywiście w cenie jednego makijażu próbnego), poświeciła mi prawie 3 godziny oglądając gazety z makijażami, które przyniosłam, zdjęcia mojej sukni i wiązanki, wypytując o to co lubię, o kosmetyki, których używam. Udzieliła mi kilku porad, pokazała ciekawe triki. Każdy oczywiście powinien przekonać się sam, ja w każdym razie jestem bardzo zadowolona. Odpowiedz Link
karolinka811 Re: Makijaż - Wrocław 11.05.10, 21:44 Zachęcona Waszymi świetnymi opiniami również byłam na próbnym u Pani Marysi. Jestem bardzo zadowolona-makijaż cudny-dokładnie taki jaki sobie wymarzyłam. Zaproponowała mi 2 makijaże-oba śliczne. Dostałam wizytówkę i nasza P.Marysia to nazywa się dokładniej Maria Babiasz gdyby ktoś chciał wiedzieć. Ja z makijażu podobnie jak moje poprzedniczki jestem bardzo zadowolona. Widać, że zna się na wizażu, kosmetyki z wyższej półki. Pełen profesjonalizm. Na próbny przyjechała do mnie do domu. Makijaż bardzo trwały, stałam w deszczu i nic się z nim nie stało. Ja szczerze polecam i ciszę się, że do niej trafiłam. Odpowiedz Link